Stop! Femeia la urma... Misoginismul romanesc!
Pentru ca il intalnesc, din pacate, pretutindeni si pentru ca il detest cu toata ratiunea si cu tot sufletul, am scris o carte despre misoginism si despre radacinile sale adanci: "Stop! Femeia la urma...".
Va ofer gratuit, in format electronic, cartea mea si m-ar bucura foarte mult sa aflu opinia dumneavoastra.
Daca este permis link-ul, iata legatura catre carte:
http://liviuplesoianu.ro/2009/02/27/cadoul-lunii-martie-descarcati-gratuit-cartea-stop-femeia-la-urma/
Va multumesc si imi doresc sincer sa reusiti, sa reusim sa schimbam aceasta stare de fapt!
Liviu Plesoianu
Raspunsuri
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liviuple Pentru ca il intalnesc, din pacate, pretutindeni si pentru ca il detest cu toata ratiunea si cu tot sufletul, am scris o carte despre misoginism si despre radacinile sale adanci: "Stop! Femeia la urma...". Va ofer gratuit, in format electronic, cartea mea si m-ar bucura foarte mult sa aflu opinia dumneavoastra. Daca este permis link-ul, iata legatura catre carte: http://liviuplesoianu.ro/2009/02/27/cadoul-lunii-martie-descarcati-gratuit-cartea-stop-femeia-la-urma/ Va multumesc si imi doresc sincer sa reusiti, sa reusim sa schimbam aceasta stare de fapt! Liviu Plesoianu |
felicitari pentru carte, multumim. eu as descarca-o, sunt foarte curioasa s-o citesc, daca nu ar veni cu abonamentul la editoriale si stiri zilnice. nu exista vreo posibilitate sa citim cartea fara spam?
EllaX spune:
Aaa... repede-repede s-a aprins beculetul conditionat de traiul in zilele noastre: noi descarcam cartea, dar si primim e-mail cu editorialul si stirile zilnice, de pe blogul domnului Plesoianu. Macar o parte din noi va deschide mailul si va vizita blogul respectiv. Blogul urca in topuri, deci proprietarul va fi cautat pentru reclame pentru care va fi platit mai bine decat daca blogul nu este vizitat. Astfel, domnul Plesoianu va castiga niste banuti, consecinta a faptului ca ne-a oferit gratuit cartea dumnealui. Oricum, de cate ori cineva citeste postarea lui liviuple si merge pe linkul dat, gandindu-se sa descarce cartea, blogul sus-pomenit este vizitat.
Daca, in realitate, domnul Plesoianu nu a gandit asemanator scenariului meu, imi cer scuze! Suspiciunile ar putea fi evitate daca nu ar conditiona descarcarea cartii de primirea zilnica a unui mesaj de tip spam.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaX Astfel, domnul Plesoianu va castiga niste banuti, consecinta a faptului ca ne-a oferit gratuit cartea dumnealui. |
aa, pai daca asta e motivul, atunci accept. mi se pare fair.
oocristina spune:
Multumesc Liviu (daca imi permiti familiaritatea) si iti doresc o Primavara Fericita!
EllaX spune:
Conchita, eu traiesc in Romania. Poate, in alta parte, initial este omul care e de treaba, face chestii faine pentru ceilalti si, secundar, castiga si el ceva, cat sa traiasca. Din pacate, aici e mai frecvent ca intai sa vrei castigul si apoi sa te faci ca esti de treaba, folosindu-i, de fapt, pe ceilalti pentru atingerea scopului tau material. Mie mi s-a intamplat sa vreau sa daruiesc sau sa ajut si sa fiu suspectata de interese materiale. Recunosc ca, uneori, si eu am indoieli asupra bunei-intentii a unor (anume) semeni, bazate pe experientele anterioare cu aceeasi semeni. De aia ziceam ca, daca n-ar lega descarcarea cartii de e-mailul acela, domnul Plesoianu n-ar mai trezi suspiciuni si, poate, ar avea mai mult de castigat, inclusiv material.
Sper ca se intelege ceva din ce am scris! Sunt cam ametita, azi!
liviuple spune:
Buna dimineata!
Va pot asigura de un singur lucru: nu am scris o carte in care am pus toata sinceritatea, tot sufletul si toata ratiunea mea pentru a dobandi un pretext de a face spam. Initial, cartea trebuia sa fie tiparita. Ulterior, cu toate ca aveam destule comenzi, am luat decizia de a o oferi gratuit. Comentariile ultramisogine de pe blogul meu m-au convins in acest sens.
Da, vreau sa trimit, catre cine doreste, editorialele si gandurile mele. Consider ca am ceva de spus si nu vad de ce n-as face-o. Este singurul mod in care o pot face. Nu ati vrea sa stiti cat de "mult" interes exista in presa romanesca, de toate tipurile, pentru acest gen de articole, de mesaje.
...Asa ca ce pot sa fac? Decat sa trimit un newsletter catre cine doreste sa il primeasca... catre cei care considera ca are un sens sa imi citeasca randurile. Altfel, cum as mai putea ajunge din nou la dvs.? Scriind mereu si mereu pe forumuri? Fac si asta, dar nu e destul.
Cat despre reclama... Reclama se gaseste si pe desprecopii.com si pretutindeni. Cei care lucreaza in mediul online trebuie sa si traiasca din ceva, nu? Plus ca nimeni nu e fortat sa acceseze vreo reclama.
In alta ordine de idei, astept cu nerabdare comentariile dvs. legate de textul cartii.
O zi frumoasa,
Liviu Plesoianu
Ramonika spune:
Ella - nu te obliga nimeni sa deschizi linkul.
oricum multumim pt. "avertizare"
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
EllaX spune:
Ramonika, daca nu deschideam linkul, nu stiam ca descarcarea cartii este conditionata de abonarea la newsletter-ul de pe blog. Nu, nu m-a obligat nimeni sa deschid linkul.
CristinaT spune:
Multumesc frumos pentru cadou.
cat despre spam-uri, daca vreau le deschid, daca nu vreau nu le deschid, ca la televizor. Cat despre blog sper sa fie interesant pentru mine!
am fetita de 9 ani!
si :)
Elle_seb spune:
Am descarcat cartea, chiar cu infioratorul risc de a fi spamuita.
Foarte interesant, in principal ca vine de la un barbat.
Elle