LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(194)
Raspunsuri - Pagina 14
nemary spune:
Laura, da, e f simplu. uite aici un site unde copiezi linkul filmuletului de pe youtube si il converteste.
http://vixy.net/
acum cateva zile mergea cam greu. mai gasisem unul care mergea fff rpd, doar ca il am salvat pe laptopul sotului si nu mai stiu cum ii zice. cand il gasesc iti zic.
despre suflu sistolic eu zic sa nu iti faci f multe griji. si eu tb sa merg cu Daria la un control pt asta, dar vroiam sa-ti spun ca si eu am si uite sunt bine merci. doar la efort mai mare si sustinut obosesc mai rpd.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
Ramona, mersi de felicitari, dar Mathias merge singur de 3 luni jumate ![]()
Era vorba de Matei al Ereenei, careia ii dorim (Irinei) multa energie si nervi tari de acum incolo! ![]()
Despre celalalt subiect.......vorba aia, mai bine nu ma-ntrebati!
Dimineata am tras o cearta cu sotul pe tema asta, i-am spus lui exact ce cred si simt despre prezenta, ideile si "bagaciosenia" ei in toate treburile noastre, precum si despre faptul ca mie nu mi se pare normal (asa cum am aflat ca i se pare lui, din pacate) sa vina cu noi peste tot cand e aici, in Bistrita. Azi putea sa se ofere sa stea acasa macar cu UNUL din copii acasa, ca o bunica de treaba, sa mergem noi la Mures, sa ne mai relaxam....da de unde!! Doamna vrea sa se distreze / relaxeze cot la cot cu tineretul.....
In fine, dupa asta am fost la Mures TOTI, dupa cum 's-a stabilit' initial.....
Pleaca vineri sau sambata, pana atunci inainte cu Distonocalmul. Si nu glumesc deloc :(
Dar sa nu incep saptamana intr-un ton pesimit. Oricum situatia e naspa si iremediabila...
Kisses and hugs to all of you!
P.S. V-ati ales o baba? ![]()
P.P.S. Sunt racita cobza. Si Mathias deja da semne ca ma urmeaza, dupa ce Cristi si Markus inca n-au terminat cu tusea....Iar soacra se tot intreaba unde ne-am racit, ca doar n-am stat in frig?! Dupa parerea ei nu exista viroze.....sunt niste 'inventii' moderne......
nemary spune:
Laura, l=am gasit ![]()
http://keepvid.com/
pui linkul la "url", apesi "download" si in cateva secunde e gata.
Mari
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Mary
multumesc, l-am salvat la favorite, ca acum vad ca nu prea vrea sa mearga. ZIci ca la efort sustinut obosesti? Mie tare mi-ar placea sa o dau la tot felul de sporturi, pana afla ce-i place...of, psr sa fie bine! Daca gasesti si celalalt site, ar fi fain sa mi-l dai, daca zici ca are viteza
Pupici in avans!
Ven
ooof! Nasol ca ajungeti si la discutii intre voi din cauza socroseniei!
Ea n-a venit sa stea cu nepotii, ci a venit in vacanta
Iti doresc nervi de otel
Mai e un pic si e dusa! Sanatate multa intregii familii!
Edit
sar'na, Mary, acu' il incerc.
Voiam sa ma plang ca nush ce pana ema mi-a facut Thea la tastatura ca mi-a micsorat ingrozitor scrisul de pe paginile de net si, ca sa pot citi unele dintre ele (de exemplu niste tarife pt la vara la mare
), trebuie sa copiez pagina in word, ca altfel nu vad decat niste gandacei mici, mici, mici
Si la forum nu vad, de exemplu, numarul paginilor scrise sub titlul subiectului...trebuie sa ghicesc
Oare ce sa fac???
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Laura Ioana spune:
Mary, da' nu cred ca ma pricep, neam! Am copiat link-ul, am dat download, dar mai departe ce pana mea fac? Ca imi apar dedesubt 3 butoane: download, convert si play. Pe oricare as apasa ma trimite sa cumpar sau sa incerc ceva
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Mary, da' nu cred ca ma pricep, neam! Am copiat link-ul, am dat download, dar mai departe ce pana mea fac? Ca imi apar dedesubt 3 butoane: download, convert si play. Pe oricare as apasa ma trimite sa cumpar sau sa incerc ceva ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
neata! hai ca azi, pt.prima oara, va dau eu cafeaua

pe butoanele de jos nu trebuie sa apesi, doar pe cel din dreapta "url"-ului.
Mari
odiseea
POZE DARIA
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa
!!!!
Cine doreste cafeluta
?!
Nu am citit nimic din urma, dar o sa o fac de la birou.
Mi-am luat fetelor o vopsea de par pe care scria blond nu stiu de care si mi-a iesit o minunatie de nuanta de castaniu roscat ![]()
Si,iete-ma pe mine dupa 36 de ani de blonzeala ce roscata minunata am devenit ![]()
Acum,nu va recunosc decat voua ca s-a intamplat ca in realitate in tub sa nu fie blond... restului de popor voi spune ca m-am hotarat sa nu mai fiu "blonda" - si la propriu,dar mai ales la figurat ![]()
Ce vroiam sa spun de cateva zile...
Ellenuta, ai facut o treaba extraodinara cu montajul acela alclopoteilor la 1 an si la nastere...
Am vazut saptamna trecuta montajulmultumita ereenei care m-a ajutat (
)Iar ieri l-am revazut impreuna cu toata familia si cu sora-mea care cunoaste "personajele" ca sa zic asa...![]()
Multumesc mult !!!!! Mai cu seama ca am senzatia ca eu ti-am trimis mesajul nesemnat si fara sa spun ca este vorba de eleni...
cu mult drag mamica, evita si samburelul din burtica !!!!
Apoi,am extras eu sarbatoritele lunii martie pentru cine se pricepe si are timp sa modifice prima pagina:
02.03.1977 - alexia 28
08.03.1981 - kalosalina
12.03.1979 - inuta 12
13.03.1976 - natalia
15.03.1974 - aurel cris
15.03.1978 - adab
23.03.1978 - monicaa
23.03.1980 - eris
24.03.1975 - gattasalvaje

ALEXIA 28 

LA MULTI ANI CU SANATATE,NOROC SI IMPLINIRI!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
neata,
poftiti de serviti .. eu asezonez cafeaua cu niste covrigei sarati ca altfel parca nu prea intra .. nu stiu de ce am impresia ca mi-e mai rau sarcina asta decat mi-a fost la eva ... hmm .. sau poate mi se trage de zilele trecute ca am facut exces de usturoi si dulciuri 
dupa cum v-am spus, am fost la un botez la tulcea, foarte frumos a fost. bb extraordinar de cuminte, nu am vazut bb mai cuminte pana acum .. nici pas nu a spus .. nu a plans nicio secunda .. ce bine sa ai copil asa cuminte. am dansat pana dimineata la 4 cand am picat lata de oboseala .. a fost cu peripetii la dus ca am gresit drumul si am mers prin niste sate vai de mama lor .. si pe niste drumuri varza .. noroc ca nu mancasem nimic ca altfel sigur aveam multe opriri .. am ocolit vreo 50 de km .. si am ajuns la biserica pe ultima suta de metri. oricum, a fost bine in cele din urma. ieri am papat un bors de peste a la tulcea .. adica, iti aduce pe un platou peste fiert in ciorba si cartofi fierti pe care ii mananci cu sos de usturoi si apoi iti aduce si zeama .. delicios ...
ne-am pus pe drum pe la 4 jumate dupa ce am mai servit un gratarel la un cunoscut de-al sotului care are o casa superba pe un deal cu vedere la dunare ...
citesc din urma si revin ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
laurici cum mai e theutza? sper ca e bine printesa frumusica. sa stii ca kk imprastiat face de la siropurile pe care i le dai .. si eva mi-a facut figura .. di i-am bagat mar copt, banana fara alimente cu efect laxativ .. pdap .. ca sa maresti fontul apesi ctrl si + ..
creatza felicitari pentru mica plimbareata!!! am vazut si filmuletele .. ha ha .. ce frumos danseaza ea iar felul cum merge e criminala!!!
vera off iara febra .. sa nu se fii vindecat otita? multa sanatate va doresc!
danutza cum sunt piticutii? imi inchipui ca e tare greu dar or sa treaca toate astea .. sa vezi tu ce frumos o sa fie cu 3 nazdravani alergand prin casa ..
gascha
ereena iara kklire .. imi pare tare rau .. cum sunteti acum? tin pumnii sa va faceti bine repede.
stoisor multa sanatate si sa fii egoista! sa nu dai si la altii raceala, da?! 
cristina ce alegeri a facut pitica ta .. o sa fie o domnisoara elegata si frumoasa!
mitsu
m-a cucerit blondinul tau!! e un frumos si un haios!
andreea FELICITARI!!!! iuppii .. inca o zuz
.. vii la noi la burtici sau deschizi odiseea nov-dec??
ven uite o
de la mine sa mai rabzi un pic socrosenia .. pupici .. da, mi-am ales baba .. ca in fiecare an pe 7 martie cand eu si iubi implinim inca un an de cand ne-am cunoscut .. anu' asta se fac 12 ani!
laurici cu placere! chiar mi-a facut placere sa lucrez la filmulet, sa stii. asteptam poze cu tine roscatica! modific eu lista cu sarbatorite!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
8+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
ceska777 spune:
Neata!
Dau si eu buzna la cafea!
Laura_dimitris,
uite cum ai devenit roscata, din greseala dar precis iti sta bine! Elle chiar a facut treaba buna eu prima data am vazut filmuletul fara ton ca dormea Benji apoi cu ton si imi dadeau si mai tare lacrimile! Trece timpul....maine le facem montaj cu poze de buletin!
Ven,
tu macar n-ai nici o vina, da eu imi fac chestii cu mana mea! Si noi am fost in week-end la soacra. Deci noi la ea, singurei in gura lupului ne-am bagat, dar vreau sa mentin relatii cordiale cu tot familionul prin alinata asa ca inghit si mi se umfla pipota. Mare lucru sa nu fac vreo criza de "pipota". Ca un facut tema zilei de ieri a fost facutul la olita! Normal ca trebuie deja pus, noroc ca imi tine sotul isonul si cica pana nu stie sa zica ce ne pregateste nici vorba sa il punem! Lasa ca uite eu am scapat de ea (la noi nu vine ca suntem la 5min pe jos de fostul sot si nu are chef sa dea nas in nas cu el) si trece saptamana asta si scapi si tu de soacra! Si se fac si baietii bine ca vine primavara...ajunge cat s-a tras in iarna asta cu virozele!!!! STOP!
Ce am ami citit oare?
Ca merg (se pot lua de manuta) Mariuca si Matei de Errena. Partie ca vin frumosii!
Mai avem o zuzica?! E sigur-sigur?!
As avea tone de treaba dar aici a plouat peste noapte si eu as dormi in picioare....revin.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra