Doamne, de ce ??

Doamne, de ce ?? | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Plang...Lacrimile isi siroiesc pe obraji si nu mi le pot stapani.... Azi am aflat ca un prieten foarte drag sufletului meu a facut un accident vascular cerebral. Nu-mi pot reveni... Nu pot sa accept ceea ce i s-a intamplat... Si nu are decat 35 de ani... E atat de nedrept... Abia azi am constientizat cat de fragili suntem, cat de fragila e viata... L-am cunoscut intr-un moment teribil din viata mea, si chiar daca nu ne-am vazut niciodata, am fost alaturi unul de celalalt in momente vesele sau mai putin vesele..., am fost o prezenta constanta unul in viata celuilalt, chiar daca asta s-a intamplat virtual... Va rog din suflet, rugati-va pentru el, imi doresc din adancul sufletului sa stiu ca ii este bine din nou si ca e alaturi de familie. Sotia si copiii lui au atata nevoie de el !
Doamne, te implor, nu-l lua inca la Tine, Doamne ! Doamne ajuta-l si vegheaza asupra lui si asupra familiei lui !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

Da, din pacate suntem prea mici ca sa ne opunem vointei lui Dumnezeu... asa e lumea facuta cu bune si cu rele... ne ramane doar puterea de a ne ruga... Dumnezeu sa fie alaturi de prietenul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

PISIMUKY nu stiu daca este doar coincidenta dar si eu am aflat ieri de sotul unei proaspete mamici (amandoi activeaza aici pe forum), a patit exact acelasi necaz despre care vorbesti tu. Si eu sunt in permanenta cu gandul la ei. Si chiar le rugam pe fetele de la odiseea la care scriu eu sa isi trimita toate gandurile lor bune spre ei. Imi pare rau sa aud de prietenul tau. Sper sa fie bine si sa se recupereze rapid. Intradevar uneori iti vine sa te opresti si sa te intrebi de ce, iar apoi iti dai seama ca nu ai dreptul sa te intrebi. Numai El Dumnezeu stie de ce! Multa sanatate!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

cand am deschis sectiunea sufletul credintei am citit primele titluri si mi s-au parut intreresant asa unul langa altul
'doamne de ce?....pentru ca te tineam in brate'
e asa de dureros o boala sau moartea cuiva dar noi nu vedem lucrurile din perspectiva lui dumnezeu, nimic nu e la intamplare, ma alatur si eu cu gandurile mele si cu rugaciune, sa fie bine si pt el si pt familie
doamne ajuta
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

PISIMUKY nu stiu daca este doar coincidenta dar si eu am aflat ieri de sotul unei proaspete mamici (amandoi activeaza aici pe forum), a patit exact acelasi necaz despre care vorbesti tu. Si eu sunt in permanenta cu gandul la ei. Si chiar le rugam pe fetele de la odiseea la care scriu eu sa isi trimita toate gandurile lor bune spre ei. Imi pare rau sa aud de prietenul tau. Sper sa fie bine si sa se recupereze rapid. Intradevar uneori iti vine sa te opresti si sa te intrebi de ce, iar apoi iti dai seama ca nu ai dreptul sa te intrebi. Numai El Dumnezeu stie de ce! Multa sanatate!

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 34+

este vorba despre parintii nostri curajosi?? stiam ca nu se simte bine, dar nu am stiut ca e asa de grav....offf....

pisimuky,
nu stiu "de ce", nimeni nu stie. Ma uit la fetele care intreaba zi de zi, razvratindu-se parca, de ce Emma e bolnava, din ce in ce mai bolnava. Dumnezeu are un plan pentru noi toti. El stie de ce. El stie ce avem de invatat cu totii din acest gen de necazuri; toti: de la cel aflat in suferinta, pina la ...mine, care am citit pe un forum ca inca cineva este bolnav. E trist dar probabil ca altfel nu am fi in stare sa ne invatam lectiile de viata...
Ma rog si eu alaturi de tine ca totul sa fie bine pina la urma.

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Of, a trecut prin atatea in ultima vreme... pentru el, pentru sotie, pentru pui...

Monica Elefantica 39+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

Vai de ce e viata asa de crunta cu uni sa nu imi spuneti ca vorbiti de Alex mi-a dat seama ca a scris Monica ceva pe mes. si am intrat pe Cd sa vad daca stiti ceva .
Doamne ajuta si eu ma gandesc la ei in fiecare zi si la puiutu cel mic

Doamne ajuta si sa auzim de bine

mami de doi gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexas

Vai de ce e viata asa de crunta cu uni sa nu imi spuneti ca vorbiti de Alex mi-a dat seama ca a scris Monica ceva pe mes. si am intrat pe Cd sa vad daca stiti ceva .
Doamne ajuta si eu ma gandesc la ei in fiecare zi si la puiutu cel mic

Doamne ajuta si sa auzim de bine

mami de doi gemeni

despre care Alex vorbiti???? lesin, sa nu-mi spuneti ca despre Alex2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Alex, sotul userului Ayla, mama de ingeras Alma...El a mai postat de pe id-ul sotiei; nu stiu daca are si el user pe forum....

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Dumnezeule, nu se poate Nu pot sa cred , nu pot sa cred asa ceva.Dumnezeu sa il aiba in paza.

Mergi la inceput