Intre absurd si sila

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Xeno, evident ca stiu ca tu vei fi unul dintre userii DC cu care ma voi certa la cutite la topicul despre campania prezidentiala.
Ma gindesc insa sa mai amin momentul.
Ne certam de-abia la toamna, cind nu voi mai avea incotro :).

Asa ca nu comentez mesajul tau.

Edit, ca iar am uitat sa pun emoticonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Xeno, evident ca stiu ca tu vei fi unul dintre userii DC cu care ma voi certa la cutite la topicul despre campania prezidentiala.

Iti zic de pe acuma ca raman tot la parerea mea . Nu doar functia de presedinte ci chiar desemnarea drept candidat trebuie facuta la apogeul unei cariere politice. Cand ai fost ministru de tenis cu piciorul doua dupa-amieze apoi ai vegetat doua mandate nu vad cum ai fi pregatit pentru presedintia romaniei in doar 4 luni. Uite SOprescu a inteles in mod corect traseul de urmat. Iti zic eu tie, daca pe langa obtinere presedintiei PNL, CAntonescu nu trece macar 10 batrane strada, daca nu salveaza cel putin 4 gravide dintr'un incendiu, nu scoate de pe buza prapastiei un autobuz RATB plin cu orfani si nu aflam din presa ca in tinerete a avut o aventura amoroasa cu Kate Winslet e sigur sigur batut din primul tur. Cam ca in colegiul lui din cica'se fief'ul PNL.

EDIT:
exista insa o functie unde CAntonescu ar putea fi valorificat:

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

raman tot la parerea mea .

Evident ca stiu si asta.
Eu incercam sa amin doar momentul; deznodamintul stiu ca nu are cum fi evitat :))).

Pot fi de acord ca Crin Antonescu nu prea este un candidat eligibil, pentru aceasta toamna, pentru Romania.
Dat fiind criteriile actuale ale electorului roman. Am dat link-ul cu preferintele neamului acu' vreo doo pagini.

Despre traseul corect pe care l-a urmat Oprescu, nu spun nimic ca ma apuca plinsul. A sterpelit cite ceva de la Basescu (e smecher, baiat-de-baiat, e de-al nostru din popor, e populist pina la greata), e autorul moral al celui mai mare cirnat din univers, si a devenit preferatul lui Xeno.

mai vorbim la toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
e autorul moral al celui mai mare cirnat din univers, si a devenit preferatul lui Xeno.

Ahhahaa incepusi razboiul mai devreme. Stii de pe vremea cand l'au prins cu impostura universitara ca'l urasc p'asta . In plus si'n calitate mea de locuitor al sectorului cu cele mai multe banculete puse in mijlocul intersectiei, cu cei mai multi elefantei din rododendroni si cu cei mai multi palmieri pe grad celsius sub zero, n'as vota niciodata un primar in alta parte decat la Dansez pentru Tine.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Si alternativa care e? La prezidentiale ma refer.
Sa zicem ca Basescu nu candideaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Io va spun pe fata: sunt PNL-ista.

Dar Crin? - exclus ca presedinte.
Tariceanu? - ma mai gandesc

Oprescu - are carisma doar pentru Bucuresti. Pentru restul tarii este egal cu 0.
Basescu are discurs. Este singurul care are un discurs nemaipomenit.

Cel care care ar putea sa-l bata ar fi dupa parerea mea Cristian Diaconescu - PSd. Mie imi place baiatu' asta de mai mult timp.

Iar, acum este extraordinar in rolul de ministru de externe.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Basescu sa nu candideze?
Diaconescu? Are voie de la Geoana sa candideze? Sau cum?
....
Cred ca intram in plin SF.
....

Nu va fi cine stie ce oferta,
La vot se vor prezenta cca 25%, dintre care cca 68,7% vor vota Basescu, perfect democratic.
Ulterior, perfect democratic, vor fi alegeri anticipate.
Perfect democratic, va cistiga PD. "-L"-ul nu conteaza.
Pefect democratic, se va schimba constitutia.
Ne vedem in munti?
-------------

Citat:
multe banculete ...multi elefantei in rododendroni ....multi palmieri

Ce dragut.
Xeno locuieste in disneyland.

Mergi la inceput

Iileana,
Nu, nu mergem in munti.
Nu avem ce face. Ne supunem majoritatii caci asa este in democratie.

Doar trebuie sa stam de paza.
Si daca cumva se intampla cele spuse de tine si sunt intr-adevar facute in defavoarea noastra haiducia imi surade.

Dar candidatul ideal este:
"Cred ca Leslie Nielsen este cel mai potrivit candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale. Se potriveste portretului robot facut de Vanghelie. Are simtul umorului spre deosebire de tot restul partidului, ar putea raspunde hahaielilor basesciene strambandu-se. Nu are experienta politica, nici nu-i trebuie, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Si Reagan a fost actor si Leslie Nielsen a avut un frate Vice Prim Ministru al Canadei, e suficient. Nu stie limba romana deci nu intelege ce se petrece, cum nu intelegem nici noi, deci e aproape de popor. Stie perfect limba engleza, un avantaj substantial. Are o imagine buna pe intreg globul, spre deosebire de imaginea actuala a Romaniei, care nu exista. Nu e corupt si cred ca e prea batran sa se apuce acum de furat, are 83 de ani. Toate matusile au murit de mult asa ca nu poate sa apara una noua si sa-i lase o mostenire. E motociclist deci poate sa atraga votanti de-ai lui Tariceanu. E mai batran decat Iliescu, asa s-ar termina influenta acestuia. Si un om care spune "Doing nothing is very hard to do . . . you never know when you're finished." in mod sigur nu e un prostanac.

Si-a scris autobiografia in care a mintit de la un cap la altul. Dar pe coperta era scris ca e falsa. Asa ca e mai bun decat toata clasa noastra politica. Astia nu recunosc niciodata ca mint. "

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Ludovic Orban are o initiativa legislativa prin care presedintele statului sa nu aiba nici un fel de imunitate. Si eu il intreb pe Orban: Ce te faci daca prin absurd ajungi tu presedinte?
Ca daca te uiti bine la guvernarea Nastase vezi ca si Nastase si-a pregatit o initiativa legislativa - aceea ca presedintele sa stea 5 ani -. N-a fost pentru cine s-a pregatit ci pentru cine s-a nimerit!

Imi place ce I s-a intamplat lui Olariu. Adica ca a fost interzis in Arabia Saudita. Dupa o criza de nervi facuta pe teren. El credea ca inca se mai afla pe plaiuri Dambovitene…

Aseara se lafaia pe Tv urmatoarea stire: Adriana Saftoiu cu Peter Imre? Nu m-a interesat si raspunsul la aceasta intrebare.

Un nou site distractiv si constructiv: ciobanul.com

vivi

Mergi la inceput

Emil Boc: Nu stiu daca trebuie sa incurajam legalizarea prostitutiei
de Alina Neagu HotNews.ro
Duminic#259;, 8 martie 2009, 20:45 Actualitate | Esen#355;ial

"Nu stiu daca un lucru care nu este sanatos pentru societate trebuie neaparat incurajat de dragul de a face bani. Societatea romaneasca nu stiu daca este pregatita pentru o asemenea decizie si nu as vrea sa preluam formula lui Machiavelli «Scopul scuza mijloacele prin care trebuie sa facem bani»", a declarat, duminica, premierul Emil Boc, referitor la legalizarea prostitutiei, prevazuta in proiectul noului Cod Penal.

Legalizarea prostitutiei va reprezenta un subiect de discutie cu Biserica Ortodoxa Romana, a adaugat premierul Emil Boc, intr-o emisiune la Prima Tv, potrivit Mediafax.

Noul Cod Penal, adoptat deja de Guvern, nu mai prevede pedepse pentru prostitutie, dar nici pentru incest, in cazul in care este consfiintit de ambele persoane, iar acestea au peste 18 ani. "

Nu inteleg de ce Boc vrea sa se consulte cu biserica in problema prostitutiei dar, nu s-a consultat in privinta incestului.
Nu inteleg de ce una doua, hai la consultari cu biserica.

Suntem sau nu un stat laic?
Cat de tare poata dauna progresului Romaniei acest permanent amestec?

Suntem in an electoral iar biserica este institutia in care romanul are cea mai mare incredere. Ok sunt de acord cu asta, dar sa folosesti asta in scop electoral?

vivi

Mergi la inceput