Oradea (40) * Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza!
Laura nu-ti fie frica de scoala, eu zic ca e mai bine decat la gradi, noi ne cam chinuim cu mate, dar restul e ok. La mate se vede doar lipsa anului pregatitor sau a unei educatoare normale..
Daria lasa ca trece starea asta, bine ca ai scapat, ca numai fericire nu-ti aducea exul... meriti mai mult.

o saptamana super faina va doresc!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

aci si eu!

Laura-sper ca ai fost in lotus!!?
Ma incanta reducerile de la reebok.Cred ca preturile lor sunt cam in premiera in Oradea.

Daria-noah, s-a mai facut ceva la zoo? Cum e pe acolo?

Gabi-si tu esti mama de baietoi, stii tu de ce avem noi temeri privind clasa I.Felicitari studioasei cuminte!

Cam atat.
Am mereu in gand ideea de a nu mai deschide forumul.Din motiv de prea multa suferinta.
Cand citesc drama Aidei si a ei ingeras, fizic, nu pot sa respir.
M-as mai lamenta, dar nu vreau sa stric subiectul nostru.
Va pup!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cris, sincer, cu Robert a fost totul ok in cls.I. Fara probleme majore, doar un pic de observatii la caligrafie dar atat se suporta, nu?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

ioi, caligrafia...
Ai pus degetu' pe rana!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutare!

Suntem si noi pe aici, traim, eu sunt intr-o pasa mai proasta dar, apropo de ce zice Cristina, cand intru la subiectul Aidei si vad atata durere mi se face o rusine de mine, ca ma consum pentru nimicuri si tot nu inteleg care sunt adevaratele necazuri. Si ma apuca si o revolta imensa, pt. ca nu inteleg de ce asa o MAMA si asa un sufletel nevinovat trebuie sa sufere atata.

Va pup pe toate si pe toti!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut! Sper ca sunteti mai bine decat vremea de afara.

Am intrat sa va impartasesc si voua cea mai buna terapie a mea :

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Draguta terapie.

Sa va spun ce patanie am avut azi dimineata. Aseara era balconul gata, curat, un raft adus...dar se facu f tarziu si am abandonat adusul florilor.
Dimineata, mi-am rezervat o jumatate de ora pt flori, sa le duc pe balcon, atat cat reusesc din ele.
Aduc alt raft pt flori, aduc cateva flori si o iau pe cea mai mare floare curgatoare sa o asez chiar sus.
Ma urc pe scaun si iau ghiveciul in mana. In secunda aia,plesneste plasticul din ghiveci si totul e pe jos. Ghiveciul sfaramat, planta rupta si pamant peste tot si pe mine si pe raft si pe sub raft ...am inlemnit. De ciuda bineinteles.
Mi-am propus dimineata sa fiu in avans cu lucrul si a iesit prost.
Maine iar pauza ca e sarbatoare.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Moni-e scump domnu' energie
Deci, in vocabular predomina te-te-te

Hai mai, iesiti din barlog, ca mai avem doua zile de racoare si apoi umblam in buricu' gol!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cautati repede primavara ca iar s-a ascuns. Ninge si sunt 0 grade.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ningeee!!!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput