*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (218)
Raspunsuri - Pagina 20
ccris_ccris spune:
De ex., ii voi da Andreei azi la pranz urmatoarele:
100 ml supa de rosii cu orez + 100 g salata de cartofi cu ou + 40 g paine alba.
Fug ca s-a trezit puiul, vorbim mai tarziu, 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
clauclau spune:
Cris, unde-s pozele cu Andreuta caci la semnatura vad ca n-ai nici-un album?! Vreau sa o vad si eu.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
kitzy spune:
Am fost azi cu Diana sa ne programam pt consultatie la kineto, tipa care lucreaza cu copii mici e plecata pt 2 sapt al ceva curs, vinerea viitoare mergem doar la consultatie si apoi o alta programare pt kineto. Sper sa ajute.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca
de
Diana (24.04.2008)
ccris_ccris spune:
Nici eu n-o sa-i dau parizer Andreiutei, fiindca nici noi nu mancam, eu am scris ad-literam, pentru inspiratie, voi alegeti ce va convine.
Uite, Clau, pozite, de aici incolo.
Kitzy,
, bafta la kineto, sigur va ajuta.
de
POZELE MELE
aliceionescu spune:
Salutare!
Noi am venit de afara, fii-mea e in continuare pasionata de natura (apa, copaci, pamant, frunze si...rahat de caine, ca e plina iarba din parc...
), am hranit copkilu' cu niste paste a la Bubu, care de data asta au avut succes. La mine nu-i chip sa nu iesim o zi din casa, ca imi face Thea capul calendar dc nu o scot. Azi vreau sa ajung cu ea la dr ei, sa-i ducem un martisor si sa vb pe indelete de vaccinuri, vigantol, alimentatie si alte alea, sper sa reusesc.
Tuchi, sa ai mult noroc azi, te asteptam sa ne povestesti!
Luny, vad ca unitatea voastra a incins Bucatarasul! Bv. de 1000 de ori, eu v-as fi dat locul 1.![]()
Cris, faina propunerea ta! Incep sa ma gandesc ce-ar fi dc m-as mobiliza si eu un pic...hmmm.
Clau, nici Thea nu bea apa...mai mult se joaca cu ea. Eu nici n-o masor, ca parca vad ca nu-s nici 20ml...
Kitzy, ma bucur ca ati scapat de grija displaziei!
Olgutz, parca te si vad cum organizezi tu intalneala tzac-pac! Ia zi, dc vin pana la Ploiesti, de acolo ma iei tu la Buc?![]()
Zoze, esti pusa pe bancuri, ha? Te cafelesti, te forumesti, te dixtrezi, tz, tz...
Bubu, foarte faina decernarea premiilor pe Bucataras! Mi-a placut ca fiecare in parte a "motivat" punctajul si mi-a placut si modul in care au facut-o! F buna ideea cu Bucatarasul asta!
Nu pot termina mesajul, mai vb!
numeioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp inca una si ma duc se aplica celor care nu-s certati cu mancarea, ca altfel cum a fost iulia, ai face orice sa manance. eu nu-i dau nici o jucarie la mancare, nu facem pe avionul, nu ne jucam. masa e masa si gata. si numai in scaunul de masa. nu pe pat, nu pe covor... si daca mai incolo va fi de intervenit vrea sa merg pe varianta lui bubu, nimic pana la urmatoarea masa! sper sa fie cum gandesc. o sa mai vedem. dar nu e nici sanatos pentru stomacel sa manance in timp ce se joaca, in timp ce alearga prin casa etc. dar una iti propui, alta se intampla. mai vedem Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
Asta am zis-o si eu cand am inceput diversificarea. Cred f mult in ea si de atunci o aplic cu succes, dar... sunt copii si copii...
Am vazut-o pe Teo, ce dulce e!!!!
Clau, Milumil Junior!
Cuscra, spor pe ultima suta. Te pupam!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Cine e Cernaianu asta??
No offence, dar mi se pare putin invechit...
Eu zic pas mezelurilor cat mai mult timp posibil! Repet ca stiu din surse sigure ca, oricat de proaspete ar fi, nu sunt bune. Contin coloranti, conservanti si ffff multa sare!! Pas branza topita!! Se face din resturi de branza, posibil multe din ele invechite... plus ca e si f sarata. Cand vad cum mananca copiii la gradinita Hohland felii de branza topita mor!! 90% din ei mananca zilnic macar o felie numai la gradinita! Sigur mananca si acasa... Daca vreti sa le dati branza topita faceti-o in casa, se gasesc retete pe net si pui cata sare vrei. Plus ca stii ce branza pui si e mai sigur.
Tin minte ca in copilarie micul dejun preferat al meu si al fratelui meu era o cana de ceai/lapte cu cacao cu paine prajita cu unt si gem sau miere, un ou fiert .... Mmmmm
Se mai gasesc niste biscuiti fara zahar (daca nu doriti dulci), care merg f bine cu iaurt, fructe... pate de casa din ficatei de pui (i-am facut azi lui David, mie nu prea mi-a placut, desi sunt innebunita dupa pate si ficat in general, dar el a mancat ca dispe
)
Am luat si eu hrisca, abia astept sa fac...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aliceionescu spune:
Ioana, perfect de acord cu tine!
Musai sa caut si eu hrishca asta, ca m-ati facut curioasa...hmmm...
luny spune:
ioana, ccris si mie mi se pare cam aiurea nenea care a scris retetele. Si mi se par ptr copii mai mari, care pot manca singuri...tartine...nici eu nu-s cu branza topita si mezelurile, el clar nu va vedea mult timp de acum incolo asa ceva!..si eu am facut pate ptr noi, dar a iesit super, cu unt, ceapa si nu mai stiu ce pusesem in el!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Fetelor nu dati cu rosii,
, n-am zis sa dati mezeluri copiilor, v-am scris doar niste meniuri din cartea respectiva, nu va convine, ignorati mesajul, pls! N-o fi vreo somitate Cernaianu, nu-l cunosc, dar nici pe Capraru nu-l cunosc si totusi unele sfaturi de-ale lui sunt bune... Unele meniuri mi se par OK, daca voua nu vi se par, e in regula. 
de
POZELE MELE