Cel mai usor regim de slabire *7*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela_silvia spune:

Apar si eu la raport: dimensiunile sunt tot cele de saptamana trecuta insa la 64,8 kg....daca nu aveam musafiri sambata si duminica ....dar mergem inainte!
Spor la topit colacei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu abia de doua zile am reusit sa schimb ritmul de a manca, pentru ca incepusem sa mananc exact pe dos, adica la pranz si seara tarziu si muuuuuult.
Am 58,100kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Hop si eu la raportul saptamanal: 66.5 kg-. Dimensiunile se modifica incet dar sigur: 93/76/105 si tocmai am schimbat masura la pantaloni de la 10 la 8(US size)!

Ce mai fac fetele? mi-ati lipsit saptamana asta in care n-am avut timp de DC. Sunt in mare curatenie si mai zugravim si niste camere.

Succes si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eu abia acuma mi-am dat seama ca e vineri , citind aici ca vine lumea cu raportul la masurat .
Felicitari celor care au slabit, eu tot acolo is in mod sigur, la aceleasi kilograme, am scapat la inceput de doua kilograme rapid si acum... nimic. Adevarul e ca nici pe la sala nu am ajuns si am avut un program haotic rau in ultimele saptamani + calatorii care ma dau total peste cap .

Si eu cumpar cartile de la Adevarul, desi timp sa le citesc - ioc - inca is impotmolita cu Anna Karenina de saptamani bune. Abia astept sa vad o carte "La rascruce de vanturi" intreaga, a mea e mostenita de cine stie unde si arata jalnic, totusi am citit-o in urma cu cativa ani si am suferit asa mult la sfarsit ca am zis ca nu o mai citesc in veci .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Desi intr-una din zilele saptamanii trecute cantaru arata 67 (deci -1 kg) azi eram tot la 68, asa ca nu vrea floarea

Felicitari celor care au salbit dar si celor care au stagnat

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io stagnez.

musette, tu parca ziceai de dorul salatelor. IO mai fac asha:
salata de sfecla rosie cu hgrean
salata de varza
muraturi
rosii anemice cu branza

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Cat de tare suna "rosii anemice cu branza" !!

Eu sunt somnoroasa si un pic cranky, iarasi n-am reusit sa dorm bine azi-noapte, nu stiu ce o fi cu mine de-s asa de agitata! Ma tot trezesc peste noapte, cand ma intorc de pe o parte pe alta deschid ochii... si, inevitabil, dimineata ma trezesc cu durere de cap.

Adicted
Alsima
Arleena
Brazuca
Cristi
Elena
Elenuca
Gaby
Hera
Ihotu
Kokiy
Mada
Melly
Mi_bebe
Nelia
Nicole
Nana
Rianna
Roxie
Vali

unde sunteeeeeeeetiiiii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Nu-mi place numele "Cel mai usor regim de slabire". Nu e deloc usor. Cand dau seara de mancare ceva bun-bun la puiuti sau la tata lor si iubitul meu ma ia o jaaaaaleeee!
Am mai tinut regimul asta acum vreo 15 ani, cand eram singura, si nu imi amintesc sa fi fost asa greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ziulica buna!raportul dar asa la rapid!!!!ca nu ma lasa pitica!!

deci:
kg= 71.6 (sunt "rusii" prin zona)
sold= 102cm
talie= 82cm
bust= 96cm( nu stiu care e explicatzie, eu cred ca-s balonata de la rusi) si la sala ieri am fost dar era alt antrenor si n-am stat!si maine e 8 martie cred ca o sa ajung la un porcusor pana sapt viitoare!!!

no pup

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Prezent, prezent, iertare pt intarziere...

Eu 68kg...merge tare, tare, greu....

Va pupacesc!!!

Mergi la inceput