Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 13
GabrielaG spune:
Multumim mult de cafea....eu am savurat-o si parca am intrat un pic in priza.
Carmen...e primavara, e normal sa ai uneori asa o lipsa de chef...dar stii cum e"pofta vine mancand"..uita-te la Alex si spune-ti ca pentru el trebuie sa fii fresh...copiii nu inteleg ca uneori mai obosim.
Pupici sa va mearga totul din plin astazi,
Gabriela si baietii
Danna_36 spune:
Neatza!
Anca, multumesc de raspuns.
Am fost sa donez sange pentru Alessandra Vasilica, fetita cu leucemie, dar nu m-am "calificat" decat pentru o donare obisnuita, pentru ea fiind necesara o procedura speciala, pentru care sunt mai potriviti barbatii, ei fiind mai rezistenti si cu vene mai bune, asa mi s-a spus.
Am fost surprinsa si bucuroasa sa vad la coada un barbat care tot pentru asta venise si tot fara sa o cunoasca personal pe fetita, ci doar la indemnul sotiei, care vazuse anuntul pe net...
A inceput sa iasa soarele, va simtiti mai bine?![]()
adi69 spune:
Neata..
Si eu sant supi.Si morcovita.Si fara chef.Si daca gasiti vre-un fel sa va treaca ..vreau si eu.
Cat despre donari..ma doare sufletul de cate ori vad copii in situatia asta(si nu numai copii),insa ,din pacate sanatatea mea sclipitoare nu-mi permite sa donez,am avut doua tentative nereusite asta toamna,iar sotul meu lesina numai cand se vobeste de sange-exagerez putin insa a trebuit sa-si faca analize anul trecut si l-au scos cu tot cu scaun afara din cabinet..lesinat.
Si nu e prima data,mai are antecedente.
In schimb am fratele donator cu carnet,se poate dona si alta grupa si sa schimbe ei in spital?
Danna_36 spune:
Adriana, nu stiu amanunte, doar ce am citit pe pag 12, in anuntul postat de Magrad si linkul dat de ea:
http://portal.feaa.uaic.ro/News/Pages/sange-viata.aspx
Cum te mai simti, care e diagnosticul pana la urma?
Referitor la starea de slabiciune si lipsa de chef, mancati urzici si spanac, nu degeaba apar ele la vremea asta! Ori nu va plac? Mie imi plac, as manca non-stop, dar sunt cam scumpe pentru asa "abuz"...![]()
buli spune:
eu am avut o experienta care m-a traumatizat teribil cu urzicile.
am cumparat duminica 2 pungi, le-am bibilit 2ore si .... le-am aruncat pentru ca n-au placut nimanui, nici macar mie 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
alexz spune:
Fetelor, am si eu o intrebare la sufletul vostru, ca mai experte ca mine.
Se da un pampers de 3 ani, care va merge la gradinita din toamna. L'am inscris pe lista inca din ianuarie. Intrebarea este: cand trebuie dus efectiv dosarul cu toate hartoagele necesare? Acum, primavara si de completat cu vaccinurile in august, sau direct in august? Am vaga impresie ca mi s'a spus, dar omul cat traieste uita... :">
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va ofer o
fierbinte.
Sa aveti o zi linistita.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
GabrielaG spune:
Multumim de cafea...
Alez, din pacate experienta mea cu inscrierea la gradi e cam de acum 4 ani. Cred ca trebuie sa mergi prin vara o data sa depui dosarul...sau sa fii sigur ca e pe lista...si in toamna foita cu vaccinurile si adeverinta de la medicul de familie tb sa fie "proaspata", adica cu vreo 2-3 zile inainte, inclusiv analizele parintilor.(poate in toamna si dosarul complet...sper ca fetele cu copii mai mici sa te lamureasca).
Spor la inscris ![]()
In alta ordina de idei va doresc sa treceti cu bine de starea de astenie caracteristica primaverii.
Pupici si un wk-end placut,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Alexz, daca e pe liste, inscrierea oficiala e prin iunie. Difera de la gradinita la gradinita, e bine sa dai un telefon pentru siguranta. Analizele medicale si intreg dosarul medical trebuie dus in toamna.
O zi frumoasa pentru toate fetele. Sper sa fie vreme buna azi, ca am chef de plimbare. Iar sotul m-a lasat si la cumparaturi de izbeliste (pana acum, macar acolo il luam cu mine si...asta era si un motiv pentru care nu conduc; acum mi-a dat bani de taxi
)