Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura13 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Donia desiree si Monica, La multi ani! Sa aveti parte numai de bucurii! ![]()
Vaaai, mi-e teama ca trebuie sa-i multumim soacrei... iar eu asa ceva nu fac! Si Diana, cu copilul cel mare... vai, vai, vai si vai de mine! Mereu am zis ca nu ii spun nimic Roxanei, ca nu fac comparatii, ca nu defavorizez... si stii ce-mi zice zilele trecute? Ca ea exact asta simte uneori! Ca din cauza ca e sora mai mare ea trebuie sa inteleaga mai multe! Asa ca trebuie sa incep sa ma observ, sa ma ascult, sa vad cum de i-am sadit impresia asta! Clar, trebuie sa ma iau la purecat, ca n-o fac constient, ba din contra, si totusi, uite rezultatul. Ma bucur macar ca ceva bun tot am invatat-o, si anume sa aiba curajul de a-mi vorbi deschis despre ce o doare, macar asa am o sansa sa remediez. No, fetile dragutele, eu zic ca-i foarte bine ca discutam de lucrurile astea... si eu invat de la voi si citindu-va mi-am pus iar niste probleme... Stiti ce ma gandeam ca ar fi foarte interesant? Sa ma inregistrez din cand in cand... Dar sincer, nu stiu daca o sa am curaj sa ma ascult... serios! Voi ce ziceti? Ati avea curaj? - NU!!!! O facem? ![]() Laura, hai ca tu ai si scule... chiar, ce ai folosit ca s-o asculti pe bona? - un stick, care e si reportofon. nu f performant, nu f scump, dar care isi facea treaba "il grabesc cand eu ma grabesc, nu am rabdare sa faca lucrurile in ritmul lui, toate le cer asa cum cred eu ca ar trebui facute (ex: de colorat ... sa deseneze in limitele conturului" - asta m-am surprins facand si eu la Roxana la inceputuri, dar la un moment dat m-am trezit! Uite si ceva interesant ce am gasit azi pe forum, chiar despre desen: "De ce intervin: citesc acuma o carte despre perceptia vizuala (Arnheim), in care are un capitol intreg despre copii! despre diferite etape in desen, cum mai intai apare doar cercul (care nu e cerc pana nu apar si alte forme, ci reprezinta absolut orice obiect), cum exista un stadiu al unghiul drept, cum oblicitatea e un mre castig... si sunt prezentate desene ale unor copii de 4, 5 6 ani care a r fi considerate de educatoarele romance niste mazgaleli si copiii niste...nu mai zic. Cert e ca sunt niste proaste fara cele mai vagi cunostinte despre dezvoltarea copiiilor, si cica sa fortzei etapele e sinistru, ca nu se dezvolta natural. Tre sa-i lasi cat simt ei sa reprezinte totul prin cercuri si ovale, sa aduage orizontala cand simt ei, etcetcetc. A, si chestia cu alte culori decat normal cica e f buna iarasi." http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134523&whichpage=4 - pe aici se discuta mai mult despre desen, plus pagina urmatoare. ![]() ![]() ![]() Aaa, si ce mai vroiam sa zic, eu clar la primul copil am comis mai multe greseli, pe care cu timpul le-am remediat, deci al doilea copil are norocul unui parinte mai atent. Desi el nu mai are atentia exclusiva pe care a avut-o primul... deci undeva totul se echilibreaza, se rezolva... Raluca, sa-i spui lui Stefan ca ma bucur de cunostinta! ![]() Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluca_u buna ne-am intors, totul bine si frumos, bebe sanatos are, 5,4 cm, 188 batai pe minut, si are putulica 100%. bucurosi de cunostinta Stefan. dadea din manute si din piciorute si la final a adormit. am donat sange si pt dublu test, toxo&company. maine dim plecam la roman pt weekend, asa ca ne auzim luni. pupici multi de la noi. Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006) Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
deja se vede putzi ??!!
bravo stefane pt "dotare" 
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
Donia, foarte interesant cu “nu”. Am facut un curs de skills communication cansd m-am angajat in Customer Service si... “nu folosim NU” in discutia cu clientul era mama regulilor
. Si nu e usor sa nu folosesti “nu” cand tocmai trebuie sa spui ca ... “nu se poate”
... dar e un exercitiu de autocontrol si logica extraordinar...
Dar sa sti ca la faza cu fumatul, la mine a mers “astazi NU fumez” spusa in fiecare dimineata. Apropos, nu mai numar zilele, am peste 2 luni si am uitat cum e sa trag un fum
In schimb beau la greu ceai verde pe post de pauza de... tigara ![]()
ma duc in pauza de masa, cand viu va fac capitol nou daca nu apare altcineva mai harnic 
simo29 spune:
Salutare! Cu scuzele de rigoare:

DESIREE 

MONICA 

Despre Mihai: ieri a avut febra 39.5 se pare ca are pneumonie - isi revine mai incet, ieri nu putea vorbi din cauza durerilor de cap, azi ma duc pe la spital....
Revin maine cu detalii.
Pupici,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
lizzy spune:
cum spuneam... am papat bine.![]()
iaca ma tin de cuvant si poftiti capitol nou
aici
daca as mai sti parola user-ului comun nu-l faceam pe user-ul meu. asa... ![]()