Stop! Femeia la urma... Misoginismul romanesc!
Raspunsuri - Pagina 2
EllaX spune:
Imi spun si eu pararea (subiectiva, evident) la un topic si uite ce iese!... Mentionez ca sunt o persoana mai degraba pacifista si nu tin sa ma cert.
Mai, oameni buni, si eu citesc bloguri. Multe fete de pe forum au linkul catre blogul lor la semnatura. Il deschid singura si citesc cu placere. Si le multumesc ca-mi ofera o bucurie! Si eu as fi multumit pentru carte daca era oferita altfel decat sub titlul de cadou. Un cadou nu se ofera conditionat ("daca faci asta, primesti cadoul")! Pentru mine, cuvintele conteaza. Conteaza sa fie potrivite cuvintele cu ideea, altfel imi suna fals. Despre asta am scris eu. Daca spui ca oferi un cadou, dar nu-l dai fara altceva ce trebuie sa ia omul acela, imi seamana a strategie de marketing. Strategiile de marketing nu sunt actiuni filantropice.
Sunt convinsa ca daca liviuple lasa "la liber" cartea pe blogul dumnealui seamana mai mult a cadou. Si as multumi pentru cadou! Daca imi place blogul, il salvez in lista mea de bloguri si il vizitez, asa cum fac cu multe altele. Daca mi-ar placea cartea, as vizita blogul cu atat mai mult cu cat imi place ce zice omul acela.
No, si cu asta, basta. Am spus ce am avut de spus, la fel ca voi, toti.
sunnyday07 spune:
Uite opinia mea aici - formata dupa 5-10 min de rasfoire electronica:
-cartea nu este scrisa cu diacritice
-unele cuvinte folosite nu exista in limba romana (cosexual de exemplu)
-95% din carte incearca sa dicrediteze BOR si religia crestin-ortodoxa
-nu mi se pare a fi o carte despre "misoginism"
-n-am inteles titlul cartii
-n-au contenit sa ma uimeasca deductiile logice de genul - 80% dintre romani au incredere in biserica, biserica are o reactie de adversitate fata de femei, inseamna ca aproximativ "80% dintre romani au o reactie adversa fata de principiul feminin" ( aici am citat din carte)
Una peste alta, n-as incadra pdf-ul in discutie in categoria "carte"
kariguld spune:
iar eu ii spun dlui Liviu ca ceea ce face el aici e reclama!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld iar eu ii spun dlui Liviu ca ceea ce face el aici e reclama! |
Daca ar fi fost reclama la/pentru o CARTE, eu as fi trecut cu vederea acest aspect