FIV IASI (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu mam hotarat..ii scriu un mesaj dct de la chisinau...si imi pregatesc dosarul de analize in prealabil ....abia astept sa am o diccutie cu el...

astia sunt urm mei pasi....

fetelor care mergeti la chisinau...cat ajunge un prim consult...discutie prima data ??/...hai zicetimi si mie... am auzit ca un eco la el costa 12.5 lei in banii nostri...e adevarat????????///

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

pe la voi.
am o intrebare pt voi cele din iasi. caut un laborator in iasi, in afara de ominiclinic, unde sa ii fac sotului meu o spermograma buna si completa. in ce sens. vreau sa puna un accent deosebit pe mobilitate, cati sunt mobili in prima ora, a 2 oara...cum am vazut in multe spermograme pe net A=X%, B=Z% si tot asa....si pe morfologie cati au forma normale, cati au 2 cozi, cati sunt hazi ceva de genu.
dr socolov lucreaza numai la avicena???

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

din cite stiu eu si Dr.Grigore face inseminari la cabinetul particular Medis.Si mult mai ieftin...anul trecut era in jur de 200 ron.Daca va intereseaza amanunte spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu am o parere destul de proasta de dct GRIGORE....am pov la inceputul cap FIV iasi despre ce am patit si eu cu dct acesata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

pogonici, nu stiu exact cat costa un echo la dr, eu prima data cand am fost am platit vreo 10mii mld pe analize adica 333 lei, dupa care am facut histeroscopie, hsg si iar histeroscopie si nu stiu cat este doar consultatia...stiu de la any ca e vreo 100lei mld adica 33 lei ...am fost si sunt un pic contrariata ca analizele care mi le-a dat sa le fac nu mi se par chiar complete, de ex la hormonale estradiolul si progesteronul nu mi le-a dat,toxoplasma nu mi-a dat, vsh la sange, si nici papanicolau nu mi-a zis sa fac, nu mai zic ca din urina n-am facut nimic....acuma nu stiu ce sa zic...probabil ca urmeaza inainte de fiv sa le fac, habar n-am....eu oricum merg pe mana lui ca stie el ce face...sa sti ca prea vorbaret nu este, tb sa-l tragi tu de limba...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

eco la dr e aproximativ 100 lei md dar poti intreba la sfarsit cat te costa(poate platesti mai putin ) iar referitor la analize eu nu am facut decat cateva hormonale si acelea in ziua 10 de ciclu(stia ca ma aflu in acea zi de ciclu)
eu cand m-am prezentat prima oara la el aveam toate analizele facute la Iasi(inclusiv histeroscopia) dar sincera sa fiu doar le-a rasfoit, nu le-=a studiat dar sper sa am noroc si pana la urma sa fie bine
zilele acestea trebuia sa merg la dr pt consultatie dar nu am putut sa ajung....... oricum nu puteam sa trec granita
sper ca vor disparea restrictiile la vama pana saptamana viitoare cand vreau sa merg la el.....pana atunci mi-a spus sa mai iau cycloproginova din a 5 a zi de ciclu.....apoi vom vedea
nu mai spun cand incep stimularea dar imi doresc ff mult sa se intample la ciclul din luna mai....ca nu mai am rabdare
multumesc din inima fetelor care ma sustin si se gandesc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Amir, multumesc. :) La fel si voua!
Any, te asteptam cu noutati de la Chisinau. Multa bafta!!!! Sper sa reusiti de data aceasta. :)
Noi am fost vineri la Bucuresti, la ultima consultatie de dupa FIV D-na dr. Dracea a fost draguta, ne-a explicat ca nu m-am stimulat bine (ovulele au fost cam micute si ovocitele mari erau de fapt niste chistulete) si ca daca viitoare vom incerca cu un tratament mai puternic. Gigeii sunt asa cum sunt si nu exista tratament -daca nu descoperim o cauza concreta. Asa ca, daca sotul meu mai are drum prin Bucuresti, va merge la dl. dr. Damian, urolog, la Gynera, sa vedem daca ii spune altceva decat dl. dr. de la Iasi. Si poate are timp sa faca si analizele genetice (tot la Bucuresti, ca cica de acolo obtinem si o interpretare mai buna a rezultatelor).
Intre timp, vom merge pe mai multe fronturi.
Am o veste buna, gigeii nostri s-au inmultit!!! (2,5 milioane de la 10mii in decembrie), si chiar si viteza a crescut - pt cei de categoria B (la 12%), numai ca nu au o forma corespunzatoare. (a luat un complex de vitamine, a redus stresul, a evitat baile fierbinti si a papat mai sanatos) Deci, tot FIV cu ICSI va trebui sa facem. Cand vom reusi sa adunam banii... Cu criza asta financiara, sunt cam deprimata, nu stiu daca anul acesta vom avea bani de FIV...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Delphinas, spermograma buna si completa se mai face la Medical Test (pe Bd Tutora, intre Podu Ros si semafor cu intersectia Primaverii), eu te sfatuiesc sa o recolteze pe loc sau maxim in jumatate de ora de la recoltare sa ajungeti acolo, altfel ies rezultate eronate. Gradul de mobilitate nu se refera la rezistenta in timp a spermatozoizilor, ci la viteza de inaintare (care intr-adevar scade in timp dupa recoltarea probei), dar da informatii despre cat de vioi sunt...
Chrisum , nu stii daca la medis au si biolog care prepara sperma sau doar face procedura de inseminare? Oricum tot la jumatate ajunge, daca n-o mai crescut intre timp preturile.
Sincer, acum 3 ani, eu am mai fost la aceasta dr., am auzit bune despre ea, mi s-a parut competenta, dar nu m-am inteles cu ea. M-a urmarit o luna, apoi m-a pus sa fac progesteron de ziua 21, l-am facut, n-am mai gasit-o data viitoare ca era in operatie, iar asistenta imi spunea ca dr a zis sa mai incercam, apoi sa venim la ea....si asteptam cate 2 ore ca sa intru la ea. V-am mai spus ca la mine conteaza foarte mult cum ma inteleg cu dr. ginecolog, ca apoi ii spun eu ce cred ca trebuie sa imi mai faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrisum spune:

Amir10 stiu ca inseminarea se face cu sperma preparata dar nu stiu daca o pregateste dr. sau un biolog.Intradevar doctorita e foarte ocupata dar atunci cind am fost eu nu am asteptat mai mult de jumatate de ora.Se asteapta mai mult pentru prima programare-cam o luna si ceva.In rest despre cum te intelegi cu doctorul cred ca tine si de noroc si de ceea ce astepti de la el.Pogonici imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta cu dr.Grigore.Cu mine s-a purtat foarte frumos si in general am auzit numai de bine despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

amir multumesc de pont. normal ca vom recolta la fata locului. da oare or fi avand camera de recoltare? nici avion daca mi-ar cumpara tata si tot nu as ajunge in timp util sa o duc recoltata de acasa.
mai am o intrebare la voi: de dna dr avatajitei ce stiti? a fost cineva la ea? este cineva pacienta ei?

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput