Oradea (40) * Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 18
Gabi_K spune:
Simi te asteptam inapoi!!!!
Laura multzam de intrebare, suntem bine,a trecut raceala la copii, eu mai tot astept rezultatul de la biopsie, cam pe luni ar trebui sa fie gata. Poate ar fi si maine, dar nu am cum sa ma deplasez pana la maternitate, am ceva sedinte
deci mai stau cu morcovul undeva pana luni.
In rest ne luptam cu scolile, cu muncile... nimic nou.
Pup gasca!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
Gabi-asteptarea e tare grea!Pupici si asteptam luni vestile bune
Simi-S P O R!!
Uff, ioi, numa' de renovari sa n-aud! Noah, ca mi-am descoperit o noua fobie
!!
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
E vineri, simtiti aerul insorit de we ? ![]()
Siminel, spor la munci, te asteptam !
Gabik, tinem pumnii sa fie bine !
Cris,
esti tare cu noua fobie
Ce mai face Andrei, ati inceput tenisul ?
Restu` ? Pe unde umblati ?
Care stiti ceva pensiune faina in FELIX pt un grup de elevi ???
Pls ... HELP !
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
cristina22 spune:
sorry, nu stiu nimic de pensiune...
Tenisu' e in stand-by ca e iarna inca![]()
cristina si Andrei
moni_or spune:
Salutari din Santandrei!
GABI, tinem pumnii sa iasa bine biopsia, Doamne ajuta! Si eu astept una la semnul pe care mi l-am scos acum vreo 2 sapt., dar in principiu ar trebui sa fie ok, asa a zis d-rul.
SIMINA, asteptam sa ne scrii cand e gata santierul!
DARIA, din pacate nu stiu de pensiune, imi pare rau...
CRISTINA, LAURA, pupici si voua si multam de incurajari.
Mie mi s-a ridicat moralul ca azi a venit tanti care ne face gradina sa ne planteze prima tura de plante, maine daca nu ploua planteaza si restul si incet incet ne facem si noi gradina!!!
Ca pana acum nici n-am simtit ca stau la casa, cu terenul gol si arat arata asa de urat, de cand am visat sa am gradina, abia astept sa fie gata si sa stau cu Luca toata ziua la aer, yupiiii!
Weekend placut va doresc oradeni dragi!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
Gabi_K spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Buna dimineataaa ! E vineri, simtiti aerul insorit de we ? Siminel, spor la munci, te asteptam ! Gabik, tinem pumnii sa fie bine ! Cris, Ce mai face Andrei, ati inceput tenisul ?Restu` ? Pe unde umblati ? Care stiti ceva pensiune faina in FELIX pt un grup de elevi ??? Pls ... HELP ! www.turismbaile1mai.com/cazare.html" target="_blank">Aici ai o gramada de posibilitati. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) |
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
Gabi_K spune:
am mers azi cu trotinetele pana la Crisul, la Mc, si am venit tot pe jos acasa... cam atat am facut azi, in rest, nik![]()
andy.p spune:
tuturor si o
ca eu am baut deja o tona..Ce faceti??Ati uitat sa schimbati ora sau unde e toata lumea???
Alexia s-a trezit la ora 6 dupa ora veche,asa ca sunt fresh![]()
O duminica minunata tuturor

laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Gabi_K spune:
daaaa, astia mici sunt mai greu de reglat...