Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (280)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Felicitari betty78!! Iti doressc o sarcina usoara .

Fetelor, cum reusiti sa ii faceti pe ai vostri sa doarma inveliti noaptea?? Eliza a stat in sac de dormit pana acum, insa de 3 nopti de cand cu febra nu il mai vrea. Am pus eu o paturica pe ea, dar s-a zvarcolit si a dormit mai mult dezvelita toata noaptea .

se vede ca se simte mai bine. vrea sa se joace cu mine, nu ma mai9 llasa la calculator

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+

Ramona, cind Vladut a facut febra mare, dr de pe salvare mi-a spus sa il tin cit mai dezvelit, sa nu il mai incalzesc si eu. Bine, eu am ajuns la prosop ud pt ca nu ii mai scadea febra, sper sa nu fie cazul si la voi. Eu zic ca daca asa se simte ea bine sa o lasi in pace, sa-si regleze temperatura. Nu e prea corect spus, sper sa intelegi ce balmajesc eu aici.Sanatate multa1

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Betty felicitari sarcina usoara si bebe/bebei sanatosiSanatate multa si lui Mario

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Felicitari Betty, sa fie intr-un ceas bun!

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:

Fetelor, cum reusiti sa ii faceti pe ai vostri sa doarma inveliti noaptea?? Eliza a stat in sac de dormit pana acum, insa de 3 nopti de cand cu febra nu il mai vrea. Am pus eu o paturica pe ea, dar s-a zvarcolit si a dormit mai mult dezvelita toata noaptea .

22+

Eu nu reusesc sa-l fac sa stea invelit... eu stau invelita pana peste cap si el e tot afara. Se trezeste daca il invelesc si o luam de la capat cu readormitul... asa ca il las sa doarma dezvelit. Toata iarna a stat asa si nu a racit de la asta.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

andrei s-a prins ca lada cu jucarii are roti si o tot goleste si o rastoarna sa se joace cu rotile ei, apoi o intoarce la loc si se baga-n ea, se chirceste acolo si face cucu-bau. toata casa-i plina de jucarii, mari,mici, animale, masini, telefoane, etc.
apropo de cucu-bau si partile corpului, cand il schimb ii zic aseara 'ce-i asta mami, cucu ?' si el zice 'bau'. am ras, las lectia asta pe mai tarziu i-am zis lu tac-su sa-l invete acum

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mad, eu patesc la fel cu Cristi, daca il invelesc se trezeste, nu a dormit de mic invelit...vad ca baietii nostri se cam copiaza la multe chestii........ia mai zi-mi si mie ce mancarica papati voi, eu nu mai stiu ce sa-i gatesc, suntem tot la orez si paste, as mai incerca altceva, m-am saturat eu, dar el mititelul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, frumos foc martisorul, cu carliontii si clama ca pentru poza, cu rochiata de balerina , multumim !
Ramonaiani, nu cred ca doarme vreun copil invelit. eu il imbrac pe andrei cu un body grosut si pijama , sosete ( pe care dimineata le culeg din pat, nu stiu cat doarme cu ele). Invelit n-a stat decat juma de ora in vremea cand era racit si-avea frisoane, il tineam eu in brate sub pilota si statea cuibarit.
Sabina, bine ca v-ati linistit si voi, micutul martisor (alb cu puncte rosii).
Cecilia, am vazut un baiat elegant si sociabil foc, mi-a placut mult de Cristi.
Rox, l-am vazut si pe Nemo ( nu are nevoie de plante ?) si copiii si creatiile Alexandrei. Dintre toate stii tu bine ce mi-a placut mai mult. Daca nu,iti zic eu, copiii , sunt niste scumpi !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Buna sa aveti o primavara frumosa!!

Nana un buchet mare de si tie si multi -ici fluturasului

Betty felicitari si sarcina usoara, sanatate multa lui Mario

Tomasa La multi ani!

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Mad, eu patesc la fel cu Cristi, daca il invelesc se trezeste, nu a dormit de mic invelit...vad ca baietii nostri se cam copiaza la multe chestii........ia mai zi-mi si mie ce mancarica papati voi, eu nu mai stiu ce sa-i gatesc, suntem tot la orez si paste, as mai incerca altceva, m-am saturat eu, dar el mititelul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

la noi, tot legumele sa traiasca sub orice forma: crude, fierte, mancarica, ciorba. Cand si cand copanelele de pui sunt bune. In rest nu vrea sa auda de lactate decat din ani in pasti, de fructe tot dupa pofte, de oua la fel. Dar ma bucur ca baga o salata de brocolli cu ceap[a si iaurt. Asa ca isi ia calciu de pe aici. Paste si orez mai mananca, dar nu intotdeauna. Asa ca aici, nu stiu ce sa-ti zic . Cristi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:

22+

Eu nu reusesc sa-l fac sa stea invelit... eu stau invelita pana peste cap si el e tot afara. Se trezeste daca il invelesc si o luam de la capat cu readormitul... asa ca il las sa doarma dezvelit. Toata iarna a stat asa si nu a racit de la asta.

IDEM si noi

Mergi la inceput