Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
anamona spune:
babymom, de pe email se fac mai multi pasi:
1. Double Click de sus de tot My Yahoo
2. Double Click stanga ecranului (quick links) pe Groups
3. Apoi tot in stg ecran - double click pe septembrieoctombrie
4. tot stanga te duci la database
sau direct :)
http://groups.yahoo.com/group/septembrieoctombrie/
si pasul 4
anamona spune:
si ca tot vorbiram de contul comun, am mai trimis un link cu poze de la botez (ale fotografului de asta data)
babymom75 spune:
Simodina l-am gasit; cica imi expirase invitatia de join in grupul septembrie-octombrie(?)
Am zabovit putin la pozele Aneimona - SUNT ABSOLUT SUPERBE! Pe langa calitatea artistica a pozelor, protagonistii, mai ales vedeta principala - micuta Thea
, sunt toti foarte frumosi!
Pupici multi micului ingeras!!
Mama lui
Dragos (04.10.2008) si a lui
Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
Simodina, nu stiu medic homeopat bun in Bucuresti, asa cu nume, dar stiu ca la cabinetele Similia gasesti homeopati scoliti pe la aceleasi cursuri ca si al nostru doctor.
Chiar acum e plecat in Belgia la un curs, dar cand se intoarce am sa-l intreb daca poate sa-mi recomande pe cineva de incredere in Bucuresti.
Eu numai asa imi tratez copiii si uite, Victor are 5 ani si inca nu a luat antibiotice niciodata. Eu zic ca e mare lucru.
LE: plec si eu la somnic. Noapte buna!
Mama lui
Victor (12.09.2003)
anamona spune:
Babymom pupici
ai vazut ce diversificare i-a facut preotul? Nu s-a incurcat a trecut direct la chestii grele :)
Si cum sunt eu uneori mai carcotasha.....
Ma intreb cum se impaca impartasania cu recomandarile OMS precum si cu legislatia in vigoare. Acum la drept vorbind eu ma bucur ca a dat totul afara din gurita.
E exact la fel cum abuzeaza unii parintii si dau alcool la bebelusi spre amuzamentul lor doar asa o gurita. Cred ca se putea sari peste partea asta deocamdata...
babymom75 spune:
Hi-hi buna papa de diversificare! Ce sa mai zic eu, ca Dragos saracul avea doar 6 sapt. cand a primit alcoolul
; acuma sincer, da' si eu am stat cu inima putin stransa in momentele alea, ca nu-mi pica tocmai bine, chiar daca poate parea exagerat.
Si ce spui tu de parintii care dau alcool copiilor de amuzament, ca eu cand eram studenta in stagiul de pediatrie am vazut copii de 5 si 7 ani cu encefalopatie alcoolica, pt. ca le dadeau parintii sa guste din bauturile lor, doar asa "cat-o gurita" ( erau de prin zona Maramuresului, unde se "trage" la greu ). Parintii de genul asta ar trebui
Mama lui
Victor (12.09.2003)