FIV IASI (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna seara dragi fete!!
amir ,, sper intr adevat=r ca e o eroare, din orice sursa m am informat pare a fi neverosimil ce a spus medicul ce mi a facut eco, am fost atit de lehamaetiata de doctori si tot ca nu am vrut sa mai fac o eco in alta parte ,in speta la Iasi, ce o fi o fi...Tu ce mai faci, cum te simti , sper sa ne dai o veste buna curind
elflo, eu sunt pacienta doctoritei Mihalceanu si certific ca e un medic bun,dar ac aorice medic bun are deja o multime de paciente si e destul de ocupata, dar isi face treaba cu seriozitate si ti raspuinde la orice intrebare, eu am sunat o oricind am avut ceva de discutat cu ea si mi a raspuns, daca nu putea raspunde ma suna ea inapoi.
yarrina, imi pare rau ca ai trecut printr oi asxemenea exeperienta traumatizanta , stiu ce inseamna sa asa ceva, mult curaj si sigur veti gasi o solutie.

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Salut fetelor!
Yarina, ce ziceai acolo de FSH > 20? Ca inseamna ca exista anticorpi antipermatici? Sotul meu are aproape 18. Pe la cati doctori am fost, nu ne-a explicat nimeni ca ar fi vorba de asa ceva... :( Ai idee ce se poate face?
Elfo, dr. Novac unde are cabinet? Ai vreun nr de telefon? Face si ecografii acolo? Multumesc!
Vanessa, dr. Damian este urolog si face consultatii si la Gynera (Buc). Lucreaza si la un spital, dar nu stiu unde.
Amir, daca da Domnul si facem rost de bani, facem fiv-ul in toamna, mai ales ca d-na dr. spunea ca nu e nevoie sa facem din nou toate analizele, ci doar cateva, punctuale, si avand in vedere ca avem dosar la ei, nici nu ne programeaza peste n luni, ci in maxim 2 sapt. :)

Mergi la inceput

Stiti cumva ce inseamna "absente colonii candida SPP" (spermocultura)? Adica este sau nu candida? Inainte de asta, scrie: "cultura foarte saraca, mixta, dara semnificatie clinica dupa 48 de ore de incubare aeroba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

NU este candida, stai linistita e bun rezultatul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Alinutz, candida spp este candida species, adica toate speciile de candida si la analiza voastra sunt absente. Cultura foarte saraca - cred ca se refera la faptul ca nu sunt microbi, ceea ce e un lucru bun.
Sophie, foarte bine ca nu te mai duci in alta parte, ia si te linisteste, vezi ca vin sarbatorile, iti va face bine.
Eu sunt cam ocupata la servici, am fost si plecata in deplasare, dar tot mai intru sa vad ce faceti. Sunt in ziua 27 deja, am peste 2 saptamani de la ovulatie, dar nu am simptome de sarcina deloc (cum or fi alea la mine, ca nu am de unde sti)... In schimb, tare m-au mai durut sanii, ca niciodata....Acum mi-a mai trecut durerea, dar am crampe ca dinaintea aparitiei menstruatie, asa ca nu sper foarte mult ca va fi luna asta cu bafta. Sambata e ziua Z.
Yarinna, asa este, dupa divort, prof. mogos e cam debusolata.
Mi-am amintit, mai sunt dr buni endocrinologi la iasi:
dr. bolboceanu de la policlinica stud, dr. dimofte are cabinet in tudor. Nu stiu daca sunt specializare in infertilitate, in schimb.
Foarte bine ca te duci la Bucuresti la un dr. specializat. Iti spuneam si de dr. Corina Neamtu, ea e mai mult pe infertilitate feminina.
Anticorpii antispermatici - analiza serologica, se face oricand si furnizeaza informatii despre capacitatea mediului intern feminin sau masculin de a ucide spermatozoizii.
La femei eu stiam ca valoarea normala trebuie sa fie sub 60, la barbati se face din spermograma cred si certifica o infertilitate de cauza imuna, cauzand azoospermie sau oligospermie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Cam cat ajunge FIV la dr Dracea? Programarile pt prima intalnire cam la cat timp se fac? ( 1 luna sau mai mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna!
La barbati trebuie sa fie sub 20 ca sa fie in regula. Alynutz007 eu spuneam de anticorpi ca mi i-a citit 4313 in loc de 4.313 si normal daca limita era 20 la el deja arata ca organismul este distrus. Anticorpii actioneaza asupra spermatozoizilor. Daca indicele este mai mare de 20 atunci acesti anticorpi ucid spermatozoizii. Noi avem FSH_ul mare, 31. Abia astept sa ajungem la doctor sa vedem ce ne spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

amir , sanii sunt durerosi cred ca de la utrogestan, si pe mine m au durut sanii la fiecare ciclu stimulat , oricum parerea mea e ca dupa tratamentele hormonale pe care le am facut nu prea mai poti lua vre un simptom in considerare, doar testul e cel care conteaza, iti tin pumnii sa nu vina uritii vre o 9 luni!!!

referitor la dr. Dracea si pe mine m ar interesa mai multe detalii: cum se ia legatura cu dumneaiei, in cit timp se obtine o programare, care sunt costurile? multumesc

sophie

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Yarina, imi pare rau ca aveti FSH-ul asa de mare. Sper sa fie vreun tratament, ceva, pt asta... Spor! Sa ne spui si noua ce si cum.
Si noi speram sa ne spuna cineva care e cauza gigeilor ametiti si sa ne dea un tratament... Oricum, vitaminele pe care le-a luat sotul meu au fost bune, dar tot mai trebuie sa lucram la morfologie, si nu am vrea sa luam tratament dupa ureche.
Vanessa, la Gynera un FIV cu ICSI e 2800 euro. FIV simplu cred ca e 2400. Stii ca si pe tratament dai cam intre 500 si 1000 euro. Acuma, cu programarile nu stiu exact sa-ti spun, mai ales ca vine si Pastele, dar da un telefon sa vezi. Si in Iasi te programezi cu greu la doctori... Macar la Gynera, o data ce ai depus dosarul, nu mai astepti asa de mult pt programari.
De candida va intrebam pt ca o d-na dr. a vazut o spermocultura cu acelasi rez anul trecut si a considerat ca sotul a avut candida. Si i-a dat tratament in consecinta... Apropo, am vreo 3 -4 cutii de PROVIRONE care mi-au ramas de anul trecut. Am dat vreo 100 de euro pe ele... Daca are cineva nevoie..
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginabulina spune:

AMir fii putin mai optimista,poate Dumnezeu sse gandeste sa-ti faca cel mai frumos dar de ziua ta LA MULTI ANI....pentru maine,asa e ca sunt prima?Nu stiu daca o sa pot intra maine si decat sa-ti spun mai tarziu mai bine o fac de astazi.O sa ma rog pentru tine sa fie cu noroc.
Fetele care merg la Chisinau ce fac?Imi pare tare rau pentru ele....

Mergi la inceput