*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 9
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olivia26 Ramo, e doar a parere...dar daca spui ca ai facut Rotarixul, stiu ca se da pe gurita nu injectie, deci nu cred ca sa fie asa mari probleme. Stiu ca se asteapta cel putin o luna pana la urmatoarea intepatura dar daca e pe gurita...In plus, daca nu ma insel parca am auzit si fete care au facut Infanrixul si Rotarixul in aceeasi zi. Ginye, a trecut temperatura? Pupam Srefanutul ![]() Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
Olivia ai dreptate, nu m-am gandit la asta...si eu am vazut ca sunt fete care l-au facut in aceeasi zi.Deci pana la urma nu cred ca e ceva rau...si e doctorita PROASTA.Am intrebat-o de Vigantolete si a zis sa-i dau 1000 in loc de 1500.Abia astept ziua de 14 sa mergem la Medsana.Am pus-o sa-i masoare caputul si stomacul si a zis ca citesc prea mult pe net, ca daca e sa fie ceva in neregula ea vede, dar ca sa fiu linistita a masurat...41 caputul si 41,5 circumferinta abdominala.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Lorellay nu prea pot spune ca a dormit bine tinand cont ca la noi ora de trezire e 7... dupa aceea mai trage cate un somnic in timpul zilei de cate 10 min , un sfert de ora...la intervale mari de timp... ieri dimi s-a trezit la 6 jum...pe zi a dormit f putin iar seara s-a culcat la 10.. din cauza asta pe zi e foarte agitat si ma oboseste foarte tare si pe mine..sa nu mai zic ca ieri de ex. n-am facut nici mancare, nici curat..mai pe scurt nimic..n-am avut cum...
Ramo dar voi cate vaccinuri faceti? le faceti si pe cele facultative?
mami de Thomas
criss703 spune:
Buna dimineta maici si pitici 
Desi azi ne-am trezit si noi pe la 10 ..pt. ca am mancat mai de dimineata la 5,30
.
Bravegirl multumim de complimente (mai ales de freza
) .Am vazut filmuletele f. frumoase dar al doilea e deosebit
pe melodia Zece ..foarte-foarte frumos realizat , emotionant .Sa ramaneti la fel de frumosi si fericiti 100 de ani de acum inainte ![]()
Mirtha da si noi vrem sa mergem cu Paula in concediu in septembrie si tot in Italia la marea Ligurie spre Sanremo
...probabil cu avionul
iar la aeroport sa ne astepte neamurile care sa fie asa de dragute sa ne dea si o masina sa mergem mai departe pe litoral
...asa zicem noi , acum sa vedem ce zic si ei
.Pana atunci avem deja o invitatie de 1 weekend langa Bran la o pensiune in august ...asa vedem cum se va comporta intai acolo .
Ramo
sa fie bine cu vaccinul , am vazut si pozele cu grasunica voastra draguta .
Oceanborn ce aventuri ai avut cu naveta
, chiar ca nasol si cu puric si paduche in acelasi timp , m-am distrat si de patania Ancai cu canistra de benzina ![]()
Elilov 
, m-am gandit ieri la tine chiar daca n-am scris .
Alra te descurci destul de bine la servici
, imi inchipui ce fericita ai fost ca s-a anulat concertul 
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:
Andreea, bine ai venit.
Noi am fost la plimbare, de acum ne punem pe mancat 
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Mav
Bravegirl
, multumim si mie imi place cand face fatza aia de suparat imi vine sa-l pup tot...ce printesa frumoasa aveti
Ramo, v-am admirat si voua pozicile, 3 frumosi!
Si pe mine m-ati distrat cu paduchii 
Hopaaa, alarmaaa, de data asta chiar nu mai am scapare
...
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
oceanborn spune:
bun venit Andreea23 si mamicii din Targoviste, scz n-am retinut id
nu vreau sa-mi laud mangusta mica si draga
...dar azi deja a tras 2 ture se somnic de cate 15 min , se vede e binedispus
mami de Thomas
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Ginye, a trecut temperatura? Pupam Srefanutul ![]() Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
A trecut temperatura, nu mai e nici somnoros, sa speram ca nu mai face iar temperatura.

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Buna mamicutelor!
Ne-a sosit si noua astazi salteluta pentru patul-tarc pe care il avem!
Asa ca deja ne-am mutat cu somnul un etaj mai jos.
Este deja la a doua repriza de somn pe ziua de astazi si vad ca e ok..n-a zis nimic ca l-am mutat acolo. I-am lasat momentan acelasi cearceaf, sa recunoasca barem mirosul.
La noi nu prea seamana zilele...azi maraie, maine nici nu-l simti, asa ca nu pot spune cum este. David e putin racit si sunt cu ochii pe el ce face pe langa Luca. L-am rugat sa evite sa-i puna mana pe manute sau sa-l mai pupe. Mai uita..dar se straduieste macar.![]()
Cred ca am mai trecut printr-un puseu de crestere ca saptamana trecuta a supt ziua in nestire. De vreo 2 zile si-a revenit...da' am ramas eu cu sanii ca niste baloane umflate.![]()

pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
E pe pagina nr. 4
| citat din mesajul lui lorellay Hei..vreau si eu sa vad filmuletul lui Diamisha unde e? Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Buna mamicutelor! ![]() Ne-a sosit si noua astazi salteluta pentru patul-tarc pe care il avem! Asa ca deja ne-am mutat cu somnul un etaj mai jos.![]() La noi nu prea seamana zilele...azi maraie, maine nici nu-l simti, asa ca nu pot spune cum este. David e putin racit si sunt cu ochii pe el ce face pe langa Luca. L-am rugat sa evite sa-i puna mana pe manute sau sa-l mai pupe. Mai uita..dar se straduieste macar. Cred ca am mai trecut printr-un puseu de crestere ca saptamana trecuta a supt ziua in nestire. De vreo 2 zile si-a revenit...da' am ramas eu cu sanii ca niste baloane umflate. ![]() pozici Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Multa sanatate lui DAvid!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii

Codrin (15.02.2005)