Dureri de intestine?!
din cind in cind ma mai dor intestinele in special in partea stinga si ma tine cite 2 zile...nu stiu ce as pute alua sa imi treaca.... sa fie sindromul colonului iritabil?
Raspunsuri
CorinaDani spune:
sa nu fie de la ovarul stang...
mai exact unde te doare ? sub coaste sau in partea inferioara a abdomenului ? ce fel de durere este ?
ai observat, durerea apare in anumite perioada (ex ovulatie sau inainte de ciclu?)
da-ne mai multe detalii, te rog...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Angelinne spune:
Nu este de la ovar ca stiu si durerile acela cum sunt...ma dor si ovarele citeodata de la frig si la ciclu e rau de tot...asta e de la intestin...si radiaza in spate durerea..sunt balonata si ma misc de zici ca am un par...e f nasoala senzatia si cred ca nu trece cu nimic...
hannen spune:
Eu zic ca esti balonata si constipata.Exact asa patesc si eu.Durerile nu cedeaza citeodata nici 4-5 zile,nici nu pot sa merg.
Am avut perioade cind durerea imi pulsa si in stomac,am crezut ca sufar de o boala incurabila si am intrat in ultimul stadiu,am ajuns cu salvarea la spital...multe peripetii si de fiecare data diagnosticul a fost acelasi (gaze multe si constipata).Suna banal,dar e foarte nasoala "boala" asta.Iti da totul peste cap.
A,si inca ceva,durerile de cap ,de multe ori sunt cauzate tot de constipatie.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
Tala spune:
Sunt de acord cu hannen, si eu patesc la fel. Problema e ca ma balonez din orice, indiferent daca mananc sau nu, asa ca la mine trifermentul nu lipseste din casa. Mai bine mergi la doctor totusi
Bucurie!
CorinaDani spune:
vin si eu cu o intrebare: ce anume ati facut pentru combaterea constipatiei si a balonarii ? schimbarea regimului alimentar, evitarea alimentelor care fermenteaza, consumul a cel putin 2 litri de lichide/zi, iaurt cu bifidus, miscare mai multa, etc...
ma gandesc ca nu este deloc confortabil sa stai asa, cu durerile si starea asta aiurea, timp de zile intregi.
singura data cand am fost constipata a fost dupa nastere (prin cezariana), n-au avut efect nici ceaiul de crusin, nici supozitoarele cu glicerina, doar clisma m-a salvat, si asta in a 4-a zi de la operatie...nu voi uita niciodata durerile si senzatia mai mult decat enervanta pentru ca nu puteam nici macar sa stau bine pe pat...abia atunci am inteles si le-am compatimit sincer pe cele care au aceasta problema cronica (de ex cumnata, nasa mea, etc. - poate din acest motiv sunt si mai nesuferite ca persoane, tot timpul sunt tafnoase, nemultumite, iritate ?!? sa nu intelegeti de aici ca si voi ati fi la fel, eu vorbeam strict de cele 2 rude)
v-ati facut vreodata coprocultura pentru helicobacter pylori ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
irlandeza spune:
Angelinne, si sotul meu are cam aceeasi problema de vre-un an, ....se mai constipa cateodata, a observat in timp ce-i face rau si a incercat sa mamance corespunzator, dar cam tot degeaba, si el se gandeste ca o avea ceva ce nu o sa-i mai treaca niciodata. Se simte balonat, cateodata are gaze de ma sperie , se mai si constipa, desi el mananca ciorba de 2 ori/zi +multa apa, deci n-ar trebui sa fie constipat.
A fost la vreo doi medici....nu prea stiau ce sa-i spuna, dar i-au recomandata sa-si faca coprocultura pentru helicobacter pylori. Ca simte si la stomac dureri, asa ca in vara o v-a faca si pe asta.
Tu cum mai esti, ai facut vreo analiza......
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
rory76 spune:
Aoleo, dureri din astea am avut si eu...adica inca le am. La mine sunt undeva in dreapta, deasupra ovarului, prin dreptul buricului ca sa zic asa, dar mult in dreapta, si se duce cumva in spate...imi amorteste si piciorul drept...eu zic ca e cumva de la rinichi, am din cand in cand o durere ascutita asa ca un cutit , pipi e cald cand fac,am fost si constipata, e adevarat. Nici nu mai stiu ce sa cred. Cica trebuie sa beau multa multa apa, a zis medicul de familie, si sa iau Uricol...si io ma gandesc sa nu fie ceva grav...sper ca nu! Sanatate!
"sky is the limit!"
Angelinne spune:
Si eu sunt f des constipata.....dureri de cap am iara f des,,de multe ori ma doare cite 2 zile intruna.... si durerea parca mai mereu e in fosa iliaca stinga.... exact asa...parca nici nu poti merge, nici nu te poti aseza...e naspa...si cind dispare dispare de la sine.E intr-adevar o bola asta!
Tala spune:
Corina, ai punctat bine. Eu sunt aproape sigura ca va iesi pozitiv analiza asta pt ca am si dureri de stomac insotite uneori de greata (simptome pt bacteria asta pe care am auzit ca o gazduieste cam 80% din po****tie). Ca si metode de contracarare, iau omez, triferment, nu prea beau lichide de fel (ceea ce e rau, evident) dar nici nu mananc nimic ce fermenteaza ( e suficient doar sa ma uit si sa ma balonez....). Asa ca la doctor cu mine sapt viitoare ( si restul celor care s-au plans mai sus ar trebui sa faca la fel)
sanatate
Bucurie!
elyanne spune:
Si eu am probleme din astea... indiferent ce mananc
De ex. de combinatii ou cu lapte (creme de parjituri) nu ma mai ating ... nici sa gust ... am patit-o de cateva ori ... am avut niste crame ingrozitoare ... contractiile, floare la ureche pe langa durerile astea... si in mijlocul noptii...
Altfel sunt constipata, balonata
Cred ca in curand o sa mananc doar iaurt si pui la gratar
La mine cred ca problema e "mostenita" ... mama are aceleasi probleme... si surioara
Dr. mi-a spus sa iau debridat patile, inante de fiecare masa, cu hjumatate de ora... sa ajute la tranzit... evident ca uit Nu imi aduc aminte la fiecare masa... si de multe ori imi aduc aminte inainte sa mananc...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica