Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 22
Ank83 spune:
vreau sa comparati pozele astea 2 ... Raul mic mic ...si cecilia zilele astea ...sa vedeti daca intr-adevar nu seamana copii mei
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 vreau sa comparati pozele astea 2 ... Raul mic mic ...si cecilia zilele astea ...sa vedeti daca intr-adevar nu seamana copii mei Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Anko, da seamana cu Raul cand era mic...dar nu cu Raul cel de auucm
oricum, sunt frumosi amandoi, ce mai conteaza daca seamana sau nu...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCO - LASA-MA, MAICA, CUM NU A MANCAT MULT?! TE gasi pe tine sa-mi strici bucuria!!!!!!!! IA ZI, TU, ANDREEA, NU A MANCAT MULT FII-MEA, 2 SARMALE SI UN CASTRON DE CIORBITA?de Alessia va zic ca papa bine, a invatat sa se urce singura pe toboganul-centru de joaca din parc, e o figuranta, papa mai mult singura cu furculita, imi da si mie, iar cand vreau eu sa ii bag in gura zice "eeeeeei!" si fuge razand! eu la serv mi-am ales cel mai prost moment de a ma intoarce, acum lucrez la un proiect de concediere colectiva, e groaznic, nu ne-am luat leafa de o luna si 10 zile...si maine mai imi vine si tricicleta Alessiei de la Ouelle si m-am imprumutat de la frati ca sa o platesc , nu stiu cum si cand s-o termina asta...in jurul meu aud numai rele, o colega de serv e in medical si a amenintat ca se sinucide din cauza ratelor, alta e insarcinata in 18 + si a facut amniocenteza si asteapta rez vreo 3 sapt si e terminata ...si altele...Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
aoleoleoleooooooooooo...cum sa nu pape bine??????????? nici io nu mananc atata, darmite mofturosu meu?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui ellis ANCO - LASA-MA, MAICA, CUM NU A MANCAT MULT?! TE gasi pe tine sa-mi strici bucuria!!!!!!!! IA ZI, TU, ANDREEA, NU A MANCAT MULT FII-MEA, 2 SARMALE SI UN CASTRON DE CIORBITA?Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
Deci 2 sarmale mananca si Cecilica acum
Apropo Anco ai 2 copilasi ffffff frumosi

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Deci 2 sarmale mananca si Cecilica acum Apropo Anco ai 2 copilasi ffffff frumosi ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
au cu cine sa semene
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Neata... fetele...
Cam liniste ieri pe forum...
Anco Cecilica papa deocamdata 2 sarmale lichide ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ancadragoman spune:
Da ma dar le papa![]()
Cine face capitol nou ?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Da ma dar le papa Cine face capitol nou ? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
eu nu am timp...sa fac cap nou..cred ca as strica tot pe acolo
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
abramburika spune:
Neata!
Vaaaiii ... ce copilasi ffrumosi Raul si Ceci ... seamana perfect! 
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

TE gasi pe tine sa-mi strici bucuria!!!!!!!! IA ZI, TU, ANDREEA, NU A MANCAT MULT FII-MEA, 2 SARMALE SI UN CASTRON DE CIORBITA?
, nu stiu cum si cand s-o termina asta...in jurul meu aud numai rele, o colega de serv e in medical si a amenintat ca se sinucide din cauza ratelor, alta e insarcinata in 18 + si a facut amniocenteza si asteapta rez vreo 3 sapt si e terminata