America (153)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miha, e tare dragalasa mititica. Lucas se aplauda doar pe el cand il laudam :) El asociaza aplauzele cu bravo bravo.

Adriana, mie mi-a fost greata in primele saptamani de la vitamine, nu vomitam dar ma simteam ingretosata toata ziua si nu puteam manca nimic. Am aflat ca asta era cauza dupa ce am uitat sa le iau si a doua zi m-am simtit excelent. Am mai probat de cateva ori si am determinat ca vitaminele erau cele care-mi faceau greata. Am incercat mai multe feluri si pana la urma doctorul mi-a spus ca e mai important sa ma hranesc decat sa iau vitamine, care sunt DOAR supplements. Nu am mai luat dupa a doua luna. Mai tarziu am luat doar suplement de fier.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mihutza, ce scumpa e Andra, sa ii manc tzampii!! Melodia e despre gummy bears? LOL .Foarte fain!

Da fetelor, noi mereu topaim, cantam, sa il vedeti cum canta cantece de la gradi, te prapadesti de ras(nu rad bineinteles), e ce intelege el din germana LOL.Apoi mai e super fan AC/DC, canta mereu TNT si Dirty Deeds :)

In Mai vine AC/DC la Munich si ne gandeam sa merem dar cum nu avem bona sa il luam pe Aidan cu noi.Daca luam bilete pe scaun si ii cumparam casti din alea pt zgomot mare ar trebui sa fie ok nu?
Are cineva vreo experienta cu copil mic la concert rock?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

:( eu nu pot vedea videouri de la munca.
in alta ordine de idei, eu iau prenatale de la gnc si n-am probleme. drept, pt ca iau medicamente pt tiroida le iau seara (trebuie luate la distanta de vitamine, minerale, fier), imediat dupa cina, deci pe la 6 si-s ok. la incepusem de inainte de ramane insarcinata, poate si asta a ajutat ca se obisnuise deja organismul?

philip
27weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

multumesc fetele!

melodia e de pe youtube: Gummy bear!.. mai are cateva preferate din astea de pitici (Holly dolly, In the jungle cu hipopotamul si catelul, Schnuffel), desi ea danseaza de obicei cand aude muzica, mai de club sau chiar si po****ra .. ce mai, e dansareata mare!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Mihutza ce simpatica Andra.. o dulceata de copil. cam asa batzaita e si Sabina dar inca nu stie sa aplaude.. hihi ..super!!

Delia tinem pumnii sa vii cu vesti bune pe toate planurile.

bolnaviorii. speram ca randurile lor s-au rarit considerabil!!Numai bine!!

Edit ca uitai cate una alta:

Acsor mai eu tot astept pozele cu prajitura si fetitza harnicutza.. macar in poze sa ma bucur si eu de dulciuri

AdrianaM cum mai e Robert cu urechile? Sunteti ok?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mirela ai luat rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mihutza, am vazut video-ul fara sonor. Ca n-am boxe la serviciu. De asemeni si pe cel al Panterei. Si vazui ca are conditie fizica buna .
Andra, e tare scumpa cum danseaza ea din poponeata aia cu scutecel. Si ai mei au fost fani Gummy bear. Dupa ce au mai crescut au savurat Pat si Stanley. Acum vad ca le place Ciocanitoare Woody si Pantera Roz.
Azi m-a sunat Luca la serviciu sa imi dea o descriere cat mai amanuntita despre sticletii lui, Alex si Marta . Puiul de papagal "a murit ca a stat prea mult in colivie", dar acum a fost cadorisit cu o pereche de sticleti ce ii plimba dupa el pe unde merge. fac aia o galagie si o murdarie ceva de groaza . dar ai mei ii fac poftele copilului.
Luni a fost la Teatru cu gradinita de au vazut Degetica. Mers pe jos. Teatrul National e la doua strazi paralele de gradinita unde merge el. i-a placut la nebunie piesa. Cica mai vrea.
Tot luni a fost zi de oferit martisoare. Ceva nou pentru el. Una din fetitele de la gradi l-a luat la intrebari de ce nu ofera martisoare fetelor? Asa ca mama s-a conformat de s-a dus sa cumpere martisoare sa poata si Luca oferi. A fost tare mandru cand le-a impartit. Azi nu a mers la gradi ca tuseste. L-a dus mama la medic, dar nu are nimic la plamani. I-a recomandat niste siropuri de la Plafar. Ma bucur ca unii medici mai stiu sa recomande si produse homeopate. Acum sa vedem daca sunt eficiente.
Azi mi-a cerut sa vorbeasca cu Eva. In sfarsit, si-a amintit ca are o surioara.
In rest, este un rasfatat, plimbat. Adora sa mearga in centru sa dea mancare la porumbei. Ah, azi striga la un vecin ca si-ar dori si el un porumbel . Mama deja se gandeste ce sa faca cu porumbelul. ca sigur vecinul i-ar da unul. Eu am zis ca ar fi bun de-o ciulama .
O alta vecina i-a promis lui Luca ca ii va da doi puisori de la clocitoare. Are copilul meu activitati de ii ocupa tot timpul. Sa se mai incalzeasca un pic ca am inteles ca inca este frig.
Bunica mea sta la casa, undeva la periferia orasului. Curte mare si frumoasa, adica frumos ingrijita. Eh si acolo Luca are o droaie de matze, vreo 2 catei, rate, gaini. Si mama l-a luat pe Luca sa verifice daca gainile au ouat. Nu va spun ce surprins a fost cand a gasit un ou in cuibar. Nici nu a avut curajul sa puna mana pe el. L-a luat mama de acolo si i l-a pus in palma. De emotii, a scapat oul pe jos.
Deja imi fac planuri ca la anul sa o trimitem si pe Eva la gradi. Aceasta gradinita unde merge Luca este in centru, la jumatate drumului dintre ei mei si socrii si platim $2/zi, nu $50/zi cat platim pentru Eva acum. Luca deja face progrese. Lucreaza de pe un Abecedar pentru gradinita. mama mi-a trimis poze de acolo sa vad ce frumos arata inauntru. Stateau copiii aia asa disciplinati la masa cum nu mi-a fost dat sa vad pe aici . Mancarea este foarte buna, au program de somn, de joaca, numai ca daca este frig afara nu sunt scosi in curte. Aici la 1 grad C sunt scosi pentru o jumatate de ora sa se joace in frig.
La noi a venit primavara. Ieri am stat 6 ore afara. Am avut peste 20 de grade C. Aseara am adormit pe la vreo 9.
Sanzi, ti-l prezint pe Cezar. E un Min pin capatat de la niste prieteni care l-au gasit pe strada. Nimeni nu l-a revendicat asa ca l-am pastrat. A facut pipi si caca in casa, fugea ca un salbatic, nu raspundea cand il chemi, nu mai spun ca un ochi nu merge. habar n-aveam la ce ne inhamam cand am zis ca il luam. Noroc ca era frumusel si are un stil aparte cand vede mancarea, sare de zici ca are arcuri pe labute.
Acum s-a mai domolit ca imbatraneste, dar tot fuge de fiecare data cand deschidem usa si suntem neatenti, tot nu vine cand il chemam, il lasam sa isi faca damblaua pe afara si apoi vine el singurel acasa. Noaptea doarme in cusca lui, aia e casuta de suflet, bagat intr-o maneca de-a unui hanorac.
Il avem de vreo 6 ani si nu am avut probleme de sanatate cu el. De aceea nu am vrut sa ii facem asigurare. De doua ori l-am dus la medic, in afara de vizitele pentru vaccin. O data cand am vrut sa vedem ce are la ochisor si ni s-a recomandat sa ii punem ochi de sticla ca sa fie mai estetic (cu o gaura in buget de $1000 ), iar a doua oara gunoierul a furat din punga cu gunoi un os de curcan de a vomitat si facut caca o zi intreaga. L-am dus la medic de i-a facut Xray, n-a avut nici pe naiba si ma costat vreo $95. Atat m-a costat animalutul asta. Nu ii dam altceva decat mancare de-a lui. Asa ca nu cerseste la masa si nici nu le are cu linsul. Hai ca ii facui o reclama de zici ca il scot pe piata .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salut
revin

INFECTIA URINARA : problema vietii mele de adolescenta si baba acuma! cind eram in criza puternica ma alina, chiar vindeca as putea spune un pahar cu apa cu doua linguri rase de bicarbonat de sodiu (o fi baking soda echivalentul? ) si apoi bai la sezut cu ceai de orice ar fi si cu mult bicarbonat. e testat pe mai multe pasarici, deci lucreaza! si bineintels antibiotice. dar sa treaca durerea momentana.

PRENATALE: groaznic de greata imi era. inlocuiti cu vitamine Flinstone pt copii sau ursuleti gumati multivitamine de la Costco. fatul oricum fura vitaminele mamei asa ca trebuie incercat orice metoda de suplimentare a vitaminelor .

Mihitza: am vazut frumusete de fata cum danseaza ea si sta pe virfuri! are ureche muzicala! sa dea Domnul sa fie un copil binecuvintat!

Ciuf: ii spuneam si eu sotului de varianta cu copilul lasat in Ro si nu e de acord sub nici o forma! dar nu vorbeam ca si o hotarire, doar ca parere si a sarit in sus ca nu! si eu is un pic indurerata mai bine zis, de copii de romani care nu vorbesc romaneste, nici nu vor. ma gindeam ca daca il las in RO la bunici perioade mai mari, poate nu vor mai fi asa de uituci. nu stiu cum e mai bine! mai vedem abia are 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Acum sunt si eu bolnava moarta, toti am luat o raceala nasoala, dar vad ca tata si husbandul se simt mai bine azi, eu sunt la pamant, zici ca m-au batut unii non-stop.

Fetelor, am si eu nevoie de ajutor cu niste informatii. Tata curand va avea green-card si as vrea sa ii gasesc o asigurare sa ii fac un control la inima. El zice ca are probleme, dar nu stie exact ce are si as vrea sa fiu sigura. Sunt asigurari care sa asigure un set complect de analize din cap pana in picioare, control mai amanuntit?
Stiu ca are dreptul la Medical, dar inca nu are 65 ani.
Please, daca aveti ceva informatii, ziceti-mi si mie.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Sanatate multa fetelor si copiilor bolnavi!

Ciuf, Luca e un scump plin de energie.

Mihaela, ai o fetita tare dulce!

Ioana, bine ai venit!

Eu nu prea am nimic nou, asa ca n-am multe de scris zilele astea. : )

Mergi la inceput