Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Babymom, ce spuneai tu de plansul la baietei? Nu am captat...

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eva, fina mea a alaptata exclusiv pana destul de tarziu si menstra i-a venit pe la 8-9 luni. Nu te impacienta. Bucura-te

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
NU MAI ZIC DE TINE LUMI...tu chiar ai doi copii mici mici si mici:)

ce dulce esti! hihi.... mda, e greu, recunosc, dar zambetul si ochisorii lor alunga orice greutate....uf, merg sa ii mai smotocesc nitel...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Andy, subscriu la MyKids, de acolo am luat on line patutul, masa de infasat si cadita, au fost toate impreuna 400 ron . Si cu livrare gratis pentru ce depaseste 400 ron. Tot acolo am vazut si scaunelul Primii Pasi la 260 ron pe cand la Chic Bebe e 360

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Anca chiar ca e si noi tot de acolo patutz,masa de infasat saltelutza si alte chestii o gramada.Ai vazut ce frumoase scaune de masa si cele de la Primii Pasi si cele de la Chicco?
Sa inteleg ca de acolo iti iei pana la urma?Ca noi sigur de acolo luam

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Eva, fina mea a alaptata exclusiv pana destul de tarziu si menstra i-a venit pe la 8-9 luni. Nu te impacienta. Bucura-te

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 11+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

pai tot atunci ii astept si eu, asa ar fi normal.
Iti par impacientata?

Va invit la o pizza carbonara de la Pizza Hut

Pupicuti. Vorbim.

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

" There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Hello!!!!!!!

Maria,Mara si David

Multa sanatate puiutilor bolnavi.Ma gandesc la voi sa fie bine.

Eva nici eu nu am nici urma de rushii si tot 6 luni au trecut de la nastere,sper sa mai treaca inca atat pana sa-i revad

Monica stai linistita mamico.eu cred ca dr ta e f bine intentionata si apoi mai e putin pana pe 4 si mai vezi ai alta parere.eu zic ca analizele sunt ok si cei de la fundeni le-au gresit.tin pumnii

Roxana sper ca e mai bine soricelul,saracu cred ca nu-i prieste agitatia din casa.

Kid este f bine iar nora mea Maria a inceput diversificarea si se comporta exemplar,papa f frumos si bine!

Eu am una bucata baietel care sta numai burta si asa ne distram toata ziua eu il pun pe spate si se intoarce imediat pe burta si rade.Ba chiar l-am gasit azi noapte dormind pe burta

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, daca ma hotarasc la cel de la Primii Pasi - cam 90%, de acolo il iau si cred ca mai pun si un tarc/patut pliant, depasesc 400 ron asa si livreaza gratis. Mi-ar placea mai mult scaunelul de la Chicco Happy Snack, cel la 235 ron dar nu-l au in stoc.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, ma bucur ca e bine samburelul.....si de griji - e cred perfect normal sa iti faci griji, dar atata timp cat doctorul nu se ingijoreaza, inseamna ca nu ai nici tu motive.Mai ales ca pare o persoana deschisa si care are grija de tine.David a parut mai mic cred ca tot primul trimestru...si e nascut la 37s+4 zile cu 3600 grame.Adica cat nu au destul de multi din cei nascuti la termen. Deci a luat-o dupa aia inainte....asa ca nu iti face griji ca e mic.
De utrogestan- eu am luat pana pe la 20 si ceva de saptamani (desi citisem ca nu mai ajuta la nimic dupa nu stiu cat timp).Si vreau sa spun ca l-am cerut eu (unui dr la care nu am fost decat cand am avut testul pozitiv) pentru ca stiam ca am avut endometrul subtire in perioada ovulatiei...deh, femeie nebuna.Asa ca eu nu cred ca iti face rau.Poate e doar o masura de siguranta in plus

Eva,nici eu nu am menstruatie dupa nastere.Iar "regula" spusa de doctorul meu e ca "poate veni oricand intre 6 saptamani si cand terminati cu alaptatul". Nu s-a pronuntat "alaptat exclusiv"...Asa ca si eu ii mai astept..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

LE: Aaa... si am uitat sa-ti spun: cica nu e bine sa-i lasi pe baieti sa planga mult, sa nu faca hernie inghino-scrotala . La unii ,mai ales cei care s-au nascut prematur, nu e bine inchis canalul inghino-scrotal si din cauza presiunii intraabdominale dezvoltata in timpul plansului, s-ar putea deschide si sa apara probleme.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Eva, asta spuneam, dar nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. E vorba de copiii aceia lasati sa planga cu orele, abandonati in patutulul lor, de frica sa nu se rasfete. Nu e cazul tau ( si cred ca a nici uneia dintre noi )

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Andy, daca ma hotarasc la cel de la Primii Pasi - cam 90%, de acolo il iau si cred ca mai pun si un tarc/patut pliant, depasesc 400 ron asa si livreaza gratis. Mi-ar placea mai mult scaunelul de la Chicco Happy Snack, cel la 235 ron dar nu-l au in stoc.

Piti mic se face mare

DAca vrei eu maine ma duc pe la ei si mai intreb ..sau ai vb la telefon??CA ce au pe site e putin fata de ce au in magazin.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput