Oradea (40) * Alaturi de Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Laura-noi ne-am facut tema aseara, am fost in lotus.

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

De cate ori mergem la Maria, ea stie sa se bucure de fiecare din noi.
Pe bunicul ei il adora, efectiv chiuie de bucurie de cate ori il vede.
Pe mine, m-a strigat vineri de la usa pe numele de "mama" ca nu stia cum sa-mi zica si imediat fata i s-a inseninat.
Cand plecam striga dupa noi sa mai stam, trebuie sa ne facem nevazuti ca sa nu-si dea seama ca am plecat.
De cate ori ne vede, toata e cu zambetul pe buze.
Nu stiu ce bucurie mai mare poate exista decat sa vedem acest copil cum rade si se bucura cu ochii si cu gurita, atunci cand unul din noi ajungem in preajma ei. E o stare de nedescris.

Cristina, ai gasit primule inflorite la Obi? Ca eu le-am vazut cu florile trecute acu o saptamana. Au mai adus altele?
Am auzit ca la Obi Bucuresti a fost de vanzare o planta deosebita:
www.golatofski.de/Pflanzenreich/gattung/c_bilder/clerodendrum_thomsoniae.jpg" target="_blank">clerodendrum_thomsoniae. Merita sa o luati daca gasiti la Oradea.
Banuiesc ca ce aduc in Bucuresti, ar trebuie sa fie si aici, in acelasi magazin.
Am vazut bobocii de crocusi din a treia jardiniera. Bucurie... voi avea si crocus alb.

Multumim Marius pentru urari.
O primavara frumoasa si voua!

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

LAURA, ce domnisoara frumoasa si grasuna ai tu acolo la 6 luni... Sper sa fie un babism chestia cu ce spune prima data copilul, ca Luca tot numai tata-tata-tata si noi am vrea ca a doua sa fie fetita

Cat despre Pap,mie d-rul mi-a zis ca perioada optima e intre a 9=a si a 12-a zi de ciclu, la altele am inteles ca le-au zis doctorii ca intre a 8-a si a 11-a sau a 10-a si a 13-a, deci pe acolo.

SIMI, ai dreptate, sunt o minune copiii astia, nu iti trebuie bucurie mai mare decat sa vezi cum se ataseaza de tine cu sufletelul lor nevinovat. Te=ai vopsit?

MARIUS, multumim de urari, o primavara minunata si tie si sa speram ca nu mai pleaca de acum vremea buna!

Noi suntem tot pe aerosoli, tot aud zgomotele alea la Luca insa nu stiu daca din cauza aerosolilor sau ca i=or crescut toti 4 dintisorii care se pregateau sa apara, dar de vreo 3 nopti doarme mult mai bine si nici ziua nu mai e un calvar pana adoarme, parca mi-e si frica s-o spun sa nu=l deochi. Numai pe marti mi=e groaza cum o sa-i gaseasca vena in manutele lui mici sa-i ia sange, sper sa nu-l chinui prea tare.

O zi buna, sa profitati din plin de ea!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, e super frumos afara
Eu am lasat copila la McS cu taxu, asa ca dupa-masa vom profita si noi de vreama buna si vom iesi.
Andy, ce frumusete ai acasa. Doamne, nu ma satur sama uit si sa o admir E superba
Marius, multumim de urari, la fel si voua
Siminel, ce frumos povestesti de Maria voastra Floarea pe care ne-ai aratat-o acum este deosebita, am vrut anul trecut sa-mi cumpar, erau pe roz la o tanti in piata, dar mi-a fost teama ca le omor Cum stai cu aranjamentele prin casa ???
Mercedes, cum mai sunteti ?

Pupam toti oradenii
Duminica frumoasa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Moni, da, m-am vopsit.
Daria - clerodendron n-ai avut cum sa gasesti in piata si nici nu este pe roz, sigur era alta planta ce-ai vazut tu. Sa stii ca aceasta e o planta greu de gasit, asa ca daca aveti ocazia sa o cumparati nu ratati.
Deocamdata se lucreaza la balcon. Dupa ce termina cu el, pe joi poate voi incepe sa-mi golesc camera. Nu stiu unde si cum le voi aseza.
In plus am o gramada de flori de pus inapoi pe balcon si nu voi avea timp de ele sa le aranjez asa cum as fi dorit.Si nici nu stiu daca voi avea unde sa-mi montez calculatorul in perioada asta. Harababura totala.

Album 1 + Album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Simi-da, sunt o gramada de primule in obi.
Eu vreau sa le pun azi in jardiniere.Sper sa nu le afecteze vremea asta capricioasa.

Am facut o plimbare prin Felix.Era foarte multa lume la piscina si la soare.V-am spus io sa pregatiti chilotii de plaja??

Marius-poti reveni, plssss, ca uite ce vreme faina am avut ieri, daca ne-ai alintat cu urari de primavara frumoasa!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

eu am avut o nopate si o zi haotica..Alexia s-a trezit de n ori asta noapte,iar azi n-a dormit decat juma de ora..acuma doarme da sunt curioasa cat
Eu as dormi pe vremea asta non stop..da pot??

Cris ce bine ca ati reusit sa va plimbati

Daria

tuturor ca poate, poate vine primavara.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io vin cu sa vina primavara la noi
Pup trupa, maine dimineata dau o cafea virtuala, azi nu am fost la munci si nu am apucat sa intru sa va salut

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Ziceam ca imi infloresc crocusii albi.
Puteti sa-i vedeti aici, alaturi de cei galbeni si mov.
Asta asa, ca sa aduc primavara mai aproape de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza tuturor!
In concediu am fost intr-adevar in Italia, dar nu la Roma, ci in Verona. A fost foarte frumos.
Acum bolim, azi dimineata Robert s-a trezit cu febra, ciudat, nu a mai fost bolnav din gradinita
Lili azi dimineata nu mai era cu febra si a mers la scoala in sfarsit.
Eu merg azi sa-mi repete analiza, in rest totul e ok..
Pupici tuturor, incerc sa intru mai des...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput