America (153)
Raspunsuri - Pagina 15
Carmenbr spune:
Hai ca am apucat sa mai citesc putin din urma.
Liris, Mirela LA MULTI ANI si tot ce va doriti!
4 anisori...uraaa!
AB spune:
Carmen io tusesc la camforat, mentolat.
Ha ha mi-o ramas barbatul in drum pe panta
Acus se roaga de-un vecin cu camioneta sa-l ia acasa ca altfel cara doua strazi toate cumparaturile :)))
Ramona J spune:
Na ca sint the last survivor deocamdata. Sotul a venit devreme de la job, ca-i bolnav.
Ziceam ca Alexandru rezista mai bine? Tuseste si el!
Anuta a dormit 40 de minute la prinz si s-a trezit tusind.
Carmen sa stii ca nu mi s-a parut ca ajuta chestiile astea mentolate, ba parca iritau mai rau. Mai foloseam chestii cu eucalipt la raceala pura, dar cind o dadea pe alergii nu am avut succes cu asa ceva.
Eu folosesc abur pur: humidifier cu aer cald, bai mai calde etc. Mi se pare ca merge mai bine asa.
Sanatate multa tuturor, vad ca sint cam multi bolnaviori. Acum ma intreb daca oi avea scapare, sint ultima din familie care inca mai sint pe baricade.
mihutza11 spune:
multumim fetele de pupici si complimente! s-au transmis la destinatara!![]()
Ioana f frumoase si artistice pozele!
Pantero super dansul!
eu daca as sari asa aici, ajung la vecinul de jos
.. dar ne mai dantuim si noi pe aici cum putem ![]()
ma duc sa mananc ceva.. ca m-a lovit foamea.. acum cat mai doarme pitica..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Delia21 spune:
Ioana,mersi mult de tot

pentru raspuns.la ibuprofen=motrin am interdictie de la doctor,...cica ar face rau la endometru,...deci sufar si astept sa treaca furtuna,....si in continuare cu griji si dureri de gat .
AB spune:
Ufff Ramona si Carmen 
Se pare ca-s tulpinite de virus tare agresiv... de o facuram in trei colturi ale Americii. Era pe cnn una bucata articol cam panicos.
E o speranta de scapare mai simpla daca ati scapat... al meu inca n-a bolit si noi trei am terminat-o. Macar de boleste va avea cine sa-l ingrijeasca...
Si de la mine Mihutza un tzuc pentru papusa 
Delia ai grija de tine 
miereamara spune:
Adriana cata energie aveti, tu si Aidan. Si mie imi place melodia aceea, e foarte antrenanta. Am reusit si eu azi sa imi misc fundul la gym, prima oara dupa muuuult timp, sunt tare ruginita, am facut 10 minute de bicicleta si vreo 5 pe stepper si nu mai puteam sa respir, eu care alergam cate 4 mile in fiecare zi:))
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
arminad spune:
Mirela ,primesti si de la mine un La Multi Ani ,asa cu 100 de ani intirziere? Sa fii sanatoasa si sa tot faci bunatati d-alea
Ai putea sa faci o afacere pe cinste cu talentul tau.
Ramona,ancadm,Carmenbr,multa sanatate la copii !Imi pare rau sa aud de atitia copilasi bolnavi.Eu ma laud cu Sambuco ala pe care i l-am dat lui Dan ca n-a mai fost bolnav mai deloc in ultima vreme.Desi s-ar putea sa fie doar virsta ,am copil mare .Pe la 7 ani incolo incep s-o mai rareasca cu bolile ,din fericire.
Eu am zacut vreo trei zile cu o otita urita cum n-am mai avut de mult.Am fost vineri dimineata la urgenta si m-am enervat de numa .Mei ce spital de kk,in veci nu ma mai duc acolo.M-a tinut aia la ghiseu o ora sa ma intrebe cite in luna si-n stele ,daca ma bate barbatu ,daca m-a abuzat careva lately,daca sunt depresiva 
Imi venea s-o string de git si sa urlu:ma doare urechea femeie si se-nvirteste pamintu cu mine ca titirezu,nu pricepi?
CamiM spune:
Seara buna!
gata s-a dus zapada noastra am ramas numai cu Sofia care ma bate la cap:
1. ca de ce nu vine Mos Craciun daca e zapada( ca ii spuneam inainte ca vine Mosul cand vine iarna cu zapada.. big mistake !!)
si 2. ca mai vrea zapada.. cum sa ii explic ca zapada nu vine la comanda?
Mai ce de copilasi (si nu numai) bolnaviori: multa sanatate tuturor si sa treaca repejor!

Panterutzo m-am prapadit de ras ce simpatici voi acolo cu dansul!!
Vorba Mihutzei daca as sari eu asa m-as trezi urgent in cap la vecini..
Tinem pumnii sa prindeti post in Hawaii
Miere deja mergi la gim!! Uau!! Bravo!!
Pentru anticonceptionale de ce nu le ceri la cabinet sample-uri. Eu am intrebat prima oara daca au si de atunci mereu ma intreba asistenta daca mai vreau si imi dadea pe cateva luni si tot asa. Asta inainte ca acu' folosesc cele mai eficace anticonceptionale: doi copii mici..![]()
Delia cat am fost insarcinata si mie imi spuneau medicii sa iau Tylenol nu Ibuprofen.
Superbe pozele de iarna Acsor si Ioana multumim frumos!!
Am admirat zapada dar mai mult dulceii mici si dragi..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
miereamara spune:
Haha, am un pisic caruia ii dau de mancare in fiecare zi, vine seara si asteapta frumos la capul scarii sa ii aduc mancare.
In seara asta pisicul meu s-a transformat intr-un big raccoon care manca tacticos bobite din alea pt pisici:)).Domle cred ca e ceva straniu cu mancarea asta de pisici, intai Blaze, catelul Sanzianei, apoi cu o seara in urma se servise din resturi un armadillo si acum ratonul.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery