Pepenasi de iulie - august 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc pt sfaturi... Ca pana acum toata lumea mi-a zis (ma refer la dr) ca pt constipatie sa-i dau aia, aia si aia... Ca stiu si eu ce sa ii dau sa nu mai fie constipat ... Io ii dau da ce fac ca nu mananca?
Acuma o sa aplic metoda si poate se rezolva cu mancarea si ca o consecinta cu constipatia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Buna Searaaaa!!
Anca tavile alea merg la facut prajituri in cuptor?? Io's cam inapoiata, nu am auzit de tavi de silicon da si mie un link sa le vaz..pulizzzzz!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Mada_mxm tu spuneai ca le dai fetelor cereale dimineata. Am inceput si eu sa fac asa, ca e mai logic si o pregatesti si pentru mai tirziu. Bon, voiam sa te intrebi ce ii dai celei mici si cam cit?

eu pana acum am reusit sa indes maxim 150 lapte plus cereale de orez.

Tu le mai amesteci cu ceva cerealele? gen piure de fructe sau ceva?

gracias

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Madina taaaari bancurile!
Capri, sorry pt noaptea trecuta, tin pumnii ca noaptea asta sa fie una mai linistita! Sanatate sotului! Olitza din poza era a copilului unei vecine, l-am pus pe Nicholas asa de forma pe ea sa vad daca sta, eu inca nu i-am luat olitza.
Boti, sanatate multa lui garga!
Vicky, pup le petit model, si Nicholas are la fel, 7,500 kg si 68 cm! Numai ca el e cu 3 sapt mai mic decat Maya.
Da chiar asa, Anka, cum se prinde apa de limba animalelor? Ca nici eu nu stiu. Ia baga cuscro o poza sa te vedem cu noua frizura!
Camy, ma bucur ca mai dai cate un semn, sper ca esti bine, si ca in curand vom afla si despre tine vesti bune, la fel ca Dana.
Nati, tu esti ok? Chiar nu te-am mai vazut demult! Ce face Mateiutul cel scump?
Noh ca mi s-o trezit puiul ca m-o auzit cum tastez... revin.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Buna seara,

Acum am apucat si eu sa deschid calculatorul...am fost azi iar pe drumuri toata ziua...am ajuns acasa pe la 18 si nu stiam de ce sa ma apuc...abia acum am terminat...o parte din treburi, mai am o tona de haine de calcat, dar maine...de-abia ma mai tin pe picioare. Ma pregatesc intens de deplasarea noastra...mama ce emotii am cu piticul pe avion

Tecky:abia astept sa va cunosc Sora mea sta in Floresca, dar suntem disponibili pentru deplasare...deja suntem 3 (si Iris vine!)...mai asteptam oferte!
Anca:
Mada, Anaxena, Boti: sanatate multa puilor
Ooka: super fainut scaunelul. Sa-l stapaniti...papacioase

Caprioara:[/b te compatimesc din suflet...atatea nopti nedormite...scumpa de tine, nu stiu cum rezisti...sa aveti o noapte linistita. Pupam scumpica pletoasa!
Serbanica:
Atb: super tari pozele la frizer...abia astept sa-l duc si eu pe al meu...numai sa am ce-i tunde
Diarux:...cred ca te-ai speriat...
Am vazut-o si eu pe micuta Thea...opt mami!
Camy: tare ma bucur ca ne-ai scris. Sa-ti de-a DD mult, mult bine Si un gand bun si o sarcina frumoasa si pentru Danangie..tare cu drag imi aduc aminte de ea...a tinut sufletul in mine in noaptea de dinaintea marelui eveniment!
Ileanna:spor la mutat!
[b]Iriss
:

Azi am cumparat file de peste pangasius si as vrea maine sa-l fac, imi dati idei cam in ce combinatie merge(bocoli, spanac, cartobi)? Se poate da deja peste, nu-i asa?
Cam atat, sunt rupta si maine de la 4 mergem la un botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Seara buna!Si eu prin zona, dar nu pentru prea mult timp pantru ca astept musafiri.Asa pe neasteptate si mai ales pe neanuntateAu sunat in seara asta finii nostri din Bucuresti si ne-au anuntat ca tocmai s-au urcat in masina si au plecat inspre noi.Ma bucur ca vin, dar ma oftic ca nu m-au anuntat din timp ca sa ma pregatesc si eu asa ca tot omul.Si nici pentru aia micii n-am cumparat nimic.Sa vad cum reusesc sa ma furisez maine dimineata sa le iau cate ceva, ca dupa amiza banuiesc ca vor pleca .
Pina una alta am scos carnurile la dezghetat pentru maine la gratar, am executat rapid niste snitele si niste piure ptr in noaptea asta cand vor ajunge, iar acu mi-am bagat nasul putin si pe-aici.
Cel mai tare imi este teama sa nu se trezeasca Alexandra cand vor ajunge , na , copiii sunt mici si sunt galagiosi, ce sa-i faci.
Pina una alta poate reusesc sa citesc din urma, vad ca n-ati scris prea mult...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Capri, Anka m-ati dat pe spate, radeam d euna singura.

Boti, pup sa treaca . Nu te mai invinovati ca nu are sens. NU E VINA TA!!!

Adriana, e ok ca al tau e baiat :).

Madina, bafta!

De azi i-am bagat la Maya si seara o masa de legume, ca am vazut ca mi se trezea dimineatza din ce in ce mai devreme sa manance, si apoi mai dormea 2-3 ore. A mancat cam 70g pe la 7, apoi la 8 a supt si s-a culcat ca era rupta de somn. De obicei o culc pe la 9, dar azi nu stiu ce a avut. La noi a fost foarte cald azi (17 grade) si am stat pe afara o gramada, poate asta a facot-o KO.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Iar i'am dat lapte cu lingurita, vreo 80

Nu mai vrea neam sa manance din biberon, il da afara cu limba si plange de foame si pana nu'i dai cu lingurita nu se satura

Cele care au inceput sa le dea bebeilor cu canita, imi dati si mie niste sfaturi? ca ma gindesc ca asta e urmatorul pas, ca de baut din pahar a baut, a dat pe ea, dar a baut, din biberon nu.

of of, balamuc scrie pe mine

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Pentru ca nu sunteti aici
Si nu pot sa va dau pupici
Va trimit acum online
Un martisor super fain
Special doar pentru voi
Pentru pepenashe si mamici
De la un pepenash mic, mic, mic.

De la Bogdanutz Viktor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Stru, saru'mana lu' don'shoru' Bogdan pentru martisorul in versuri

Uite reteta de pestepe care o fac eu, este delicioasa!

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput