*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (28)*
Raspunsuri - Pagina 13
ginye55 spune:
Fi-miu s-a smecherit, face misto de mami: incercand sa-i dau panadol, infige manuta in seringa si mai dai mami siropelul daca mai poti. Abia am reusit sa-i iau seringa din manuta si el radea la mine.![]()
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
julia16 spune:
Diamisha, multumim de filmulet.
Malinas, eu pe Maria nu am ferit-o niciodata de apa in urechi si nu a facut niciodata otita. Asa ca, si pe Tudor cand l-am pus la inot in cada apa ii trecea de urechi.
Eu nu i-am facut gimnastica l-am lasat pe el sa se miste in voie, cu calm, ca mie nu-mi place agitatia.
Ramo, nu stiu cat de frig e la tine in baie, dar din experienta cu Maria iti spun ca nu prea se imbolnavesc copiii de la frig ci de la virusi. Parerea mea e ca riscurile sa se imbolnaveasca sunt mai mari la piscina, acolo putand fi persoane purtatoare de virusi care inca nu au simptome de gripa. 
Laura, si eu am observat ca pe burta nu a fost asa incantat.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julia16 Diamisha, multumim de filmulet. Malinas, eu pe Maria nu am ferit-o niciodata de apa in urechi si nu a facut niciodata otita. Asa ca, si pe Tudor cand l-am pus la inot in cada apa ii trecea de urechi. Eu nu i-am facut gimnastica l-am lasat pe el sa se miste in voie, cu calm, ca mie nu-mi place agitatia. Ramo, nu stiu cat de frig e la tine in baie, dar din experienta cu Maria iti spun ca nu prea se imbolnavesc copiii de la frig ci de la virusi. Parerea mea e ca riscurile sa se imbolnaveasca sunt mai mari la piscina, acolo putand fi persoane purtatoare de virusi care inca nu au simptome de gripa. ![]() Laura, si eu am observat ca pe burta nu a fost asa incantat. Julia Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU |
In baie nu am nicio sursa de caldura
, la psicina o duc la gimnastica pt. bebelusi unde vor fi doar bebeii, cate un parinte si instructorul.Nu cred ca e nimeni nebun sa-si duca copilul la curs racit fiind, ca sa le dea si celorlalti...eu asa zic.Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
julia16 spune:
| citat din mesajul lui oceanborn Neata buna! Julia si Diamisha nu va plangeti de varsta, sunteti mai tinere decat multe fete de 18 ani.. aa Julia sa-i tina Dzeu obiceiurile la Tudor...ai un pitic cumintel! mami de Thomas |
Oceanborn, esti o draguta.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU
monicus spune:
Multumim frumos andreea_23... da.. am pus poze noi.. ai observat, nu?
Te 
Sanatate multa....la toate si la toti.
| citat din mesajul lui andreea_23 Monicus, Superba printesa Ana...sa va traiasca, sa va bucurati de ea! Multumim pentru urari! Andreea, mamica de Maya-Maria (10.11.2008) |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 10+ saptamani
pozele mele
brie spune:
lauramiron, fierb in aproape un litru de apa cam 2-3 morcovi depinde cat sunt de mari cam 35-40 min pana ajunge apa cam la jumatate, dupa care iau jumatate de morcov si il pasez. in fiecare zi pasez dar cu mai putina supa ca sa ajung pana la sf de saptamana sa arate chiar ca un piure. Supa de morcovu ramasa o pun la biberon aprox 70 ml si ii dau sa bea la sfarsit cat vrea ea. Azi l-a baut aproape pe tot. Sambata ii pun telina, doar o fierb in apa. Duminica ii pasez si telina o bucatica la inceput.Spre jumatatea saptamanii viitoare ii pun patrunjel radacina si frunze.Frunzele nu le pasez deocamdata. La sf saptamanii viitoare ii introduc ardeiul gras sau dovlecelul (scobit de seminte).La 5 luni ii pun un strop de ulei de masline si o sa incep sa-i fierb si carnea de pui in supa asta.O sa-i fierb pieptul de pui o zi da una nu in supa.O zi din saptamana nu ii dau supa si ii dau spanac fiert facut piure si urzici facute piure.
Tot de la 5 luni ii introduc la ora 16 masa de lactat, adica branzica de vaci amestecata cu ceva...nu stiu...ma mai gandesc pana atunci.
ramo, eu as schimba doctora in locul tau. Rotarixul este un vaccin, chiar daca sunt picaturele. Se poate administra in acelasi timp cu un alt vaccin DAR ATENTIE NU ORICARE !!! La 4 luni Rotarixul se poate administra cu Infanrixul. Poti face 5 vaccinuri deodata dar nu la intervale mai mici de minim 4 saptamani.Nu este vina ta 100% poate ca tu nu stiai cu toate ca ar fi trebuit sa intrebi doctora daca e bine, nu-i bine. Daca ea iti da astfel de raspunsuri si se simte chiar jignita ca ai indraznit sa te interesezi mai mult pe net, si sa ai unele cunostinte in medicina......chiar nu esti venita de la coada vacii cum probabil considera ea (nu numai pe tine, probabil si pe alte mamici)SFATUL MEU este sa renunti, sa uiti macar ca ai cunoscut-o. Portocala de la 3 luni?????? Nu stiu....eu zic sa te mai gandesti. Ti-as indica mai bine grapfruit in loc de portocala.
Morcovul crud NU CONSTIPA ci din contra este o leguma care regleaza tranzitul intestinal al bebelusilor daca se da in forma cruda (suc). Daca bebelu are scaune moi, spumoase atunci se recurge la supa de morcovi care leaga kk si la piureul de morcovi.
amalia, sa fie !
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui brie lauramiron, fierb in aproape un litru de apa cam 2-3 morcovi depinde cat sunt de mari cam 35-40 min pana ajunge apa cam la jumatate, dupa care iau jumatate de morcov si il pasez. in fiecare zi pasez dar cu mai putina supa ca sa ajung pana la sf de saptamana sa arate chiar ca un piure. Supa de morcovu ramasa o pun la biberon aprox 70 ml si ii dau sa bea la sfarsit cat vrea ea. Azi l-a baut aproape pe tot. Sambata ii pun telina, doar o fierb in apa. Duminica ii pasez si telina o bucatica la inceput.Spre jumatatea saptamanii viitoare ii pun patrunjel radacina si frunze.Frunzele nu le pasez deocamdata. La sf saptamanii viitoare ii introduc ardeiul gras sau dovlecelul (scobit de seminte).La 5 luni ii pun un strop de ulei de masline si o sa incep sa-i fierb si carnea de pui in supa asta.O sa-i fierb pieptul de pui o zi da una nu in supa.O zi din saptamana nu ii dau supa si ii dau spanac fiert facut piure si urzici facute piure. Tot de la 5 luni ii introduc la ora 16 masa de lactat, adica branzica de vaci amestecata cu ceva...nu stiu...ma mai gandesc pana atunci. amalia, sa fie ! ![]() http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Multumim pentru reteta.
Eu chiar ma gandeam cum sa-i fac supita. Tot cu morcov , radacinoase si dovlecel ma gandeam si eu, in ordinea asta.ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
spiridusul spune:
fetele,
1.va rog sa va verificati mail-ul de pe grupul cozonacei.
2. am si eu nevoie de oleaca de consiliere din parte unui contabil. daca aveti ceva cunostinte in domeniu, da-ti-mi un claxon, va rog, pe pm
imi pare rau, nu am mai citit nimic de aici, si nici nu o voi mai face prea curand
va pup
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Ramo2007 spune:
| citat din mesajul lui brie lauramiron, fierb in aproape un litru de apa cam 2-3 morcovi depinde cat sunt de mari cam 35-40 min pana ajunge apa cam la jumatate, dupa care iau jumatate de morcov si il pasez. in fiecare zi pasez dar cu mai putina supa ca sa ajung pana la sf de saptamana sa arate chiar ca un piure. Supa de morcovu ramasa o pun la biberon aprox 70 ml si ii dau sa bea la sfarsit cat vrea ea. Azi l-a baut aproape pe tot. Sambata ii pun telina, doar o fierb in apa. Duminica ii pasez si telina o bucatica la inceput.Spre jumatatea saptamanii viitoare ii pun patrunjel radacina si frunze.Frunzele nu le pasez deocamdata. La sf saptamanii viitoare ii introduc ardeiul gras sau dovlecelul (scobit de seminte).La 5 luni ii pun un strop de ulei de masline si o sa incep sa-i fierb si carnea de pui in supa asta.O sa-i fierb pieptul de pui o zi da una nu in supa.O zi din saptamana nu ii dau supa si ii dau spanac fiert facut piure si urzici facute piure. Tot de la 5 luni ii introduc la ora 16 masa de lactat, adica branzica de vaci amestecata cu ceva...nu stiu...ma mai gandesc pana atunci. ramo, eu as schimba doctora in locul tau. Rotarixul este un vaccin, chiar daca sunt picaturele. Se poate administra in acelasi timp cu un alt vaccin DAR ATENTIE NU ORICARE !!! La 4 luni Rotarixul se poate administra cu Infanrixul. Poti face 5 vaccinuri deodata dar nu la intervale mai mici de minim 4 saptamani.Nu este vina ta 100% poate ca tu nu stiai cu toate ca ar fi trebuit sa intrebi doctora daca e bine, nu-i bine. Daca ea iti da astfel de raspunsuri si se simte chiar jignita ca ai indraznit sa te interesezi mai mult pe net, si sa ai unele cunostinte in medicina......chiar nu esti venita de la coada vacii cum probabil considera ea (nu numai pe tine, probabil si pe alte mamici)SFATUL MEU este sa renunti, sa uiti macar ca ai cunoscut-o. Portocala de la 3 luni?????? Nu stiu....eu zic sa te mai gandesti. Ti-as indica mai bine grapfruit in loc de portocala. Morcovul crud NU CONSTIPA ci din contra este o leguma care regleaza tranzitul intestinal al bebelusilor daca se da in forma cruda (suc). Daca bebelu are scaune moi, spumoase atunci se recurge la supa de morcovi care leaga kk si la piureul de morcovi. amalia, sa fie ! ![]() http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Nu voi incepe diversificarea acum, mai astept si in niciun caz nu-i dau portocala, cred ca voi ramane la dr de la Medsana...vedem pe 14.
Am fost un pic cu Sara afara, s-a lasat frig, cum era la pranz si cum e acum...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui spiridusul fetele, 1.va rog sa va verificati mail-ul de pe grupul cozonacei. 2. am si eu nevoie de oleaca de consiliere din parte unui contabil. daca aveti ceva cunostinte in domeniu, da-ti-mi un claxon, va rog, pe pm imi pare rau, nu am mai citit nimic de aici, si nici nu o voi mai face prea curand va pup si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
care mail? ca nu gasesc. Poate reusasc eu sa te ajut cu contabilitatea, daca nu, intreb si eu pe la colegii mei.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele
Mirunica