Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Bitza, ce voinicel aveti acolo!

Luminita, multumim. Pup si eu "gasca". Ma uitam ieri pe niste poze cu harri si in una din ele se vedea ecranul laptopului cu ... Robi cu biberonul .

Bravo tati de Nocom. Te-ar fi luat si pe tine in brate dar cine mai facea pozele?

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Nocom, sper ca nu incepeti diversificarea cu ... ghiocei .

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hello!
V-am spus ca Dragos al meu a descoperit deplasarea in stil rama. Ei bine acum a descoperit ca exista un mod de deplasare si mai rapid - deplasarea prin tumbe laterale: spate-burta, spate-burta... o rostogolire,... doua,... trei si... gata... jos din pat!
De acolo l-am cules cand m-am intors in camera dupa ce lispisem 3sec.?, cat sa arunc pampersul plin.
Mai foloseste si mersul-rama, dar asta prin rostogolire e muuuult mai eficient!

De-acu' chiar ca tre' sa stau cu pe el ca pe butelie!
Si ce-o mai urma! Sa te tii!!

PS: bine-nteles ca a plans cat a putut el si numai la san s-a linistit, dar asta e alta poveste...

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumim lumi si cristineescu.

Asa e tati al nostru e puternic rau...dar eu trebuia sa fac poza.... Desi erau apetisanti ghioceii ne-am gandit totusi sa mai amanam....diversificarea.

baby mom cred ca copii nostrii au mers la aceeasi scoala, caci si Daria tot prin rostogoliri se deplaseaza si inca fff repede 2-3 una dupa alta, dar cred ca lectia cu rama a chiulit!! Ea a fost in schimb la aia cu impinsul in calcaie si deplasarea pe spate...

Lidia cum mai Stefan? Vreo diferenta fata de azi dimineata? Sper din suflet ca da!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Vad ca numai eu mai stau in casa sa-l pazasc pe fii-miu, care doarme de la... ora 13!!!; il pazesc pe el si... forumul .
Voi plimbati-va linistite, am eu grija sa nu se intample nimic rau pe-aici

Nocom, sa stii ca or fi fost colegi de scoala

LE: fetelor, am facut un sufleu de legume ( brocoli, conopida, baby-carrots si cartofi ) cu telemea de oaie de te lingi pe degete !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Babymom stai de paza?
pt Dragos miscaret!

Noi am fost afara, nu am stat decat 30 min, e soare, dar bate vantul. Asteptam cu nerabdare soarele de primavara

Fetelor v-ati ales "Baba"?

Le: Babymom ce bine suna! yammmy

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Cosmy, acum ca ai venit tu, iti predau si te las pe tine de paza . Tocmai s-a trezit Dragos ( era cazul!), ma-nwrap-uiesc si iesim si noi la o plimbare scurta, ca de 2 zile nu l-am scos afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si noi tot pe acasa..andy e la bunici si noi pazim gaza care doarme.

Babymom Cum e puiul?Mai bine sper,cred ca acuma se poate si odihnice de bunatati...eu supica ,ceva salata de vinete,alta salata de ciuperci si pe diseara peste
Ieri era sa o culeaga tati si pe Alexia de pe covor,sportul preferat mersul cu spatele

Cosmy 'baba' mea e pe data de 3.A ta??si noi asteptam primavar cu sufletul la gura..dar din ce am vazut la meteo nu prea are de gand sa vina.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

cristinescu eu as zice ca sigur e fetita

Nocom a venit primavara cu ghiocei Si mama mea are ghiocei infloriti in curte. Maine mergem sa-i vada si Maya
Tare draguta e Dariuta

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Andy.p, multumesc de intrebare, e mult mai bine, apropape s-a vindecat complet, dar azi ii mai dau inca tratament. Homeopatul nostru face minuni!

Mergi la inceput