Oradea (40) * Alaturi de Emma
Raspunsuri - Pagina 16
Gabi_K spune:
neatza!
Laura nu-ti fie frica de scoala, eu zic ca e mai bine decat la gradi, noi ne cam chinuim cu mate, dar restul e ok. La mate se vede doar lipsa anului pregatitor
sau a unei educatoare normale..![]()
Daria lasa ca trece starea asta, bine ca ai scapat, ca numai fericire nu-ti aducea exul... meriti mai mult.
o saptamana super faina va doresc!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
cristina22 spune:
aci si eu!
Laura-sper ca ai fost in lotus!!?
Ma incanta reducerile de la reebok.Cred ca preturile lor sunt cam in premiera in Oradea.
Daria-noah, s-a mai facut ceva la zoo? Cum e pe acolo?
Gabi-si tu esti mama de baietoi, stii tu de ce avem noi temeri privind clasa I.
Felicitari studioasei cuminte!
Cam atat.
Am mereu in gand ideea de a nu mai deschide forumul.Din motiv de prea multa suferinta.
Cand citesc drama Aidei si a ei ingeras, fizic, nu pot sa respir.
M-as mai lamenta, dar nu vreau sa stric subiectul nostru.
Va pup!
cristina si Andrei
Gabi_K spune:
Cris, sincer, cu Robert a fost totul ok in cls.I. Fara probleme majore, doar un pic de observatii la caligrafie
dar atat se suporta, nu?
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
moni_or spune:
Salutare!
Suntem si noi pe aici, traim, eu sunt intr-o pasa mai proasta dar, apropo de ce zice Cristina, cand intru la subiectul Aidei si vad atata durere mi se face o rusine de mine, ca ma consum pentru nimicuri si tot nu inteleg care sunt adevaratele necazuri. Si ma apuca si o revolta imensa, pt. ca nu inteleg de ce asa o MAMA si asa un sufletel nevinovat trebuie sa sufere atata.
Va pup pe toate si pe toti!
Monica, mami de
Luca
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
moni_or spune:
Salut! Sper ca sunteti mai bine decat vremea de afara.
Am intrat sa va impartasesc si voua cea mai buna terapie a mea
:
Monica, mami de
Luca "Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
adi2003 spune:
Draguta terapie. ![]()
Sa va spun ce patanie am avut azi dimineata. Aseara era balconul gata, curat, un raft adus...dar se facu f tarziu si am abandonat adusul florilor.
Dimineata, mi-am rezervat o jumatate de ora pt flori, sa le duc pe balcon, atat cat reusesc din ele.
Aduc alt raft pt flori, aduc cateva flori si o iau pe cea mai mare floare curgatoare sa o asez chiar sus.
Ma urc pe scaun si iau ghiveciul in mana. In secunda aia,plesneste plasticul din ghiveci si totul e pe jos. Ghiveciul sfaramat, planta rupta si pamant peste tot si pe mine si pe raft si pe sub raft ...am inlemnit. De ciuda bineinteles.
Mi-am propus dimineata sa fiu in avans cu lucrul si a iesit prost.
Maine iar pauza ca e sarbatoare.
Album 1 + Album 2
cristina22 spune:
Moni-e scump domnu' energie![]()
Deci, in vocabular predomina te-te-te
Hai mai, iesiti din barlog, ca mai avem doua zile de racoare
si apoi umblam in buricu' gol!!!
cristina si Andrei

andy (07.04.2002) &