Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (168)
Raspunsuri - Pagina 21
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca mai fetelor.....cum sa-mi schimb eu semnatura ? sa-mi afisez si eu .....mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Bianca, ai fost la eco? s-a vazut ceva?

uite aici:
Cum sa ai la semnatura

Mergi la Profil Personal, alegi Editeaza profil(introduci parola), mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / -, apesi pe +, si la Semnatura treci gravi intre [] si adaugi saptamanile
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
Atat mai am pana sa vad luminita de la capatul tunelului......
Eu sunt primul!!!Uite ce mare am crescut!!!
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
helou .... ce faceti...
eu sunt trista ..am condus ieri o prietena la aeroport care pleca in Anglia...si nu mai imi venea sa ma intorc acasa,...
Dar ma consolez cu gandul ca AMR e de 11 zile...chiar 10 as putea zice ca in 20 avionul e la 6.45 dimineata
..
Apropo ne-a luat tati acolo carut pt copii cu varste apropiate
...acum sa speram ca Raul mai vrea sa stea in carut 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
avem si noi poze cu printesa mea si cu Raulito cel mare si smecher ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 avem si noi poze cu printesa mea si cu Raulito cel mare si smecher Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
mai, mai...da ce grasunica dragutica am vazut eu....

si ce smecheras de la oras...da nu seamana copiii astia deloc, mey...esti sigura ca n-a inversat vreunul din ei cu altul la maternitate???Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
mai, mai...da ce grasunica dragutica am vazut eu.... ![]() si ce smecheras de la oras...da nu seamana copiii astia deloc, mey...esti sigura ca n-a inversat vreunul din ei cu altul la maternitate??? |
Ba mie imi pare ca seamana foarte bine,doar ca Ceci e varianta bruneta a lui Raulito.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
RAMONELLA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
mie nu mi se pare ca mananca prea mult anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
Nuuu,deloc...
Bea nu mananca atata nici intr-o saptamana.

Fetelor,voi aveti masini de spalat vase???Ca eu m-am sturat de atata spalat,Mi se aduna o gramada de vase de pe o zi pe alta.Ca nu sunt genul care sa le spal imediat.Le spal cand am chef...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui RAMONELLA
Nuuu,deloc... Bea nu mananca atata nici intr-o saptamana. ![]() Fetelor,voi aveti masini de spalat vase???Ca eu m-am sturat de atata spalat,Mi se aduna o gramada de vase de pe o zi pe alta.Ca nu sunt genul care sa le spal imediat.Le spal cand am chef... Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) |
Ramo da, noi avem, si pot sa-ti zic ca e cea mai buna investitie pe care am facut-o in casa...[:D}in sensul ca nici eu nu spalam imediat vasele si se tot adunau...dar asa...scap fff usor si am mai mult timp pt altceva...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
Ank83 spune:
multumim fetelor de complimente..![]()
Andreea si daca au gresit copii , nu ii mai dau inapoi
..
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ellis spune:
ALINUK - laudabila intentia de a sustine alaptatul, am cunoscut-o pe dna. Musat in Elias, din pacate dumneaei nu are destula forta sa lupte cu doamnele de acolo care sustin alaptatul la 3 ore, doar ziua, noaptea si intre mese lapte praf!
ANCO - LASA-MA, MAICA, CUM NU A MANCAT MULT?!
TE gasi pe tine sa-mi strici bucuria!!!!!!!! IA ZI, TU, ANDREEA, NU A MANCAT MULT FII-MEA, 2 SARMALE SI UN CASTRON DE CIORBITA?
pupam bruneta mezina si grasuna a grupului de pitici!
RAMO - eram sigura ca am sustunere in privinta mancarii!
de Alessia va zic ca papa bine, a invatat sa se urce singura pe toboganul-centru de joaca din parc, e o figuranta, papa mai mult singura cu furculita, imi da si mie, iar cand vreau eu sa ii bag in gura zice "eeeeeei!" si fuge razand!
eu la serv mi-am ales cel mai prost moment de a ma intoarce, acum lucrez la un proiect de concediere colectiva, e groaznic, nu ne-am luat leafa de o luna si 10 zile...si maine mai imi vine si tricicleta Alessiei de la Ouelle si m-am imprumutat de la frati ca sa o platesc
, nu stiu cum si cand s-o termina asta...in jurul meu aud numai rele, o colega de serv e in medical si a amenintat ca se sinucide din cauza ratelor, alta e insarcinata in 18 + si a facut amniocenteza si asteapta rez vreo 3 sapt si e terminata
...si altele...
CAMI - mai treci si tu sa ne scrii!
ROXXY - ce faceti?
LAVI - parca nu te-am vazut azi!?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE