educatoare la gradinita
as vrea ca dupa ce termin concediul de maternitate sa ma reorientez profesional si mi-ar place fff mult sa fiu educatoare la gradinita sau la cresa pt ca imi plac fff mult copii si am ff multa rabdare sa ma ocup de ei
stiti cumva ce cursuri sau ce facultate trebuie sa urmez in cazul in care eu am terminat un liceu normal?
chiar ma intereseaza fff mult pt ca as dori cat o sa stau acasa cu bebelusul sa invat si sa imi pot face o meserie care mie imi place fff mult
va multumesc anticipat
MIRELA mami de andreas nazdravan si 15+
Raspunsuri
Ramonika spune:
sunt 2 lucruri diferite:
- ingrijitoare (nu educatoare) la cresa e una - banuiesc ca nu iti trebuie nu stiu ce facultate, insa nu stiu in ce conditii se poate intra acolo
- educatoare la gradinita - iti trebuie colegiul de educatoare care din cate stiu eu dureaza 3 sau chiar 4 ani. asa ca nu e foarte usor, sau foarte repede.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
claujro spune:
Colegiu de institutori pentru invatamantul prescolar si primar. In Bucuresti sunt 2: unul la fostul liceu Pedagogic, Elena Cuza (locuri gratuite) si altul la Universitatea Bucuresti - CREDIS (cu taxa).
http://www.credis.ro/pedagogie.html
Mara si Matei
Roxyn spune:
Din cate stiu eu, Colegiile de institutori s-au desfintat. Acum exista Facultatea de Stiinte ale Educatiei, din care vei iesi profesor la invatamant primar si prescolar.
Bafta!
mamica de Vlad Andrei
rory76 spune:
"educatoare la gradinita" e un pleonasm...una peste alta, nu cred ca ajunge sa iti placa "fff mult" copiii, vei vedea ca dupa ce iti urla in cap 20 intr-o zi, 5 zile pe sapatamana, n-o sa iti mai placa deloc, deloc , deloc...mai bine fa-te animatoare la un centru de joaca ceva-sau cum i-o zice-macar pentru asta nu trebuie sa faci facultate...
"sky is the limit!"
LeeAnn spune:
rory, incearca sa nu iti musti limba intr-o zi, ca mori in chinuri groaznice!
Tu nu rationezi deloc inainte sa scrii toate prostiile?
Daca toti ar gandi ca tine, nu am mai avea unde sa ne ducem copiii la o cresa sau gradinita, i-am tine cu bone semianalfabete.Si da, din cand in cand i-am duce la locuri de joaca.
MIrela, mult succes, iti tin pumnii sa reusesti.
ruxandra_sb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LeeAnn rory, incearca sa nu iti musti limba intr-o zi, ca mori in chinuri groaznice! Tu nu rationezi deloc inainte sa scrii toate prostiile? |
Ce exprimare este aceasta??
Mai citeste cineva regulamentul??
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
LeeAnn spune:
Nu o fi exprimarea mea eleganta si in ton cu regulamentul, dar, Ruxandra, citeste posturile lui rory si mai vb.. dupa...
cristianka spune:
nu trebuie neaparat sa ai liceul pedagogic poti face si facultatea de psihopedagogie, eu am vrut sa o urmez pe cea din brasov tot din aceleasi principii ca imi plac copiii, dar dupa ce am facut 2 lucrari de licenta impreuna cu 2 educatoare m-am lasat pagubasa... e ft multa psihologie ceea ce ma depaseste enorm
acum vreau doar sa fac un modul pedagogic care normal se face la majoritatea facultatilor, din timpul facultatii si care nu costa in timpul facultatii - dar la noi la jurnalistica nu s-a facut astfel ca acum daca vreau sa il fac costa vreo 1200 de lei timp de un an, si asta m-ar ajuta sa predau anumite materii (in functie de pregatire evident-eu ma gandeam la engleza) la gradinita sau la clasele I-IV