Salajencele sarbatoresc!!![84]

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan
Tu da ce harnice sunteti. Io azi nu am "mesterit" decat 30 de briose si un om de zapada din acelasi aluat, pe care l-a halit Andrei caldut inca... Nu mai putea de pofta. Le-am si glazurat, sa vedem amu cand s-a usca glazura pe ele... Sper ca pana la dimineata sa fie gata. Am facut glazura roz din royal icing si am pus floricele din lapte praf deasupra. Le-am mai luat fetelor cate un lantisor cu pandantiv si voi impacheta festiv aceste briose. Sper sa iasa asa cum mi-am dorit sa nu fi muncit degeaba. Poze, cand se trezeste praslea, ca amu imi doarme in brate. Deci faina 55 e de fapt 550?????????????????????? Ce mai stiti de Adriana?Maria, v-ati acomodat????
Noa musai sa zici tot aici, ca io n-am inteles nik! Bia, ai noroc ca barbate-miu ii bun cu mine , ma trece cu vederea de la scapari din astea . Noa nu viu la Romanika ca n-am di ce...de fapt nu-mi place sa merg nicaieri singura, ce sa fac.... Tare m-as duce si io cu fetele la Göteborg in mai, sa vaz ce putem face...daca nu, o coc io pe un we cu totii la Stockholm, poate de ziua mea .
Miha, obiceiul e ca de 1 martie fetele sa dea martisor baietilor, care de 8 martie le dau fetelor cadouri. Mno si cum Andrei o capatat 10 martioare, si el vrea sa le faca cadouri tuturor (16).Si eu le-am luat fetelor din clasa lui Andrei cate un lantisor cu pandantiv, si pe post de flori (ca nu are cine sa le cumpere) o sa le impachetez festiv o briosa, si am sa fac pachetele: briosa si lantisorul pentru fiecare fata. Amu ai inteles????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

waaw, otilia, pe baiatul tau o sa il iubeasca toate fetele din scoala aia, plus invatatoarele.
ce fain!

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Tu da ce harnice sunteti. Io azi nu am "mesterit" decat 30 de briose si un om de zapada din acelasi aluat, pe care l-a halit Andrei caldut inca... Nu mai putea de pofta.
Le-am si glazurat, sa vedem amu cand s-a usca glazura pe ele... Sper ca pana la dimineata sa fie gata. Am facut glazura roz din royal icing si am pus floricele din lapte praf deasupra. Le-am mai luat fetelor cate un lantisor cu pandantiv si voi impacheta festiv aceste briose. Sper sa iasa asa cum mi-am dorit sa nu fi muncit degeaba. Poze, cand se trezeste praslea, ca amu imi doarme in brate.

Deci faina 55 e de fapt 550??????????????????????

Ce mai stiti de Adriana?

Maria, v-ati acomodat????

Noa musai sa zici tot aici, ca io n-am inteles nik!

Bia, ai noroc ca barbate-miu ii bun cu mine , ma trece cu vederea de la scapari din astea . Noa nu viu la Romanika ca n-am di ce...de fapt nu-mi place sa merg nicaieri singura, ce sa fac.... Tare m-as duce si io cu fetele la Göteborg in mai, sa vaz ce putem face...daca nu, o coc io pe un we cu totii la Stockholm, poate de ziua mea .

Miha, obiceiul e ca de 1 martie fetele sa dea martisor baietilor, care de 8 martie le dau fetelor cadouri. Mno si cum Andrei o capatat 10 martioare, si el vrea sa le faca cadouri tuturor (16).
Si eu le-am luat fetelor din clasa lui Andrei cate un lantisor cu pandantiv, si pe post de flori (ca nu are cine sa le cumpere) o sa le impachetez festiv o briosa, si am sa fac pachetele: briosa si lantisorul pentru fiecare fata. Amu ai inteles????

Noa am inteles sa traiatzi! Da' io de obiceiu' asta n-am auzit ever never...ii mai nou sau ii local?
Noi primeam martisoare de 1 martie de la baieti si tot de la ei primeam si flori de 8 martie. Noi le dadeam numai...zambete .

Cami, ce bucuroasa trebuie sa fii! Da' intreb si io de curioasa...ce-ti trimite mama din Simleu? In afara de cafeaua aceea de care ziceai...

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Miha asta e obiceiul de cand ma stiu. E drept ca am fost foarte mirata cand am ajuns la facultate si am constat ca nu e asa peste tot... Cami, io nu stiu. Poate Inca sunt mici.

Mergi la inceput

Mihaela, ma gindesc sa "comand" niste sapun Protex si Palmolive, un gel de dus Palmolive din ala cu lavanda, Kinder cu cereale (e un baton micut de ciocolata amestecata cu cereale)si napolitane JOE.
Baiul e ca nu stiu ce sa ii zic la soacra-mea sa imi trimita ea, ca precis ma intreaba si musai trebe sa fie ceva special de la ea...

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

Mihaela, ma gindesc sa "comand" niste sapun Protex si Palmolive, un gel de dus Palmolive din ala cu lavanda, Kinder cu cereale (e un baton micut de ciocolata amestecata cu cereale)si napolitane JOE.
Baiul e ca nu stiu ce sa ii zic la soacra-mea sa imi trimita ea, ca precis ma intreaba si musai trebe sa fie ceva special de la ea...

- Dr. Seuss

Cami, niste pufarini si pufuleti, io din astia as comanda. Si niste slana din aia de casa, carnatz si varza murata. Sunt singurele la care le duc dorul.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Cami, sa nu ma intelegi gresit, gusturile nu se discuta . Ma gandeam ca poate iti dau un pont pentru soacra .

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui piticutz

- Dr. Seuss

Cami, niste pufarini si pufuleti, io din astia as comanda. Si niste slana din aia de casa, carnatz si varza murata. Sunt singurele la care le duc dorul.

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

pufarini si pufuleti, poate, dar restul ...nu-s amatoare deloc-deloc.Daca as fi, din astea se gasesc si pe-aici.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Serios? Ah, da...poate ca aveti magazine romanesti, dar nici acolo nu cred ca sunt ca alea de la tzara, in Ro. Nici eu nu-s amatoare, da asa cateva zile pe an, as manca . Noi am luat ca sa ne amagim pofta o bucata de slanina cu putin caizer prin ea, afumata. Aici, am gasit la magazin... A fost buna, dar tot nu era slana aia din Ro...carnat de casa care seamana, am gasit. E facut din carne de elan si aduce la gust. Noa dar varza murata n-am gasit asa cum vreau eu.... Si nici vinete...in vara cand am fost la mama, toata saptamana cat am stat la ea am mancat numai vinete la mis dejun si cina, ma mir ca nu m-am "ciumurlit" de la ele....
Ah da, mai stiu de ce mi-e dor....de placinte bune. Io nu stiu sa fac si mai balesc pe aici cand scrie Oti sau Diana ca au facut . Poate pana la urma ma incumet si io, cand oi avea masina de framantat...pana atunci mai balesc o tzara .

Hai ca ma duc la trebi, urla boboru' de foame deja...da' mai viu!

Cami, n-ai ascultat ce ti-am aratat mai ieri cu suedeza? Asculta sa vezi ca te distrezi, e un englez care invata suedeza, e haios de tot...mai ales ca au si dublu inteles propozitiile....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Fetelor, am gasit din intamplare un magazin virtual de jucarii cu sediul in Simleu. Interesatelor dau PM ca nu vreau sa se creada ca e reclama. Culmea e ca habar nu aveam de existenta lui. Cami, stii a cui e? Hai ca ai 3 incercari.

Mergi la inceput