Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

raportez: si saptamana asta stagnez oare la mine nu o sa scada niciodata? tot e bine ca nu am pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Care e concluzia voastra dupa atata timp? Este dieta asta eficienta sau nu? Adica scopul e sa pierdeti kilograme, nu? Le pierdurati sau nu??? Care e cel mai greu lucru in dieta asta? La ce nu rezistati? Cat timp v-ati propus sa tineti regimul asta? Multumesc pentru raspunsuri.

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Care e concluzia voastra dupa atata timp? Este dieta asta eficienta sau nu? Adica scopul e sa pierdeti kilograme, nu? Le pierdurati sau nu??? Care e cel mai greu lucru in dieta asta? La ce nu rezistati? Cat timp v-ati propus sa tineti regimul asta? Multumesc pentru raspunsuri.

"sky is the limit!"

Scopul meu a fost sa mananc sanatos si am reusit!
Nu am mai mancat cioco de nu stiu cand, adica daca nu-mi amintesc eact data inseamna ca e ceva fantastic(pana acum mancam de mai multe ori pe zi).
Cand mi se face pofta de ceva dulce mananc iaurt sau iaurt cu putin gem , din cand in cand ma rasfat cu o savarina .
Tot ce mananc in rest mananc facut pe gratar , nu cu ulei ...
eu sunt multumita.
Am slabit da' f. putin , mergand la sala oricum nu cred ca se va vedea ceva pe cantar pt. ca fac forta , dar pe corp se vede f. bine .

Ca sa nu mai spun ca e sanatos si ma simt mult mai bine de cand nu mai mananc dupa 7 seara(evident mai mananc si dupa , dar asta se intampla cand merg in garda sau in weekend , de exemplu azi , ca merg la niste prieteni si au gogosi. Insa voi manca 1 jumate , si nu 5 cate as manca in mod normal).
Am inceput sa mananc incet incet o data la 3 ore pt. a-mi tine metabolismul in priza, mananc mai putin decat pana acum.

Eu mi-am atins telul

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Stagnare si la mine ...degeaba am alergat colo,colo daca am mancat ca sparta

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:

"sky is the limit!"

La mine s-a dovedit eficienta... si acum, cum nu mai mananc seara o zi sau doua, cum revin la greutatea aia de dinainte de ospat sau incep iarasi sa scad. Nu stiu daca se potriveste oricarui tip de organism, dar cred ca fiecare fata care s-a "inscris" aici a obtinut o imbunatatire : fie prin scaderea in kilograme, fie in centimetri - fie amandoua.
Cel mai greu lucru e sa te obisnuiesti sa nu mai mananci seara si sa nu mai cedezi tentatiilor ... ca in muuulte alte diete de altfel
Mi-am propus sa-l tin pana ajung la numarul de kilograme dorite si apoi sa ma mentin... sa nu fac din ea o dieta, ci un ritm de viata - asa cum s-a mai zis de multe ori pe aici.
Daca m-as tine din nou serios de treaba cum o faceam inainte, n-as mai avea probleme decat ocazional cu stagnarea, dar cum sunt mai pofticioasa in ultima perioada - din motive necunoscute mie - atunci mai iau 2-300 de grame, le mai dau jos si tot asa . La MINE s-a dovedit eficienta si sunt multumita de cum arat si acum... mi-am atins primul target si anume acela de 60 de kg, urmeaza al doilea, de 57

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Adicted
Alsima
Arleena
Brazuca
Cristi
Elena
Elenuca
Gaby
Hera
Ihotu
Kokiy
Mada
Melly
Mi_bebe
Nelia
Nicole
Nana
Rianna
Roxie
Vali

restul fetelor, haideti, pe unde umblati? ca maine seara se face schimbarea, sariti la raport!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Buna seara,sper ca nu e tarziu sa dau raportul.Baiatului meu ii dau dintii si am niste nopti de cosmar.
MadameBovaryam 64,6 kg si nu primesc floricica.Am slabit doar 400 g.
La multi ani tuturor mamelor sa aveti o primavara minunata.

pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

tot pe fuga sunt dar tre sa dau raportul 68.1 kg, deja simt pe haine diferenta.....astea 2 kg cred ca de pe burta le-am dat ca parca ma simt mai subtire....tre sa ma masor....da nu am avut timp....
rory76 eu de 2 sapt am inceput si mie mi se pare destul de usor....si vad si efecte. pe langa ca am slabit si simt deja hainele mai lejere pe mine nu mai sunt asa de balonata, beau mai multa apa(lucru f bun pt organism indiferent ca tii regim sau nu) sper sa fie asa si in saptamanile urmatoare si sa nu se obisnuiasca inca organismul cu regimul asta sa mai pot da jos cele 6-8 kg . parerea mea ca daca combini si cu sportul merge treaba f bine.

m-am uitat acuma pe lista...whow Musette79 11 kg date jos???felicitari, mai ai cateva si atingi targetul. cum a fost???banui ca sunt perioade in care stagnezi....cum faci sa depasesti momentul??mananci de toate sau ai alimente interzise??

muuuuulte si de 8 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

"sky is the limit!"

este. In 2-3 luni, am slabit 2.5 kg. Nu e mult, dar tineti cont ca am plecat de la o greutate normala, nu supragreutate - doresc doar sa reinttru in hainele de dinainte de sarcina.
Cu sigurantsa, am realizat ca mananc inainte sa adorm, si deci nu apuc sa consum acele al reimente - si asta e vital.

Voi persevera, pt ca asta nu e un regim, ci un mod de viatsa, accesibil si pofticiosilor, si celor care nu suporta restrictii, si celor cu probleme de sanatate.

edit: daca ai indoieli, sau nu ai incredere, uita te pe prima pagina, sa vezi nr de flori, evolutia in timp, si evolutia la nr de kg la fiecare pers. Asta e rolul tabelului- nu doar o statistica, ci un tabel al reusitelor si succesului nostru.

La multi ani, femei frumoase!! . Sa fiti sanatoase, nu grase, si fericite, si implinite.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ma intereseaza foarte mult subiectul asta cu diete pentru ca la toamna dau la medicina si dupa aia 6 ani vreau sa imi aleg ca specializare nutritia...am facut copy-paste la majoritatea subiectelor cu diete, ma intereseaza raspunsul femeilor la diverse diete, de aceea va intreb. Dar ce vi s-a parut cel mai greu in timpul acestei diete? Nu vi se pare greu sa nu mancati nimic dupa ora 18-19? Nu va ia cu ameteli?

LA MULTI MULTI ANI!!!
"sky is the limit!"

Mergi la inceput