LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(195)
Raspunsuri - Pagina 19
ramonab spune:
Maya, bravo pentru primii pasi.Asta-i inceputu mami, in curand o sa fugi dupa ea.
Despre cioco, eu i-am dat duminica dots, stiti ciocolatica aia care are la mijloc branza.Eu mi-am luat pt mine ca imi place mult, si zic ii dau si lui o bucatica da ia placut asa de mult ca nu am reusit sa il refuz asa de mult tragea de mine.Asa ca mi-a mancat-o aproape pe toata.![]()
Da nu mai vede el repede cioco.Oricum eu cred ca asa din cand in cand merita si ei ceva bun, nu?
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ramonab spune:
Stoisor, offf, nu ati terminat inca?
Tinem pumnii sa fie bine la doctor si sa se faca bine Sasa catt de repede.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
roli25 spune:
La multi ani Bianca, sa fii fericita, norocoasa si sanatoasa!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura Ioana spune:
Felicitari, Maya, pt primii pasi! Eu i-am dat cartofiori cu carnita la cuptor, nu cred ca nu-i voie.
Multa sanatate Sarei
Ramo
eu nu i-am dat Theei nicio picatura de cioco (o sg data i-am dat niste prajitura de visine), nu stiu de ce ezit sa incep sa-i fac cunostinta cu dulcele
Mi-e teama sa nu o ingras; plus de asta, stiu o fetita care manca bomboane de cioco la 1 an si cateva luni (le avea la discretie) si nu mi se parea normal, cred ca incerc sa evit exact treaba asta.
Dar de lapte cu cacao si eu ma intrebam cand ii pot da, mai ales ca dimineata ii dau lapte de vaca.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
roli25 spune:
Sunt in graba, plina de nervi, imi curge caloriferul si tb sa vina instalatorul, fix acum cu 1 luna sa se inchida caldura. Mor de nervi ca tb sa bag bani sa repar mizeriile din casa asta din care sper sa plec cat mai repede

Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Laura Ioana spune:
LalaD
am vazut acum reteta ta de ciorba de perisoare. Te rog sa spui si cantitatile, daca poti, ca io-s afoana in bucatarie si am nevoie de mura-n gura![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Cristina si eu vreau sa-l alaptez pe Tudor pana la 1 mai si apoi la lapte de vacutza e calea...Cum am intarcat-o pe Ozi la 2 ani: asa cum am spus eu sunt mami, soi bun de carne si de lapte...la 2 ani aveam lapte cat pt un nou nascut dar pt ca Ozi vorbea deja si-mi cerea si pe strada cu tam-tamul de rigoare am decis ca-i ajunge...nu am plecat de acasa ci am trecut-o direct pe bibe cu lapte de vaca (ea manca deja branza de vaci, iaurtel - deci nu risca o alergie sau indigestie) si i-am zis ca tzitzi e goala...in primele doua zile ma mulgeam si aruncam laptele cam la 5-6 ore dupa care inca vreo doua zile dimineatza si seara...apoi treptat a scazut lactatia...cam in 10 zile nu am mai avut fir de lapte. Pt Ozi, ca intelegea, nu a mai fost greu - i-am explicat ca e mare acum si ca vacutza are in grija copilasi marisori ca ea...mami acum se ocupa de hainutze si papusele pt Ozi si nu mai are cum sa si prepare laptic (avantajul de a intelege romaneste!). Eu mai incercasem sa o intarc pe la 1 an si nu am reusit - dupa 3 zile am reluat alaptarea pt ca facuse copilul depresie. Cu Tudor nu stiu daca va fi usor pt ca e mult mai mamos decat Ozana dar testez compoturi si ceaiuri sa vad cu ce inlocuiesc laptele de peste zi. Dificil e insa ca el bea din cana normala (nici macar cu cioc)... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Grati, si noi mancam iaurt si branzica de casa de la Covalact, e chiar mare fan, dar nu m-am gandit sa -i dau lapte praf decat dupa 2.5 ani, pana atunci lapte praf de la Humana, ca e imbogatit cu Ca si Fe.
In legatura cu atasamentul, te inteleg perfect. Antonia nu adormea decat la san. Apoi dupa ce am lasat-o la mama o noapte, apoi inca o noapte, o adoarme sotul, adica ma cauta prin casa, eu ma pitesc dupa usa, nu ma gaseste si adoarme in 2 minute fara san, fara scandal. Bine, ma striga cat ma cauta, tati zice ca am plecat si gata.
Noi asa am rezolvat problema, ca era o problema cu somnul. Ca sa nu mai spun ca atunci cand ajung acasa, ma trage de haine, isi baga mana la mine in san, pana ii dau sa suga.
Daca nu ma vede, nu cere si bea laptele praf.
Ce sa zic, bafta multa.
lui Dudu mamos.Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
stancutza spune:
Buna fetele,
Am vazut ca vorbiti despre papa bun ...eu ma gandeam sa-i dau Sofiei un pic mai incolo nu cacao, ci lapte cu cafea solubila de ovaz si cu o lingurita de miere ... eu asta beau dimineata si imi place mult.
Si eu stiu ca orice aliment cu cofeina - inclusiv cacao - nu lasa calciul sa se fixeze in oase. Dar asta cred ca se refera la consum prelungit...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danybv spune:
felicitari Maya pentru primii pasi 
Eu una sunt contra dulciurilor la copii mici momentan
asa sa guste un pic da, dar ca desert , nu .
Am vazut ca vorbeati de papa la copii ,eu azi am am meniu pentru copii : felul I ciorba de perisoare ( vita) si felul II piure cu snitel de peste Pangasius ,Maria este inebunita dupa peste fetelor , mananca la o masa cate un snitel mare , desert : fructe .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor cu suportul moral ...sunteti niste dragutze! acum un an, de fapt vara trecuta, inainte de criza eu eram conservatoarea...devenise un sport national imprumutul la banca...nu eram trendy, nu am vrut teren la frumusani, nici in Domnesti, nici in Copaceni (ma atragea doar com. Berceni), nu 2 camere la 120k de euro la gradina zoologica, nu vroiam sub nici o forma sa ma indatorez 100 si ceva de mii de euro...pe 30 de ani? sotul meu facea scenarii...apt inchiriat, chirii fantasmagorice, uite asa banii ipotetici...cand ii faceam calculul exact imi spunea ca-s gigi contra, nu-l las sa asigure viitorul copiilor...eu i-am zis ca daca-mi baga pielea la saramura atunci tre sa-l tin numai la namol sa-l consrv binr ca dak se stafideste si nu mai are randament ajung pe drumuri (la salariul meu )...a venit criza, au scazut preturile...acum dak vand pe al meu cu 90k euro mai pun 25k si imi iau casa cu 5 camere la cheie in Popesti zona de vile...eu zic ca e bine - el nu...i-am spus sa-si ia o data un credit de 30k (rata e de 28oE)si sa-si ia un apt de 2 camere sa nu ma mai streseze cu viitorul copiilor...e mult 30k credit (da' ala de 120k nu era???)...fetelor eu cred ca tre sa-mi trimit copiii la mama in weekend si sa organizez o si-apoi ca altfel aici la 3 camere raman![]() mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Hotel International Sinaia, sauna, piscina, jacuzzi. Super, noi am testat pe 14 feb. cand am lasat pitik la mama. Sa vezi ce efect a avut.......
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

banii ipotetici...cand ii faceam calculul exact imi spunea ca-s gigi contra, nu-l las sa asigure viitorul copiilor...eu i-am zis ca daca-mi baga pielea la saramura atunci tre sa-l tin numai la namol sa-l consrv binr ca dak se stafideste si nu mai are randament ajung pe drumuri (la salariul meu
)...a venit criza, au scazut preturile...acum dak vand pe al meu cu 90k euro mai pun 25k si imi iau casa cu 5 camere la cheie in Popesti zona de vile...eu zic ca e bine - el nu...i-am spus sa-si ia o data un credit de 30k (rata e de 28oE)si sa-si ia un apt de 2 camere sa nu ma mai streseze cu viitorul copiilor...e mult 30k credit (da' ala de 120k nu era???)...fetelor eu cred ca tre sa-mi trimit copiii la mama in weekend si sa organizez o
si-apoi
ca altfel aici la 3 camere raman