Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic
Raspunsuri - Pagina 12
Zuzilici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Ma visez slaba si in haine maro _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() CINE VREA SI CINE POATE ![]() |
Si eu ma visez slaba ...dar nu in haine maro...
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
bine mai, pastrez io trompa! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui Tzuni bine mai, pastrez io trompa! _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() CINE VREA SI CINE POATE ![]() |
Wow! Cine imparte ...parte-si face.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Sunt doar vise, Zuzilici.....![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
madelaine77 spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Sunt doar vise, Zuzilici..... _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() CINE VREA SI CINE POATE ![]() |
Hai mai Tzuni..si eu care chiar credeam...deja ma vedeam ca atunci cand eram mica si rodeam o urechiusa de purcel...
Ma intrebam in gand daca cele de elefant sunt la fel de bune

tumpi spune:
fiinca nu mi s-a inchis lapi am venit sa mai bag un ochi.
Mada, te astept
,nu plec nicaieri,chiar maine incerc sa plantez plantutele ca sa fie gata cand ajungeti.
Si lasati mai saracul elefantel in pace.Sunt socata si de intamplarea cu elefantul din olanda si de ce se intampla in bucuresti cu asa zisii iubitori de animale.Urasc "oamenii" astia care defapt ii pot numi animale, nu oameni.
gata acum ma retrag ca maine iara-i dau in cap ceasului fara sa ma trezesc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dordia2000 spune:
Salutare!!!
Gusta stai linistita ca starea agitata si de panica i-o transmiti si lui Mara. O sa fie bine dar....trebuie probabil un tratament si un regim mai dur..si se reface!
su multa putere sa ai pt a o trata cum trebuie pe dulceatza de Mara.
Fetelor...dar ce aveti cu bietii elefanti de ii ciopartiti asa?
Va poop ca imi pica ochii si iar ma folosesc de strungareatza sa vad ce scrieti.![]()
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Mama, da' ce aveti, ati inceput sa dati iama prin zoo? Si direct la elefanti? Incepesti si voi cu ceva mai usor, un fazan, un iepure, ceva!![]()
Ups, azi se da raportul! mai tarziu ca Andrei inca nu s-a trezit, si cantarul meu e in dormitor.
Dar m-au napadit si rushii, asta nu scade vreo juma de kg.?
Sunt inca intepenita la gat, nu asa de rau ca ieri, dar tot nu ma pot misca in voie. Nu m-am gandit sa ma ung cu ceva, de altfel nici nu as putea singura sa acopar toata zona; cum va spuneam e cuprins si omoplatul; iar al meu sot a fost plecat din Bucuresti!
Carina
! Tocmai pe tine te-am uitat in pomelnicul de ieri! Sper ca nu te-ai suparat!
revin mai tarziu cu raportul!
carina spune:
| citat din mesajul lui tlaura 'Neata fetelor! Mama, da' ce aveti, ati inceput sa dati iama prin zoo? Si direct la elefanti? Incepesti si voi cu ceva mai usor, un fazan, un iepure, ceva! Ups, azi se da raportul! mai tarziu ca Andrei inca nu s-a trezit, si cantarul meu e in dormitor. Dar m-au napadit si rushii, asta nu scade vreo juma de kg.? Sunt inca intepenita la gat, nu asa de rau ca ieri, dar tot nu ma pot misca in voie. Nu m-am gandit sa ma ung cu ceva, de altfel nici nu as putea singura sa acopar toata zona; cum va spuneam e cuprins si omoplatul; iar al meu sot a fost plecat din Bucuresti! Carina ! Tocmai pe tine te-am uitat in pomelnicul de ieri! Sper ca nu te-ai suparat!![]() revin mai tarziu cu raportul! Laura, mama lui Andrei Poze |
Neata Laura: nu m-am suparat

Va las cafele si ceaiuri si revin mai tarziu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/