Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (279)
Raspunsuri - Pagina 19
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Ramonaiani,am inteles gresit sau bb2 e baietel ? |
Yap! asa se pare
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
sim_stoian spune:
Erina, din Ro sotul meu isi ia camasi si cravate de la Cavaliere (Unirea Shopping City), Marks&Spencer (in Mall Vitan) sau Bigotti (e un Outlet in Bucur Obor cu preturi f bune). Tot la Cavaliere mai aveau si niste puloverase f dragute. Costume sunt la Steilmann (sunt 2 magazine mai ieftine - unul pe Calea Mosilor la fostul magazin Bucuresti Expres, cum mergi dinspre Obor spre Carol pe partea dreapta e un magazin micut si parca nici nu are cine stie ce firma la intrare si al doilea intre Unirii si Universitate, pe o straduta). Pe la Debenhams in Mall Vitam mai gasesti lucruri dragute. El nu si-a mai luat demult costume din Romania, si-a facut aprovizionarea din Austria sau Germania, aici s-a rezumat doar la camasi, cravate si pulovere. Incaltaminte isi ia de la Stonefly, au material excelent si sunt extrem de comozi. De fapt, si eu tot de la ei imi iau incaltamintea.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Si apropo de shopping, azi m-am dus pana in Unirii sa schimb o camasa pe care a primit-o sotul cadou de ziua lui pt ca ii era prea mare si am dat cu nasul de reduceri. Mi-am luat o pereche de pantofi de la Stonefly ca aveau super-reduceri, o haina de stofa de la Heliotrop, o bluzita de la House of Art pe care a trebuit sa o asortez cu un set de zorzoane
. Vai de cardul meu
. Una peste alta, sunt extrem de multumita de achizitii, mai ales ca am reusit sa le iau in timpul record de 30 minute ![]()
Jurnal de calatorii
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 Scuze.......amigdalita...sunt super suparata si deprimata... Sabina...multa sanatatate lui Gh... Oare ce fac Ramoniani si fetita ei..?! |
Multumim, facem bine. Pitica inca are temperatura, nu-i in apele ei. I-am mai pus un supozitor cu paracetamol si vad ca acum a inceput sa mai misune prin casa. (Am fost in seara asta si i-am luat masuta si 2 scaunele - sunt rosii, i-au placut la nebunie, se asezase la ele inca din magazin
Eu (din cate-mi amintesc) o singura data in viata am avut temperatura 39 si m-am simtit asa de rau ca nu ma puteam tine efectiv pe picioare. In general eu nu fac febra. Sotul e sanatatea intruchipata, o data pe an il prinde si pe el o gripa, ceva (
Ma gandesc c-o fi genetica chestia asta cu imbolnavitul si facutul de febra. Sincer, nu stiu ce-as face daca as fi in locul Sabinei, sa am copilul (copiii) cu febra 40 de cateva ori pe an.
ca sa treaca problemele lui Gh si sa-si revina din boala.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
sim_stoian spune:
Ma duc sa am grija si de tati. Noapte buna.
ps. Ce am mai ranjit in mesajul anterior...
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
Sim, sa folosesti sanatoasa achizitiile.
Mariana, sanatate multa piticei.
Noapte buna si linistita tuturor! Si weekend placut!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
ramonaiani spune:
Astazi Eliza a aratat cu mana spre cosul de fructe, ca vrea sa manance ceva de-acolo. I-am intins cosul si si-a ales un mar. Mi l-a intins dupa aia mie si mi-a aratat chiuveta, sa i-l spal !!!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+
Sabina spune:
Mariana, si pt mine a fost o noutate, ca Sofia la varsta lu Gh nu se imbolnavea mai deloc. In niciun caz nu facea asa o febra. Insa la un an si 9 luni afacut=o la rubeola(40-ul_ si apoi la un an si 11 luni la rinifaringita ca a lu Gh combinata cu canini(si la Gh e combinata cu canin)
De la 2 ani la 3 ani si ceva n-am stiut ce-aia febra la Sofia....pana la vestita pneumonie luata de la gradi.
Acuma a fost din doua in doua luni la Gheorghe...in octombrie dupa party, de Craciun si acuma dupa botez. Doctorita zice ca de la gatul rosu se face asafebra mare...si ca depinde f mult de starea copilului. Gh si la 39 e fresh....de aceea eu nu-i dau antitermice decat cand depaseste febra 38.5. Culcer zice ca e f bine cum procedez , pt ca asa e organismul lui, setat sa faca febra mare la cel mai mic intrus.
Insa, bineinteeles ca m-am calit de la Sofia, daca s-ar fi imbolnavit ea asa dupa un an(din doua in doua luni) cred ca eram la balamuc de-acuma...
Asta e, se pare ca fratii mai mici sunt intotdeauna mai expusi la boli.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Sim, sa porti sanatoasa achizitiile, bravos! 
Roxc, cu hidrocelul...niciun dr nu mi-a zis asa ceva! Nici Culcer pana cuma, nici Palicari.
Eu am observat ca uneori e mai umflat...si acum imi dau seama ca de curand am observat.
Cica mai poate fi si de la febra , mi-a zis o mamica prietena cu mine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
bernix spune:
Sabina, sanatate multa lui Gheorghe! Trebuie ca esti deja de otel sa rezisti la asemena febra. Brrr! Mi se face pelea de gaina numai cand ma gandesc. Bine ca e vesel si mancacios in continuare.
Claudia, sanatate si piticii tale! 9 kile juma avea si Ana lea la inceputul lui febr, desi toata lumea se mira cand afla ca ea arata bine asa.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=5" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

?