Iasule, a venit Primavara!
Raspunsuri - Pagina 12
ionika spune:
Buna, fetele. Am o rugaminte: faceti-mi si mie cateva recomandari de pensiuni aproape de Iasi , pentru a petrece Pastele.
Multumesc.
Ioana
Ramonika spune:
pt. ionika
http://www.inoras.ro/localuri_hoteluri-pensiuni.htm
in alta ordine de idei, va urez si eu o saptamana cat mai placuta si mai usoara. vremea se pare ca nu tine cu noi
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
GabrielaG spune:
Hello aproape de miezul noptii.
Am primit aripipioare de fluture, buburuza, liliac si tot felul de insecte. DSaca aveti nevoie pe la gradi sau mai stiu eu pe la ce evenimente, va astept.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS Ionika tu te referi la pensiuni din Iasi sau undeva prin judetele de la munte?
GabrielaG spune:
Buna dimineata...cafeaua este gata.
Va doresc sa aveti o zi minunata din toate punctele de vedere!!!
Gabriela si baietii
magrad spune:
O fetita din Iasi are nevoie de ajutor ! A fost diagnosticata cu leucemie si are nevoie urgent de sange grupa B3. Cine o poate ajuta gaseste detalii http://portal.feaa.uaic.ro/News/Pages/sange-viata.aspx. Transmiteti mai departe mesajul....poate sunt oameni dispusi sa doneze putin din sangele lor pentru a ajuta un sufletel nevinovat.
Mada
Danna_36 spune:
Carmen, fruntea sus, primavara asta plina de toane e de vina. Si eu ma simt cam aiurea, dar asa patesc in fiecare an si imi revin dupa ce se instaleaza ca lumea primavara. Am citit despre fetita care are nevoie de sange, mi-au rupt inima ochisorii ei albastri, eu am B3 si vreau sa merg sa donez maine dupa ce o duc pe Ruxi la gradi. Sper sa nu ies prea lesinata de acolo. ca de la 15 la 21 am curs... ma specializez (si) in resurse umane 
buli spune:
Dana, am primit mesajul tau
situatia e cam tot asa cum era si cind ne-am vazut, ba chiar usor mai rea.
daca se schimba, dau de veste 
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
iulia-stefy spune:
Salutare!
Carmen, si eu vreau.... daca se gaseste pe undeva. Eu acum caut butoiul.... sa sar in el.
Va doresc o saptamana usoara.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
si va doresc o zi linistita.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)