Nou stil de viata (259) - cu iz primavaratic
Raspunsuri - Pagina 11
Tzuni spune:
Ma visez slaba si in haine maro
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
CINE VREA SI CINE POATE 
gusta spune:
Tzuni si Madelaine nu mai bine aducem vreo 3 elefanti si bagam un ospat pe cinste.
pepene ala era desertul ca cina o luasem.
Plec in lume oare unde ajung?
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gusta Tzuni si Madelaine nu mai bine aducem vreo 3 elefanti si bagam un ospat pe cinste. pepene ala era desertul ca cina o luasem. Plec in lume oare unde ajung? Marilena si Mara Augusta |
la mine?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Vin Tumpi sa te ajut in gradina.
Nici nu vad tastele de umflata ce sunt.
A si dupa ce am culcat copil am executat una verbala la olandez si acuma scriu de pe laptopul lui si nu indrazneste sa zica nica
.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Vin-o ca am un ac langa si te desunflu![]()
si pe Tzuni la fel asta pt elefantul din dorinta.(ca tot au aratat acum la stiri un saracut elefantel care a cazut intr-o groapa si nu au mai reusit sa-l salveze)
cat de gradinarit,te astept da nu neaparat( desi acum pe seara am mai fost la o tura de cumparaturi de flori(am luat iara zambile si lalele) ca sa ma ajuti ci sa stam la o cafea pe terasa.
Am terminat si de pregatit pachetelul sotului pt mine, ma retrag la baita si la nani ..
O noapte linistita va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
madelaine77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tumpi
Gata...sunt pe drum... la mine? "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Zuzilici spune:
| citat din mesajul lui gusta A si dupa ce am culcat copil am executat una verbala la olandez si acuma scriu de pe laptopul lui si nu indrazneste sa zica nica Marilena si Mara Augusta |
Nu fi rea!
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
madelaine77 spune:
Tumpi...sa ma fac bine inteleasa..sunt pe drum...![]()
am editat..ca ma duceam la Gusta
MADELAINE
madelaine77 spune:
| citat din mesajul lui Tzuni Ma visez slaba si in haine maro _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() CINE VREA SI CINE POATE ![]() |
Slabesti doar daca imi donezi mie urechile de elefant