Pepenasi de iulie - august 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
sursula spune:
MAMICI,SA AVETI O PRIMAVARA EXTRAORDINARA ALATURI DE PUIUTII VOSTRI!
Ooka,Tudor a acceptat f repede canita.I-am pus la inceput 2 babetele,putina apa in ea si l-am lasat sa o studieze.In prima faza s-a udat tot,si-a turnat apa in cap,dar in cele din urma s-a prins la ce foloseste si acum e innebunit dupa ea!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
MissJJ spune:
Primul 1 Martie alaturi de pepenasi 
V-am pregatit o mica surpriza sper sa va placa si va doresc o primavara cat mai buna si cat mai frumoasa plina de soare si de bucurii si pepenasii nostri sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi.

www.onetruemedia.com/shared?p=827c08654dee4c5de3c85f&skin_id=1012&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A venit primavara in bostana 

(dati click pe link-ul de mai sus)
Si ma gandeam sa va pun si o reteta
de 1 Martie delicioasa 
Prajitura de 1 martie cu vanilie
Ingrediente :
1 cer albastru
1 kilogram nori albi si pufosi
1 Soare cu dinti
3 cani de vant
3 lingurite praf de ghiocei
1 lingurita esenta de zambile
Martisoare – dupa gust
Mod de preparare :
Se cauta martisoarele, sa fie din soiul potrivit : nici prea verzi, nici prea albastre, nici prea galagioase, nici prea timide, nici prea dulci, nici prea amare. In acest scop se viziteaza cat mai multe tarabe intinse de-a lungul si de-a latul trotuarelor de pe langa statiile de metrou sau tramvai sau autobuz. Se recomanda rabdare : alesul si culesul martisoarelor pot dura mai mult de o ora. A nu se lasa amagit de sclipiri sau de vorbele mieroase ale vanzatorilor. A se observa moda martisoarelor de anul acesta cu atentie ! Pentru cei nesiguri se pastreaza modelele clasice : o buburuza, un cosar, un trifoi, o potcoava.
Martisoarele sunt apoi invelite cu un strat de voie buna si sunt stropite cu zambet. Se adauga Soarele, norii, cerul, vantul si se amesteca bine. Se lasa in cuptor timp de 30 de muguri. Se scoate din cuptor si se adauga esenta de zambile si praful de ghiocei. Si un strop de vanilie !
Se serveste cu familia si prietenii.
O primavara vesela !
Pupici dulci din uk! 
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
sursula spune:
Ana_a-am tot vrut sa te intreb-ai scris ca il tii pe Matei in brate tot timpul-eu stiu ca si el e la categoria grea ca si Tudor,nu te doare spatele?ca pe mine ma rupe!!
Capri,Anka-

Mada-imi pare rau de bolnavioara!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Gini75 spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o primavara minunata!
Multumim Mada, Struluta.
Sursula, abia astept sa ne primbam, dupa ce termini repetitiile. De care cana are Tudor, din aia normala?
MissJJ spune:
Madina ai incercat sa i le dai blenduite adik ca un fel de smoothie si ii zici ca e smoothie sa fie ceva nou ca nume, eu pun mango, capsuni, afine si banana si iese delicios sau taie fructele in bucati mici si il pui sa te ajute sa faci frigarui de fructe
Sursula, Struluta multumim.
Ooka da ii dau cereale dim eu iau de la cow and gate care e firma noastra de aici de la care iau si laptele, ii dau banana multigrain, appel and blueberry si tropical care are ananas, papaya si banana si nu mai stiu ce fructe exotice. Is din alea de le prepari cu lapte si ii fac o masura de lapte cu apa adik 30 de ml de lapte si amestec cerealele in el pana ajung la consistenta dorita si cam atata papa la o masa, ii dau astea trei feluri alternativ sa nu se plictiseasca de unul anume, si ca sa mai schimb am orez din ala de bebe si il fac cum scrie pe cutie si adaug in el piure de diferite fructe mango sau capsuni sau zmeura ca sa ii dea aroma de fructe si papa si asa.
Ea nu mananca sute de grame de piure nici de fructe, nici cereale nici de legume/carnitza, papa putin cam 30-40 pe urma nu mai vrea acuma eu stiu ca sunt si copii care papa mult da la mine Ari abia acuma papa 150-200 g de papa. Oricum eu nu le-am masurat cat pap exact adik cand papa Ari borcanele aveam cum sa masor acuma ii pun in farfuriutza ei cam cat ar trebui sa pape.
Atb ii transmit.
Sorry ca nu am nominalizat pe toata lumea da is zombi ne-am petrecut noaptea jos in sufrageria pazind copilul care tot vomita si se inneaca cu muci e zombie si ea are niste cearcane imense si e ca o leguma
sper sa se simta mai bine pana maine.![]()
Eu maine nici nu sunt acasa plec de dim ca tre sa merg in alt oras in nordul angliei sa pun niste apostile pe acte ca au mutat biroul din centrul Londrei la dracun praznic si o sa imi ia o zi pana merg acolo pana stau acolo la rand ca sunt cate 200 de numere
si apoi sa prind tren sa ajung iar acasa.
Ce naiba l-au mutat pana acolo nu stiu.
Uff iar vomita fug revin.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
iriss27 spune:
Neatza!
Tuturor fetelor si mamicilor le dorim o primavara placuta si le oferim un martisor cu dragoste 
Citii reteta de mozzarella, boti, de unde ai luat cheagul?
" liquid rennet " este cheag lichid? Habar n-am cum arata cheagul. Stiu ca bunica-mea la tara facea branza, dar nu mai stiu mai nimic.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
ana_a spune:
struluta multumim de martisor! 
Va ofer si eu un martisor virtual tuturor si o zi superba astazi!V-ati ales babe?![]()
ooka, si eu ii dau la Matei cereale dimineatza, ii fac asa: sucul de la 2-3 clementine mici sau o portocala mare + cereale(cam 2 linguri rase) + banana sau mar. Cu lapte nu-i placea cand era mai mic asa ca am renuntat o vreme, dar cum a prins gust de fructe ii dau cu fructe.
anka, capri, simpatici foc puii!!
botiii
plang si eu alaturi de tine, sunt tot mai sigura ca asta am avut si noi....eu i-am dat 2 cutii de biotics, cate 3 plicuri pe zi si am crezut ca nu mai scapam...insa continuam sa-i dau branzica, i-am dat vreo 3 zile la rand
. In plus zilele trecute cumparasem iara si i-am dat o data, ia schimbat scaunul dar nu m-am prins
in schimb nu i-am mai dat, kk si-a revenit...apoi am citit ce ai scris tu si am pus totul cap la cap....
Imi este ciuda ca incepusem sa cred doctorita care ma nebunea de cap ca este de la dinti ...
gargarita si sa se faca bine repede!
Matei a avut febra azi noapte, i-am dat 2,5ml nurofen. Cred ca a luat din nou ceva de la Stefan...si tati este gripat. Sper sa trecem cu bine si de data aceasta.
sursula...ba ma doare spatele...recunosc, saptamana asta vreau sa imi cumpar un material mai putin elastic pe lungime sa-mi confectionez un wrap sa-l car mai usor.Cel pe care il am nu este bun...nu-l tin calumea in el.
mada_mxm multumim mult pentru filmulet!este foarte frumos!
de luni merge Stefan la gradi si voi mai reveni si eu pe aici. Cand sunt cu amandoi acasa nu am nici o sansa sa tin ritmul cu voi.
Azi noapte pe la 4 citeam acest capitol pentru ca Matei a fost foarte agitat, nu a dormit, a avut si febra care ia scazut greu.,..am stat toata noaptea treaza.
Va doresc o zi splendida!La noi este cald, soare, mai sclipeste si zapada din zilele trecuta insa vad pe geam o zi superba de primavara ![]()
tuturor.
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008)
micul artist

scumpi spune:
O primavara frumoasa va dorim si multa fericire alaturi de pepenasii vostri dragi! Un Martisor si de la noi! 
Aici incepe primavara pe 21 martie, ciudat, nu?
Mada multumim si multa sanatate lui Ari
!
Oricum aici este o zi superba si vor fi 13 grade azi, asa ca mai tarziu mergem in Olanda la cumparaturi! De-abia astept!
pupiiiii si va dorim o duminica minunata!
Sebastian, minune mica
scumpi spune:
Boti, of saracuta Garga, multa sanatate va dorim! Si nu te mai invinui
, se poate intampla...
Si restul fetelor cu copii bolnaviori, refacere rapida 
Struluta multumim pt. martisor 
Sebastian, minune mica