Cel mai usor regim de slabire *7*
Raspunsuri - Pagina 4
Ela_silvia spune:
Apar si eu la raport: dimensiunile sunt tot cele de saptamana trecuta insa la 64,8 kg....daca nu aveam musafiri sambata si duminica ....dar mergem inainte!
Spor la topit colacei!
ipearina spune:
Eu abia de doua zile am reusit sa schimb ritmul de a manca, pentru ca incepusem sa mananc exact pe dos, adica la pranz si seara tarziu si muuuuuult.
Am 58,100kg.
adrianaloy spune:
Hop si eu la raportul saptamanal: 66.5 kg-
. Dimensiunile se modifica incet dar sigur: 93/76/105 si tocmai am schimbat masura la pantaloni de la 10 la 8(US size)!
Ce mai fac fetele? mi-ati lipsit saptamana asta in care n-am avut timp de DC. Sunt in mare curatenie si mai zugravim si niste camere.
Succes si pupici!
Deianira spune:
Eu abia acuma mi-am dat seama ca e vineri
, citind aici ca vine lumea cu raportul la masurat
.
Felicitari celor care au slabit, eu tot acolo is in mod sigur, la aceleasi kilograme
, am scapat la inceput de doua kilograme rapid si acum... nimic. Adevarul e ca nici pe la sala nu am ajuns si am avut un program haotic rau in ultimele saptamani + calatorii care ma dau total peste cap
.
Si eu cumpar cartile de la Adevarul, desi timp sa le citesc - ioc - inca is impotmolita cu Anna Karenina de saptamani bune. Abia astept sa vad o carte "La rascruce de vanturi" intreaga, a mea e mostenita de cine stie unde si arata jalnic, totusi am citit-o in urma cu cativa ani si am suferit asa mult la sfarsit ca am zis ca nu o mai citesc in veci
.
silvana75 spune:
Desi intr-una din zilele saptamanii trecute cantaru arata 67 (deci -1 kg) azi eram tot la 68, asa ca nu vrea floarea ![]()
Felicitari celor care au salbit dar si celor care au stagnat 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
cleo78 spune:
io stagnez.
musette, tu parca ziceai de dorul salatelor. IO mai fac asha:
salata de sfecla rosie cu hgrean
salata de varza
muraturi
rosii anemice cu branza
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MadameBovary spune:
Cat de tare suna "rosii anemice cu branza"
!!
Eu sunt somnoroasa si un pic cranky, iarasi n-am reusit sa dorm bine azi-noapte, nu stiu ce o fi cu mine de-s asa de agitata! Ma tot trezesc peste noapte, cand ma intorc de pe o parte pe alta deschid ochii... si, inevitabil, dimineata ma trezesc cu durere de cap. ![]()
Adicted
Alsima
Arleena
Brazuca
Cristi
Elena
Elenuca
Gaby
Hera
Ihotu
Kokiy
Mada
Melly
Mi_bebe
Nelia
Nicole
Nana
Rianna
Roxie
Vali
unde sunteeeeeeeetiiiii???
StMihaela spune:
Nu-mi place numele "Cel mai usor regim de slabire". Nu e deloc usor. Cand dau seara de mancare ceva bun-bun la puiuti sau la tata lor si iubitul meu ma ia o jaaaaaleeee!
Am mai tinut regimul asta acum vreo 15 ani, cand eram singura, si nu imi amintesc sa fi fost asa greu 
melly23 spune:
ziulica buna!raportul dar asa la rapid!!!!ca nu ma lasa pitica!!
deci:
kg= 71.6 (sunt "rusii" prin zona)
sold= 102cm
talie= 82cm
bust= 96cm( nu stiu care e explicatzie, eu cred ca-s balonata de la rusi
) si la sala ieri am fost dar era alt antrenor si n-am stat!si maine e 8 martie

cred ca o sa ajung la un porcusor pana sapt viitoare!!!
no pup
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
alsima spune:
Prezent, prezent, iertare pt intarziere...

Eu 68kg...merge tare, tare, greu....

Va pupacesc!!!