Intre absurd si sila

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Ilse, se spune ca sistemul democratic pe deplin functional presupune ca nu conteaza calitatea omului pus in pozitia "X", sistemul in sine merge struna si se autoregleaza.
Noi sintem atit de departe de asta....

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Ce-i drept aici iti dau dreptate, nu o stiam p-asta cu sistemul merge struna indiferent de omul pus undeva acolo sus, jos, no matter what...dar eu tot cred ca noi romanii si avem cumva un "tipar" in politica care nu vine de ieri de azi, ceva cred ramas de la fanarioti...e chestie si de "background" zic eu.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Ilse, se spune ca sistemul democratic pe deplin functional presupune ca nu conteaza calitatea omului pus in pozitia "X", sistemul in sine merge struna si se autoregleaza.
Noi sintem atit de departe de asta....

Nu. Nu conteaza culoarea politica a ministrului X, pt. ca aparatul administrativ este condus de functionari/tehnicieni profesionisti care-si fac treaba indiferent de apartenenta politica a ministrului.

In Ro, cand se schimba ministrul, se schimba directorii, sefii si sefutii de nu mai stie nimeni nimic. Nepotism la toate nivelurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da, asa este.
Din patru in patru ani, indiferent cat de bun este un functionar el va fi schimbat si vor fi aduse noi persoane aservite noii galerii guvernamentale.

Inca o chestie care imi provoaca o oarecare sila este faptul ca unii politicieni si unele persoane publice prin ceea ce spun si ceea ce fac slabesc icrederea po****tiei in institutii. Ceea ce este foarte grav. Pentru ca nu slabesc increderea in parlamentari sau presedinte sau judecatori ci in institutiile reprezentate de ei.

Un exemplu: Un oarecare dupa parerea mea, Turcu - nu mai stiu cum - care este actionar al clubului Dinamo, posesor al unui Bentley a fost prins de radar si oprit de politisti pentru ca a condus cu 180 km/h. I s-a dat amenda.
Ce credeti ca face acest personaj? Da declaratii si iese pe majoritatea posturilor si spune ca el va contesta aceasta amenda in justitie.

Pe cand si criminalii dovediti vor avea dreptul de a-si contesta crimele?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sorin Oprescu: "Unii au un neuron in cap, unul in cur si altul in picior"

Unii au un sistem nervos scalariform ca cel al anelidei: un neuron in cap, unul in cur si altul in picior”. Asta le-a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu, celor catorva zeci de liceeni bucuresteni reuniti in consiliul municipal al elevilor, incercand sa explice astfel, de ce ii este atat de greu sa schimbe lucrurile in urbea pe care o conduce.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Sorin Oprescu: "Unii au un neuron in cap, unul in cur si altul in picior"

Unii au un sistem nervos scalariform ca cel al anelidei: un neuron in cap, unul in cur si altul in picior”. Asta le-a spus primarul Capitalei, Sorin Oprescu, celor catorva zeci de liceeni bucuresteni reuniti in consiliul municipal al elevilor, incercand sa explice astfel, de ce ii este atat de greu sa schimbe lucrurile in urbea pe care o conduce.

vivi

Chiar ma intrebam cand o sa inceapa sa se poarte "natural" . E recunoscut ca avand un limbaj extrem, dar extrem de colorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Deci.

Daca pacaliciul asta penibil de Oprescu devine "candidatul unic" al fortelor anti-Basescu la prezidentiale, asa cum se vehiculeaza uneori ideea, eu fug in munti. Definitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Deci.

Daca pacaliciul asta penibil de Oprescu devine "candidatul unic" al fortelor anti-Basescu la prezidentiale, asa cum se vehiculeaza uneori ideea, eu fug in munti. Definitiv.

Atunci n'o sa ne vedem. Ca acelasi lucru voi face eu in situatia cand in rolul Sperantei va fi distribuit CAntonescu

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Deci.

Iti recomand Alpii - ai de unde alege .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Xeno, glumesti?

Edit, ca am uitat emoticonul:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:

Xeno, glumesti?

Nu! Adica dincolo de hiperbola pe care am preluat'o de la tine, nu , nu glumesc. CAntonescu e Zero. O traista de tupeu plina de ambitii isterice. In 15 ani de politica n'a construit nimic. Nu vad ce l'ar indreptati sa aspire la functia in discutie. In plus consider ca e foarte grav ca zapaciti fiind de masa enorma de politicieni semi-analfabeti si corupti sa ne punem toate sperantele intr'unul care vorbeste corect si sta la parter. Si asta e cam tot ce poate face.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput