Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (210)
Raspunsuri - Pagina 17
ramsan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
Laura lui Daniel - 14.11.2006Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
Vai vai vai... cred ca si eu am facut-o lata... deh.. neuronu' a uitat sa citeasca si printre randuri. DONIA iarta-ma te rog! Promit ca voi fi mai atenta pe viitor

Ramona
Bebita din burtica 10 Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
Laura13 spune:
unde ati disparut?
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Raluca, ai fost la eco? Ati aflat ce ai in burtica?
ramsan, hai mai ca nu-i nici o problema, nici eu n-am fost prea clara. Stai linistita, da? 
aka, "de cateva zile a inceput sa repete aproape toate cuvintele din 4-5 litere" ce fain, acum sa te tii, n-o sa-i mai taca gurita! ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxandra_sb Donia.. din pacate am priceput exact la cin se refera. Tocmai rasfoiesc "Manualul parintilor eficace" de Thomas Gordon.. si am dat de un pasaj apropo de construit castele de nisip, de exemplu. Si cat de important este sa nu intervii, sa nu-i arati TU cum se face, sa nu-l ajuti. Sa-l lasi pe copil sa construiasca singur, chiar daca (si mai ales) ceea ce rezulta nu seamana cu nici un castel de nisip (inchipuit de adulti adica |
Exact, exact, exact!!! Am citit si eu o parte din carte, urmeaza s-o iau din nou de la biblioteca s-o termin. Si chiar mi-a placut tare mult.
Si ii mai spune o data pe minut ca a stricat ceva!!! Are un camion care se demonteaza, ceea ce Cristi si face, il combina, il demonteaza, il face in mod diferit... "l-ai stricat si pe asta!!!"

Ea ii face castel din cuburi, Cristi il strica, ce naiba sa-i mai faca? Doar n-o sa-l picteze! "Iar l-ai stricat??? Eu ti-l fac si tu il strici?"

Facem puzzle, dupa un timp Cristi il strica, sa-l facem din nou. "Pai de ce l-ai stricat?" Pai ce sa faca, sa-l puna in rama???
Nu-l lasa o clipa sa experimenteze, sa incerce, sa isi foloseasca imaginatia...
Intr-un fel... poate ajuta si cicaleala asta a ei la ceva, ca ma face foarte, foarte constienta de tiparele in care risc sa alunec inconstient...
Chiar as vrea sa propun o tema de discutie.
Voi ati observat daca folositi cuvinte, expresii care nu va sunt pe plac si totusi le folositi cu copiii automat, sa zicem doar pentru ca le-ati auzit pe vremea cand erati copii?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
iulia-stefy spune:
Salutare!
aka, felicitari Cristinei. Am admirat-o si in pozele de la concurs si am votat-o ca e asa de scumpa....
Kiki, si pe Garga ta, tot de scumpa ce e am votat-o.
Donia, ca raspuns la tema.... inca nu reusesc sa-mi dau seama, dar ieri m-am intalnit cu una din doamnele de la cresa si mi-a zis ca Stefy a devenit "cicalitoare" cu colegii ei. Ceva de genul ca le spune mereu ca aia nu ai voie sa faci, de ce bagi degetul in gura, nu fa galagie.... chestii pe care i le reproseaza ei tati, care vine obosit si .... nu tocmai dispus sa o asculte.... De parca eu nu tot obosita vin, dar ea ce vina are.... Deci greselile parintilor se vad in comportamentul copiilor. Aseara chiar am avut o discutie pe tema asta si sper sa o lase mai molae....
Si iaca mi-am spus si pasul.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Raluca_u spune:
neata dragelor
astazi e o zi tare frumoasa, cu soare de dimineata, asa m-a umplut de nergie si m-a binedispus...
Donia astazi merg la eco, deseara poate o sa ne poata spune ce ascundem in burtica.
legat de tema: oricat incerc sa ma controlez totusi mai imi scapa cate una, cand vrea sa intre in baie peste Ionut, sau ma trezesc ca o grabesc sa intram seara in casa, dar asta pt ca eu am nevoie la baie f des, ea mititica nu are nici o vina dar nici nu pot sa o conving de fiecare data sa mergem pana in casa sa ma duc la baie si apoi sa iesim, in brate nu o mai pot lua asa ca ... unoeri nu am abordarea cea mai buna...
abia astept sa raman acasa sa pot petrece cu ea mai mult timp.
pupici
Raluca
12+ si
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
acs spune:
O zi frumoasa tuturor!
Raportez al treilea bubos. :) Asa incat pana in aprilie scapam si de varicela.
Donia, da! Aud la fete (chiar si la Victor) expresii, cuvinte pe care n-as fi dorit sa le spun. Si cicaleli! Lacramioara, la noi eu sunt cea cicalitoare :(.
Raluca, abia astept sa ne povestesti cum a fost la ecografie.
Aka, felicitari pentru mica vorbareata!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
aka spune:
la multi ani Desiree
la multi ani Monicabb
sa fiti sanatoase si fericite
.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">Cristina in 2008 la ak11 si ak21
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
acs spune:

Desiree

Monicabb

Sa aveti parte numai de bucurii si sa va bucurati de puiutii vostri!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ramsan spune:
La multi ani sarbatoritelor zilei Desiree si Monicabb 
sa fiti sanatoase, iubite si rasfatate, asa cum va doriti!
Desiree mai treci pe la noi sa ne povestesti despre Octavian 
Ramona
Bebita din burtica 10
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lizzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donia Chiar as vrea sa propun o tema de discutie. Voi ati observat daca folositi cuvinte, expresii care nu va sunt pe plac si totusi le folositi cu copiii automat, sa zicem doar pentru ca le-ati auzit pe vremea cand erati copii? Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
nu numai ca le folosesc automat de tzashpe ori si de fiecare data imi vine sa-mi trag palme, dar mai si fac diferente intre ei!!
ceea ce doare ca naiba si nu reusesc sa ma corectez.
respectiv sunt muuultt mai detasata cu marc decat cu ianis. cu ianis sunt mai restrictiva, mai lipsita de rabdare, mai exigenta. de cateva luni incoace, orice actiune a lui marc o vad ca pe o ocazie de a progresa, oricat de putin, intr-o directie. mi-e mie sete de progresul lui! am eu nevoie sa vad pasi inainte, oricat de mici sau rari, si instinctiv stiu ca pt asta trebuie sa-i ofer maxima libertate si un mediu pozitiv, cald, in orice situatie, atat timp cat e safe. si pt ca treaba asta mi-e tot mai clara, cu marc reusesc tot mai mult sa scap din canoanele propriei copilarii si a vechilor "reguli", in timp ce nu fac acelasi lucru pt ianis, parca dimpotriva, compensez efortul pozitiv dintr-o directie cu prostia maxima in ailalta!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13