Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Multumim tuturor pentru urarile de una an juma', eveniment pe care nu l-am marcat in nici un fel.
Cred ca momentrul va fi retinut fiindca si pe maimutica mea o incearca caninii, cei de jos, la dublu.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Vin si eu cand nu mai e nimeni . Nu v-ati omorat cu scrisul, ma gandeam ca o sa am mai mult de citit, dar imi convine pe de-o parte ca v-am ajuns din urma

Rodica, ma bucur ca ai trecut pe la noi si va vestile sunt bune. Darius nu s-a schimbat deloc, la fel de zambitor si frumos ca intotdeauna. Mi-a placut mult poza cu cristalele, mereu ai poze frumoase si ingenioase . Cand o sa stiti ce va fi? Va doriti ceva anume sau nu conteaza?

Mariana, sa-si revina repede Eliza.

Roxana, ma bucur ca nu te-a mai influentat testul asta .

Am citit si eu acum pe mail, mi-a luat ceva timp sa ma dumiresc cu re-urile alea . Eu initial am crezut ca Andreea11 tu ai pus testul, tu ziceai ca lucrezi cu copii cu retard, si cum testul era numit "autism....", am presupus ca tu ai fost, dar se pare ca nu

Claudia, sanatate multa lui Teo. Nasol cu amigdalita asta.

Sabina, bine ca nu e mai grav. Ce chestie cu hidrocelul. Cum de nu v-a pomenit de el pana acum?

Cecilia, sa va simtiti bine maine la botez si sa va traiasca nasicul mic

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Sim, sa porti sanatoasa achizitiile obtinute in asa timp record

Bernix, ii urez si eu La multi ani Anei. Sa creasca mare, frumoasa, desteapta, norocoasa, si fericita!

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Am vazut si martisoarele foarte frumoase de la Stefan a lui Gabi

La noi a fost destul de urat afara azi, asa ca n-am iesit, sper sa fie mai bine maine. Vreau sa fie primavara si sa nu mai iau atatea haine pe mine, si sa nu mai trebuiasca sa-l imbrac cu atatea haine nici pe Rares (ca-i mai greu in brate )

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Diwana, eu cred ca e o chestie legata de viroza, pt ca intr-adevar nu arata asa pana acuma. La viroze apar tot soiu de modificari.

Bernix, asta m-a tinut optimista, starea lui relativ buna, afara de febra, evident.Au fost doar 2 momente cand a fost necajit/ametit, si in alea s-a cerut nonstop la san. Azi de pilda a supt o sg data ziua!
Cred ca ne speriem prea tare de febra. Sa nu uitam ca febra e un semn ca isi face organismul datoria.

Roxana, dar cum ar trebui facut testul? eu nu cred ca Andrei e la 8 luni la limbaj...sa fim seriosi! La Gh mi-a iesit intr-adevar un an si 5 luni, e cea mai mica valoare din test, oare am gresit? ca stiu ca ei doi sunt cam egali la vorbit.
cele de un an le facea pe toate, cele de la 1-2 nu le face pe toate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, si eu cred ca i-a iesit cam mic lui Bubu la limbaj, cred ca nu l-a facut Roxana corect. Dar nici cele la care le-a iesit varste gen 3 ani, 5 ani la nu stiu ce, nu l-au facut corect. Este imposibil. Nu dati cu rosii, ca nu zic ca intentionat l-ati gresit, dar mie mi se pare ca la 1-2 ani trebuia sa ne oprim, si nu sa continuam sa bifam.

Papanash, bine ca ai reusit sa mai folosesti cat de cat aparatul si sa-l fotografiezi . Ii sta bine. L-as tunde si eu pe Rares, dar nu ma incumet sa-l tund asa scurt.

Ca tot veni vorba de cuculetzii baieteilor nostri, fetelor, care aveti baieti nedecalotati, daca trageti un pic se vede macar un pic din varf sau nu? ca la Rares e foarte stransa pielea acolo. Cand am intrebat-o pe pediatra ultima oara, mi-a zis ca numai chirurgical se mai poate rezolva daca pana la varsta asta nu s-a intamplat. Bine, nu m-a intrebat daca am incercat sa-l decalotez, si nici nu i-am spus. Sper sa fie ok. Sa-mi raspundeti si mie va rog daca puteti citi scrisul si nu uitati

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Nu stiu cum am nimerit pe numele membrilor, si lista e in ordinea mesajelor scrise, si de curiozitate mi-am zis sa ma caut. Sunt 7385 de pagini cu membri , asa ca m-am gandit sa ma caut pe la 71xx, nu eram, apoi am incercat la 5xxx, nici acolo, la 3xxx, 2xxx, 1xxx, nu eram. Pana la urma m-am gasit la pag. 122 Chiar nu-mi venea sa cred ... la ce nr. mic de mesaje am eu!
Se vede ca-s obosita daca va povestesc pana si asemenea prostie

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Diwana, la Gh eu credeam ca e strans acolo, si azi doctorita l-a tras de tot...la faza asta m-am enervat, insa ea chiar nu a fortat si copilul doar a tresarit nitel,ceva de genu "asta ce mai e", nu a plans deloc, ceea ce ma face sa cred ca s-a decalotat natural

Io zic sa-l lasi in pace ca are Ra grija

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, eu il las, numa' sa nu ma injure dupa aia

Ia sa caut eu despre hidrocel si fimoza

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Gata, am citit, pot sa merg la culcare. Sunt cam obosita si in plus aproape toata ziua m-a durut la imbinarea gatului cu capul meu destept , care habar n-are cum se numeste zona si de la ce e durerea, presupun ca de la coloana.

Noapte linistita!

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput