Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Prisi, am vazut pozele din Londra . Nu ne si povestesti ceva ? Cum a fost vremea,mai frig decat la noi ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

multumim pentru dedicatie

eu sunt in urma cu toate nu mai am timp de nimik , am mai citit printre randuri dar am de recuperat mult, am avut o saptamana incarcata am petrecut cu colegii intr-o zi, cu prietenii in alta zi, in weekend au venit si parintii mei si printre timp la serviciu si ceva treburi pe acasa (cu astea sunt cam in urma)in rest suntem bine, Miru e vesela si foarte rasfatata, a avut cateva nopti in care s-a trezit plangand parca ar fi avut cosmaruri, nu stiu ce o fi avut mititica , repeta dupa mine cuvinte noi, dar nu prea le asociaza si nu il poate spune la r si e asa comica

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

salut1

pe la 6 aseara am ajuns cu fata la budimex(eram in vizita la nasi si era cel mai aproape)-era f maraita si a naibii febra scadea 2 ore du[a ce dadeam panadol sau nurofen si iar urca la 39.

la spital -crunt.am stat afara pt ca inauntru era f cald si se tusea si se mucea la greu.
am intrat cam peste o ora jumate si diagnosticul a fost faringo-amigdalita si tratament pe langa antitermice,zinnat.

venim acasa mananca un iaurtel(nici nu prea mancase ieri,mai mult ciuguleala0 si incerc sa-i dau antibioticul -a luat 1,5 ml din 4 si dupa 10 min a vomat .i-am dat pana la urma ospamox si toata noaptea am alergat febra ;la 5 ii faceam dus ca avea iar 39,1.

da totusi chiar sa ai faringo amigdalita fara tuse,fara muci? in afgara defebra nu are nici un simptom.iar antitermicul tine febra in frau doar 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Betty felicitari si sarcina usoara!!!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Betty,felicitari pentru sarcina!!!!!

Nici a mea nu sta invelita noaptea.avem 23 grade in camera si o imbrac in body subtire,pantalonasi si sosete subtiri.

Of mi-a iesit pe nas ziua de martisor anul asta cu febra fetii!!

Mergi la inceput

Bebeka nasol ce povestesti tu acolo, din pacate acum cu virusii astia te astepti la orice. Trebuie insa sa ai grija sa iti ia tot antibioticul si sa-i dai sa bea lichide multe. sa va faceti bine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Nici Adelina nu doarme invelita, cand era mai micuta o pacaleam, acum daca o invelim se dezveleste in secunda doi. Si ea doarme intr-un body si pantaloni fara soseste pentru ca si pe astea are grija sa le dea jos inainte de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am pus cateva poze din minivacanta, dar nu a mai mers site-ul mai cateva diseara, a fost superb, vineri am ajuns destul de tarziu si foarte obositi, asa ca am iesit doar la restaurant si ne-am culcat devreme , dar sambata am avut o zi plina, de dimineata de la 9 pana seara la 9 am vizitat cat s-a putut, am avut o zi superba fara nici un nor, cu 11 grade , am vazut schimbarea de garda de la palat, a fost impresionant si emotionant, am luat bilete la tur bus si dupa ce am luat reperele importante la picior ne-am plimbat pe toate liniile si am vazut orasul de sus si am facut si o croaziera pe Tamisa de vreo ora , a fost foarte frumos, am mai fost la un tur al groazei, cam infricosator dar si amuzant , nici nu mai stiu ce am vazut ca parca a fost asa de mult...
duminica am luat-o mai usor ca deja nu-mi mai simteam talpile, asa ca am mai facut un tur de oras si dupa 12 am bagat un shoping de vreo 6 ore, de unde cea mai castigata a fost Miru bineinteles, rochite, bluzite, 14 body, 5 ciorapei,vreo 2 trening-uri, adidasi , eu mai putin ca nu mai erau reduceri prea mari si la pretul ala le gaseam si aici , mi-am luat doar niste jensi, o geanta si niste bluzite
dar despre shoping la Londra sunt multe de spus doar pe Oxford street ar trebui rezervata o zi si un card gros

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am si eu o vesteproasta, socrul meu aproape ca a paralizat, are de ceva vreme coxartroza, a refuzat orice tratament sau consult medical, acum de 3 zile nu se mai poate da jos din pat. s-a programat la control pt. vineri la sp. foisor, investigatii si apoi s-a lamurit ca n-are incotro si tre;sa intre la operatie. Saraca soacra, de ani de zile o ingrijeste pe soacra ei care-i la pat, paralizata, acum mai e si barbatul tot asa, mi-e mila de ea. Nu-i inteleg pe caposii astia care refuza total medicii, parca-s dusi cu capul, zau asa. Numai la sectanti am auzit asa ceva dar nu e cazul la ei .Ce le-o place domnule sa sufere, sa stea cu dureri asa pana nu mai au de ales si devin infirmi. Mai chinuie si pe cei din jur.daca nu ti-e de tine ca esti bolnav, macar sa te gandesti la cei de langa tine, care n-au nici o vina si tre'sa stea sa te ingrijeasca, sa te spele, etc.
e destul de naspa, vineri vine soacra si ea ramane aici sa stea cu andrei fiindca noi plecam sambata dimi si ne intoarcem luni seara.
mai naspa o sa fie peste o luna, cand trebuie sa plecam mai multe zile, daca pana atunci o sa fie si socrul operat, nu stiu cum ne descurcam cu Andrei.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Greyeras ,ospamoxul il ia dar sa vedem daca e suficient si nu tb ceva mai puternic.Intre zinnat si ospamox e o diferenta dar era singurul pe care il aveam in casa si am zis ca decat deloc,pana ajung la consult azi...

Papanash,nasoala treaba cu socrul tau.si sotul mai face asa,mai degraba zace si-mi face mie capul calendar decat sa se urneasca la dr de-mi vine uneori sa-i dau una in cap.

Mergi la inceput