America (153)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

N-am mai apucat sa scriu, iar am pierdut firul pe aici!

Cenia, spark e pentru slabit. Castelul vine dupa... Spune-mi daca te intereseaza (slabitul) si-ti trimit informatii.

Am vazut-o pe Pantera la dans si am obosit. Mihutza, e totala micuta ta, ajunge mare dansatoare ca are ritm bun. Ce picioruse drepte are, de multe ori bebelusii sint mai cracanici.

AB, ce fericire pe tine cu asa "baker" la casa! Alexandru tot imi zice sa-l las sa faca mincare, LOL. Cred ca-i satul de a mea.

Carmen, pusese Miere un link cu asigurari pentru persoane venite in vizita. Cind ai green card cred ca-i mai complicat, asigurarile se codesc sa acopere "pre-existing conditions".

Anca, nu-i exclus sa fie apendicita la virsta asta. Am cunoscut o fetita care a fost operata pe la patru ani parca. Sanatate multa!

Hilde m-am tot gindit ce o fi cu tine, bine ca "no news is good news".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Acum numai unul din formulare costa 930 la care se adauga medicul si celelalte, am ajuns pe la aproape 2000.
Misto ca mai ai doar 2 ani, la tata de abia de acum incolo se numara cei 5 ani....
O sa-i zic sa-si ia si el geaca ca e mai rece zilele astea, vreo 13-15 grade si ploua.

Miere, cand mai intri, poate mai stii linkul cu asigurarile please!

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Anca ufff fatuca mea a facut vreo trei zile de antibiotic pana i-a scazut febra. Faptul ca testul de strep e negativ nu inseamna ca nu are strep. Primul test, cel care dureaza cinci minutele are destui falsi negativi. In general ar trebui sa-i faca si un al doilea de cultura. Adica ia proba din gat pune la crescut in mediu ce a luat si in 48 de ore abia iti da rezultatul.

In fine daca la palpat o doare... orice e posibil si n-are varsta, dar daca atunci cand n-ar febra mare nu o doare, eu nu m-as grabi clinic sa sar cu apendicita. Dezhidratarea la copii se face brusc si in puseu de febra se umple vezica rapid... si copiii golesc organismul de tot ce-i cald.... . Cam ca golirea naturala a intestinului gros inainte de nastere, la gravide. Nu o face toata lumea, dar multi o fac... si e angoasanta si dureroasa pentru un copil slabit. Dar io nu terminai medicina, numai cochetai cu ideea. Tu fa ce zice medicul, fa-i o echo abdominala, dar nu panica. Hidrateaza copila bine, bine si sper sa nu fie apendicita.

miniuta depinde de zona. Eu is in zona mai rurala si nu gasesti asa ceva. Te misti douazece de mile e plin orice supermarket de ele la produse congelate cum zise Andrada.

Si pun poznele ... meritati sa va dau pe la nas cu prajitura de cand dezertati cu toatele pe spark.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Carmen, asta era linkul
http://www.nriol.net/
dar trebuie sa citesti bine, din cate stiu eu asigurarile astea de vizitatori sau de non residents nu acopera cheltuieli pt teste si investigatii on preexisting conditions. Sunt mai mult pt emergencies sau accidente.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Uite inca un link unde Q&A despre preexisting medical conditions si conditii de asigurare.
http://www.buyamericaninsurance.com/guide/faq/pre-existing-conditions-visitor-medical-insurance.jsp

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

A si eu fac asigurare mamei. Platiram o data niste mii cand facu o piatra la rinchi, pleca si se bloca pe drum...Oiiii
Am invatat lectiutza.
Vreau si io sa ma fac cetatean... dar inca nu-i cazul... Dasc-o tin tot asa fac colectie de pasapoarte si parasesc tarile dupa ce le am. Al meu zice ca ce ma chinui cu mania romaneasca sa apartin io locului... cica nepotii oricum ni-i crestem pe Marte.

Ramona incerc sa-mi merit locul la castel prin urmasi Nu zisesi bucataresele first?
Io cu gatitul clasic is paralela. Salate bune si foarte variate stiu sa fac, dar salata in US e yuck!!!!!!! Asa ca la mine veniti numa in .fr sa gatesc couscous, salate, pestici in rest al meu papa la restaurant decontat de companie... asa ca de el cel mai mare zmeu scapai si cu galustele is sadica in stil francez. Carmnea e peste sau snitelus sau la tava inabusita, fierb legume, fac un sos simplu sau pur si simplu pun cat sunt calde ulei de masline cu putina sare si lamaie si gata mancarea. Nu gatesc asa sa stea sa zemuiasca si sa se patrunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmen am vazut ca ti-a dat LucasMom link-ul. Acela este, vezi ca are o sectiune pt immigranti si una pt non imigranti.
http://www.nriol.net/
Eu o sa fac asigurare privata dupa ce termin scoala, la Blue cross blue shields, pt mine si Aidan, ne costa 210 dolari pe luna.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Alina-LucasMom eu vreau sa-i fac lui tata asigurare dupa ce ia green cardul, deci nu mai are statutul de vizitator ci de rezidend.
AB, tu unde faci asigurare?
Miere, ma uit pe link sa vedem ce gasesc.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Ati vazut articolul asta? Top 10 cele mai nefericite orase din State. Clasamentul e facut pe baza ratei criminalitatii, sinuciderilor, divorturilor, somajului si chiar a nr. de zile inorate:
http://images.businessweek.com/ss/09/02/0226_miserable_cities/index.htm
Ciudat sa gasesc Las Vegasul pe lista.

Iar la capitolul cele mai fericite tari, mai mult ca sigur ca din cauza crizei asteia US nu se afla printre primele.
http://images.businessweek.com/ss/06/10/happiest_countries/index_01.htm?campaign_id=msn
Danemarca, Elvetia, Austria, Islanda, Bahamas, Finlanda, Suedia, Bhutan, Brunei, Canada,Irlanda, Luxemburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carmen, in cazul in care tatal tau este resident ii poti face orice fel de asigurare privata, United healthcare, BCBS, Aetna, dai un search cu health insurance si ai de unde alege. Ai grija la conditii si pre-conditii, deductibles, co-payment, out of pocket, ..etc

Vezi dc ai BCBS in statul unde locuiesti, uite ca sa-ti faci o idee si sa compari planurile:
http://www.bcbsfl.com/index.cfm?fuseaction=HealthIndividualUnder65.BlueChoice

Ha, Jacksonville, Fl e pe locul sase, nu-i de mirare ca nu imi place deloc orasul.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput