Bobocei de septembrie octombrie 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
EvaF spune:
LA MULTI ANI, LAURETA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, mamicoooo si sa te bucuri de printesele tale frumoase!!!
(nu stiam eu de ce te plac asa de tare, esti peshtoaica de a mea.
)
La multi ani tuturor boboceilor sarbatoriti azi!!! pupicei si spor la shopping tuturor. Noi avem o zi luuuunga, o groaza de lucruri de cumparat, cadouri pt nepot, steamer, lingurite, lucrusoare Luca pt diversificare, adica...
Sper sa reusim tot ce ne-am propus.
Diseara avem de gand sa vedem Slumdog Millionaire, daca tot l-au oscar-izat atat.
Sper sa fie ceva de capul lui.![]()
Anamona, spor la lectura. Asa e, nu au inventat roata, dar e agreabila lectura unei astfel de carti.
Bitza, am inteles 
Felicitari pt dintzoc, Mihnea de Corrina!!!!
Pupici
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
angelynna82 spune:

off une ma gandeam eu nu stiu...stiam ca uitase sa mentionez ceva
Iertare Claudinna caci pe tine te-am uitat...imi pare rau de noapte avuta
sper sa fie mai bun noaptea urmatoare
am Razvan si mami
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
claudinna spune:
ange, nu-i nimic! aoleuuu, nu mai da asha ca te doare!:))
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_irina_ spune:
Pupici 
Eu m-am decis sa iau o pauza de forum si adun din ce in ce mai multe motive in favoarea acestei decizii:
- vad ca din ce in ce mai des se repeta intrebarile pentru a primi un raspuns si spre rusinea mea imi dau seama ca nu am observat intrebarea de prima data
- Deea imi cere sa stau din ce in ce mai mult cu ea, in plus de cand cu diversificarea parca mi-am deschis restaurant, gatesc non stop si pentru 3 mese pe zi murdaresc totul de parca as face mancare pentru un batalion
- si ultimul motiv dar poate cel mai important e ca am nevoie de timp pentru mine, trebuie sa incep sa ma gandesc la viitor, viata mea personala e in momentul asta intr-o panta agresiv descendenta si trebuie sa ma stabilizez.
O sa fiu aici de fiecare data cand o sa pot aduce zambetul pe fata cuiva.
fericita de
Andreea-Maria
bitza2008 spune:
Salutare din nou!
Tocmai am terminat de calcat...Doamneee, ce multe erau!
Corrina felicitari pt dintzoc!
iepurasului!
Claudinna ce spor are Razvanel!!Bravo!
MamideStefan Doamne ajuta sa fie totul cat mai bine, cat mai repede!
Eva spor la cumparaturi!
Am uploadat si eu POZE NOI
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
cristineescu spune:
Apropo de "fata sau baiat" am observat ca cei mai multi intreaba daca e fetitza dar asta mai degraba ca sa nu faca, doamne fereste, vreo greseala. Daca e baietel, mamica se simte f incantata ca vezi doamne lumea zice ca e fetita. Daca e fetita toata lumea e fericita ca nu s-au facut incurcaturi.
Babytza, l-am gasit cu motul pus de tati
. Promit sa nu-i cumpar totusi papushi
.
Angelynna 
Claudinna, ce ti-e si cu copiii din ziua de azi. Vad ca Razvanel nu stia ce sa aleaga mai repede: biberonul sau camera 
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
luminita2008 spune:
Lidia, e cazul sa intri in ei! Nu se poate, mai ales la ce scoruri practica, sa se intample asta! Si la randul lui, si sotul trebuie sa intre in ei, el e acolo cu ei non-stop...! Eu stiam ca sunt profesionisti, nush ce sa zic...
Cristineescu, e un dulce foc Harri! 
Irina, sincer mie imi pare rau ca ai luat aceasta decizie. Imi esti draga. Dar, daca aceasta decizie este ceea ce-ti trebuie si-ti face bine, tie si Deei in primul rand, atunci cu siguranta este o decizie inteleapta pe care o respect. Te mai asteptam totusi pe aici, cand poti si sper din suflet sa-ti mearga totul bine!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Nocom spune:
Offf,
Noi nu am mai fost la Baby Expo.. cand i-am spus lui Matei ca mergem acolo mi-a raspuns sec: mami, acolo mergeam cand eram mici,nu stii? Gaseste si tu un loc mai frumos!! 
Astfel incat a plecat cu tac-su, ca baietii si noi am ramas acasa, ca fetele!
Si ca sa vedeti ca la noi a venit intr-adevar primavara....
Astia sunt ghioceii din gradina noastra... Am primit si eu unul si sunt foarte fericita!!! Dar oare ce sa fac cu el? sa-l miros sau sa-l mananc??
Si fara nici o legatura cu cele de mai sus, dar cu la fel de multa dragoste vi-l prezentam pe taticul ideal
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
Irina te inteleg perfect si iti dau dreptate. Sper ca deciziile pe care le vei lua de acum inaite in ceea ce priveste viata ta sa iti aduca numai bucurie si noroc!!!
Cand mai poti intra si spune-ne cum mai stai si ce mai face frumoasa Andreea!!
Multi 

pentru amandoua!!!

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
luminita2008 spune:
Nocom, Daria e o scumpa foc!! si are un zambeeeet.... ce noroc pe unii ca Edi....![]()
F tare e tati cu wrapul, asa da!
va 
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi