Salajencele sarbatoresc!!![84]
Raspunsuri - Pagina 17
piticutz spune:
Mihaela, mai pune o data linkul te rog frumos.
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
Hai sa auziti suedeza cum suna, nu e greu...
:
Hahaha uitati aici cuvintele compuse:
Inca una si ma duc...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
Mihaela, placinte fac si aici la magazinul rusesc, cu cartofi am mincat saptamina trecuta, si cu brinza si stafide, taare bune, asa ca si la simleu facute de mama.
e $1.30 o bucata
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piticutz Mihaela, mai pune o data linkul te rog frumos. Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
Aici e:
http://vorbele.blogspot.com/2008/01/limba-suedeza.html
In josul paginii.
Si un bonus
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui piticutz Mihaela, placinte fac si aici la magazinul rusesc, cu cartofi am mincat saptamina trecuta, si cu brinza si stafide, taare bune, asa ca si la simleu facute de mama. e $1.30 o bucata Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
Aaaah, ce norocoasa esti!

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
Mihaela, multumesc
da, nu ne putem plinge ca ne lipsesc cine stie cit produsele alimentare din Romania.Inafara de brinza de vaci, ciocolata, napolitanele...avem de toate.
ce ne lipseste cel mai mult si tot timpul sint ai nostri...o mina de oameni pe care ii vedem doar pe monitor aici(si nu pe toti, doar cei care au acces la computer).
- Dr. Seuss
mihaela_s spune:
Pentru noi asta a devenit un mod de viata...asa ne vedeam si cand locuiam in SM...nu prea au intervenit schimbari, numai in ceea ce o priveste pe mama si pe matusa...mama vine o data la cateva luni, pe matusa o vad o data pe an. Noi asa am fost crescute, n-am avut familie mare si mai mereu eram eu, sora mea, mama si tata. Plus ca de cand am copiii, asta e familia mea. Mama a ramas mama, sora mea la fel...dar sotul si copiii sunt acum pe prim plan. Si asta de ani buni, asa ca departarea mereu a existat. Mie imi pare rau ca ccc copiii mei nu au bunici...mai mult Silvia. Ma rog, Diana are, dar ii vede rar si nu ii are in adevaratul sens al cuvantului. Dar asta e, asta e viata. Eu ma bucur ca suntem sanatosi si ca ne putem vedea din cand in cand...
Dar te inteleg, tu ai avut altfel de relatii cu ai tai, cu veri, matusi, etc...e normal sa le duci dorul. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
Celelalte fete?Anybody?
doara nu v-ati si culcat fara sa ne spuneti.
- Dr. Seuss
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui piticutz Ce sa va zic, is tare fericita: o sa primesc pachet de-acasa! Vine cineva de acolo la noi peste vreo saptamina-doua. ![]() ![]() ![]() Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. - Dr. Seuss |
nu te bucura prea tare ca iti ia din lucruri la vama.asta daca e papica.auzi sper ca nu astepti scoaca
si mama o asteptat cu nerabdare carnati afumati si slana.si tzapa
.cred ca le-o placut la vamesi mirosul.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia, ai noroc ca barbate-miu ii bun cu mine . Tare m-as duce si io cu fetele la Göteborg in mai, sa vaz ce putem face...daca nu, o coc io pe un we cu totii la Stockholm, poate de ziua mea . |
stiu ca-i bun si de treaba ca altfel nu il luai de coleg pi viata
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

. Tare m-as duce si io cu fetele la Göteborg in mai, sa vaz ce putem face...daca nu, o coc io pe un we cu totii la Stockholm, poate de ziua mea
.