Doamne, de ce ??
Raspunsuri - Pagina 2
A_Iulia spune:
Mai are cineva noutati? Cum este, cat de grav? Sotia lui e bine?
El e internat acum...cat timp il vor tine? Are nevoie de ceva? El, ea? Putem sa facem ceva?
Marilena12 spune:
Sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine, e tanar, se recupereaza mai usor. Saracul, i-o fi ajuns si lui supararea! Chiar si-au pierdut copilul? Atunci nu ma mir, un necaz aduce dupa sine altele... Sa-i ocroteasca Dumnezeu!
Marilena
Blogul meu
zepellina spune:
Nu pot sa cred . Ma plangeam lui exact de chestia asta, ca tata a facut AC. Am fost in ziua aia disperata, pierduta.
Dumnezeu l-a ajutat si este bine acum tata.
Cu siguranta isi va reveni si el.
pentru toata familia
alexas spune:
Imi pare rau dar si Alex2 a patit acelasi lucru, e dureros dar ne rugam la Dumnezeu sa aiba grija de ei
Domne ajuta la toata lumea
mami de miruna si andrei
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexas Imi pare rau dar si Alex2 a patit acelasi lucru, e dureros dar ne rugam la Dumnezeu sa aiba grija de ei Domne ajuta la toata lumea mami de miruna si andrei |
...offf, asa se intampla, parca un necaz nu vine niciodata singur!
Va fi bine, sunt tineri si puternici amandoi, se vor recupera, e imposibil altfel!Gandurile puternice ale multor oameni, merg spre ei.
Doamne ajuta-le
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Alexa Ioana spune:
are cineva noutati ? nu mi'a venit sa cred cand mi'am dat seama despre cine e vorba... am povestit si eu de cateva ori cu alex... e un om deosebit...
Doamne ajuta !!!
lorellay spune:
Of...chiar nu ma gandeam la asta..NU am vb cu el demult.Am vazut eu ceva in dreptul Monicai da nu m-am gandit ca e asa grav.Am crezut ca e vb de o raceala ceva...
Doamne...si ea era asa fericita ca Luana ainceput sa suga...
Sunt alaturi de voi...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
gaba-rema spune:
Mai stiti ceva de Alex2? Eu stiu ca LMuana a ajuns acasa si e bine, dar tati al ei? Ayla21 pare Ok, a scris de curānd despre faptul ca au ajuns acasa. Dar n-a scris nimic de Alex2...