America (153)
Raspunsuri - Pagina 14
AB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadm Ramona am incercat si baia si supzitoare. Supozitoarele chiar ca nu au avut nici un efect. Nu a scazut deloc febra. Multa sanatete si Anutzei tale! E mai bine? Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani) |
Anca baia scade pe efect de transfer de caldura. Mecanic, cat e in baie.
Daca are febra de mai mult de trei zile mergi neaparat la medic sa verifice plamanii si sa faca analize de sange si urina. Trei zile febra poate creste pana la 104 des, totu-i sa nu stea acolo. De asemenea cupleaza ora de masa (super lejera) cu medicamentul de febra. Digestia creste febra si raman cu bolul fierbinte in stomac ceea ce face si temperatura sa scada greu. De asemenea majoritatea copiilor fac pipi inainte de puseu. Da-le apa atunci repede. Si mancarea fa-o lichida zeama de supa, laptic suc din casa (mere, mandarine, cu putina lamaie inside, morcovi) si incearca sa-i speli pe dinti dupa masa.
Un clatit/gargara cu apa cu sare pentru cea mare mai reduce infectia din gat. Curata nasul complet si periodic ca atunci cand respira greu fac efort si mai creste doua liniute.
Multa sanatate.
Ramona la tuse seaca... o linguritza de miere? Un pahar de lapte cald indulcit cu miere si cu un galbenus? La adulti pui si rom
Edit:Adaugare:
Mey si curtea nu-i mare. Din pacate toata proprietatea e la vreo .35 acri si casa e plata si mare... Zisei c-o daram, nu
Multam mult de cupii. Acum vazui ca lasai pozele vechi pe acolo deschise.
Ramona J spune:
Lapte din ala imi facea bunica, bun mai era! Acum eu sint cam chicken sa le dau copiilor galbenus crud, de aia n-am facut asa. Miere ii dau din cind in cind cu lingurita si ajuta.
Asa e, pina n-a intrat in colectivitate (anul asta) a fost mult mai bine cu ea. Acum parca sare de la o raceala la alta.
Andrada, acum e mai usor cu Marcu, nu? Ca Alexandru nu le mai face asa rau (nici asa des) de vreo doi ani incoace. Nu mai zic ce disperari am tras si cu el! Acum sint mai bine, se pare ca la al doilea te calesti un pic.
Noroc ca nu m-ati cunoscut cind era el mic!![]()
AB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona J E mare mai, eu cred ca n-am nici .25 acres. Chiar darimi casa? Lume multa, oameni putini |
Zau? ... nu pare. De fapt cred ca ce ma frustreaza nu e proprietatea mica... dar casa fiind ranch (ceea ce-i ok ca la cate accidente face fii-miu si fara scari, numai asta-mi trebuia) si plasata ca placinta pe mijloc... face totul cam lipsit de spatiu.
Imediat ce o platesc si pun bani de o parte pentru scoli. Asa ca pleaca copii la college si io ma apuc de zidit
Andrada spune:
Ramona eu am 1/4 acres, tu sigur ai mai mult din poze. E adevarat ca eu am o gramada de huuuuge treees for whatever reason.
Da acum e mai bine cu racelile
A
Ramona J spune:
Numai pare ca am mai mult. Casa noastra tot placinta e. Adevarul e ca-mi place mai mult decit cu etaj, dar ocupa mai mult teren. Noi sintem mai aproape de strada si deci avem mai mult in spate.
Mi-ar fi placut sa aiba casa forma de "U", dar are tot felul de forme ciudate si curtea e cam ca un labirint.![]()
Eu as fi vrut teren mai mare, dar n-am gasit sa stau si in civilizatie si sa am teren mare. Asta e!
Ne-am uitat si mai la tara, dar m-am panicat la gindul ca n-am trotuar, magazine etc.
blackpanterro spune:
Distractie de seara, LOOOL, eu si Aidan suntem mari fani Katy Perry.Aproape in fiecare zi ne facem dansul pe melodia asta. LOL
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-03-02/20:31:42 - pass aidany627
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
ciuf spune:
Eu nu stiu despre ce zapada vorbiti dar noi avem azi 22 grade C. Si maine va fi la fel. Fug la scoala.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Carmenbr spune:
Sa mai vin si eu sa spun ca Eric e bolnav de vineri?
A avut putin muci, i-am curatat bine nasul cu sinus rinse si am zis “uf, am scapat si de data asta”. Da de unde.
De sambata a inceput timid tusea, sambata noaptea i-am dat Histinex si nu a tusit, dar azi-noapte a fost durere. A tusit non-stop pana la 3:30, cand i-am mai dat o doza de Histinex la 2,5 ore diferenta in loc de 4 ore, dar mi-era tare mila de el, tusea non-stop.
Ii curatasem nasul aseara, l-am dat cu crema mentolata pe piept si pe spate, i-am pus pastiluta mentolata in aparatul de la Triaminic ca sa fie aerul mentolat si degeaba. Acelasi tratament a mers sambata noaptea, aseara insa nu s-a mai potrivit.
Ramona, pe tine vreau sa te intreb ceva, ca tu esti experta in alergii si minuni din astea cu tusea. Azi noapte la 3 am scos aparatul mentolat din camera si i-am dat iar Histinex si pe la 3:30 s-a potolit tusea. Acum nu sunt sigura daca s-a potolit de la sirop sau de la faptul ca am scos aparatul mentolat. Tin minte ca mi s-a mai intamplat o chestie asemanatoare acum vreo cateva luni cand ii pusesem pe batista Karvol ( daca nu stii ce e, e de fapt o capsula cu ulei mentolat care se sparge si se pune pe batista ca sa imprastie miros mentolat in camera cand sunt infundati copii in nas. Cica e safe si pentru bebelusi). Dupa ce tusea pana sa isi verse plamanii, i-am scos batista cu Karvol din camera si nu a mai tusit. E vreo coincidenta sau ce? Dar de ce sambata noapte nu a tusit, ca si atunci i-am pus pastiluta mentolata in camera?
Uff, sper ca la noapte sa fie mai bine. Sper sa fiu cat de cat coerenta ca eu am apucat doar 2 ore de somn, la 5:30 ma trezesc sa merg la job. Doctorita mi-a zis sa mai incerc si la noapte acelasi tratament (cel pt asthma corelat cu cel de alergii pe care de fapt l-am inceput de vineri de la primele simptome) si daca e la fel de rau, maine dimineata la 8:30 suntem la medic.
Sanatate multa la copilasii bolnavi. Nu am apucat sa citesc din urma, abia vad pe unde merg.![]()
4 anisori...uraaa!
CRISMIR spune:
Am fost si eu la doctor,am primit si niste pastilute
,acum mai merg miercuri sa vad ce zice rezultatul la urina.
OANA,ce ai patit,esti bine sau esti inzapezita,de nu mai zici nimic pe spark?!
...
si multam de urare!..sanatate,sa treaca tusea!
ANDRADA
,MIHUTZA
si ANDREEA
,multumesc de urari!
CAMI,moaaaaama,ce zapada aveti
...ce fain,si eu vreau
...a,deci SINZI a avut noroc,vede la zapada,fain de tot![]()
IOANA si la voi ce zapada,wauuuuu....si ce copilasi frumosi!!!
Am mai vazut ceva poze si am vrut ceva sa mai scriu,dar,am uitat
...atata scrieti![]()
RAMONA,sanatate Anutei
ANDRADA,mortal e fi'tu...dar si tu![]()

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100