Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

intrebare:
ce spuneati ca se da in caz de vanatai/cucuie? gabitza parca spusese, dar am uitat ca toti uitatii... era un unguent... hai, va rog, spuneti-mi si mie
ma duc sa citesc din urma...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

arnica. de la plafar. unguent de arnica...crema de arnica...nu stiu care

edit: despre cadouri. Mai fetelor, io nu stiu cum sa iau cadorui. La prietenii mei, e simplu: carti, chestii de munte, cosmeticele care stiu ca le plac, alte chestii care stiu ca le plac, sau ca nu au si isi doresc- pt ca ii cunosc. Dar socrii/cei care au de toate, si de fiecare data o dau in bara cu cadourile. Asta e. Nu stiu si pace. Io is mai... sa zicem flower power, hippy, nu ma pricep la parfumuri, si sunt si zgarcita, pe un parfum de 300 nu ash risca sa dau banii ca daca nu ii place ? ca mai are 3. SIncer, de sarbatori asta cu cadourile ma apasa. Lui Vic. e simplu, iau ceva ce isi doreste, ce nu are, speculez si il uimesc. Si cand prioritate la bani e piticania... unde sa mai iei un kkt pe care pt mine nu ash da banii aia si sa il dai altcuiva care te intrebi daca il apreciaza?

reallaura, sau iulia, parca -nu stiu care din voi ati zis de biserica. ei, io la biserica m-ash duce sa fiu mica mica in colt, cu gandurile mele si rugaciunea mea. Dar de o gravida/cu cupil - se trezeshte cate o baba sa inceapa cu replici: da r nu ii ie curent? etc. si ma disturba. Asta vara stateam in curte, cum zice simonacip, ma incoltseau - ma mutam mai colea. Dar acu...

fetelor, deseara ma duc la teatru. O sa explodeze situatia cu socrii, pt ca lasam fata cu o verisoara de a mea. Nu cu ei.

edit la edit: kristinik. si noi avem discutii de astea. mai ce ma roade... ca sa scapam de ele, io i-am zis: ca avem 1 salariu in casa, si atat ne descurcam cum putem. Ei, cand am fo la Roma, am facut greseala sa luam 1 rochitsa la fata: 23euro de la Disney. Cumnata mea a sarit: "mai, dar la voi nu e criza???" Io, cu capsa pusa, i-am zis ca treaba noastra. Si apoi a izbucnit totul , ca io ziceam una, ele pe a lor..... stiu, judec pe altii. incerc sa nu le impun ce cred io. Ca va zic voua, ma intelegeti. Dar e viatsa mea, lasati-mi-o in pace - cine a uitat/nu stie cum e sa ai copil si sa simti ca tre sa faci aia si cealalta.

ylari, pomenesti de tandreturi cu barbatu. Aici e o maaare problema. Mare. Ca nu am timp. El nu cere, ca ma vede in 5 directii, dar are nevoie si el, si io. Si daca pana sa vina fata io ii faceam toate poftele...uite ca s-a schimbat treaba, ca nu mai pot. Cand? cum? uof. Ma ia depresia- si e trecut de o ora, nu mai pap nik dulce...

edit la edit: MissP, da pm

voiam sa va zic ca am fo la babyexpo. Cu Sebastian +Daria. Am luat: aerosoli cu ultrasunete Laica-200 roni, borcanele Hipp, chestii de lipit pe pereti si asigurat camera la fifi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, scumpa, dar Iuby ce are de nu poate sta cateva ore cu Eva? Are trânci (vorba bunica-mii)? Eu il las pe David cu Bogdan aproape in fiecare sambata cate 6 ore, cand ma duc la Frankfurt la terapie, iar sambata asta ma duc cu prietena mea cea mai buna tot la Frankfurt la cinema, sa vedem „He’s just not that into you“ (ca acolo ruleaza in original, n-am chef sa-l vad in germana). Auzi, ia baga repede la mine pe mail (sper ca mai ai adresa) o poza frumoasa cu bebeluna, ca-ti fac eu rapid acelasi Martisor pe care l-am facut cu David si ti-l trimit ca .jpg pe mail. Si sa-mi zici cum le cheama pe cele care urmeaza sa-l primeasca. Eu am scris asa: „Draga tanti X, iti ofer astazi in dar primul meu martisor, Sa-ti aduca mult noroc si un an infloritor!“ – Tu spune-mi ce text vrei, ca felicitarea e deja facuta, nu mai trebuie decat sa inlocuiesc poza si textul, e chestie de minute

Fetelor, uitati aici pozele cu pielicica lui David, laba piciorului si spatele genunchiului. Care cunoasteti, care aveti o parere? Acum e mai bine, sa speram ca nu va mai avea eczeme asa nasoale...

Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, pt. vanatai se da cu arnica, gel, unguent, nu stiu ce gasesti. Sau cu Hepathrombin.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alsyh si eu iti dau dreptate. Barbatii/sotii nu inteleg intotdeauna situatii de genul asta, ei privesc din alt unghi -- cred ca in orice fam. apar discutii din astea.
Sper sa va treaca supararea si sa nu mai aveti parte de alta

Ylari, ce scumpica mare si blonduta ai

fetelor, ia uitati ce leut vesel am eu aici, si aici e bucuros ca pune stapanire pe casa, devine apoi furios, i se face foame si ataca gradina si papa cativa omuleti

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Alsyh si eu iti dau dreptate. Barbatii/sotii nu inteleg intotdeauna situatii de genul asta, ei privesc din alt unghi -- cred ca in orice fam. apar discutii din astea.
Sper sa va treaca supararea si sa nu mai aveti parte de alta

Adriana

ad literam. Adriana a scris exact ce ma gandeam sa formulez. Si la 16 ani cand va suferi pt o fata, o sa te afecteze....dar si mie mi se pare devreme la nici 1 an sa faci din molau -> barbat. Poa la 4-5-6 ani....

edit: adriana...ce poze superbe aveti.....cu leul...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

LA MULTI ANI Elena Cristiana, Petra Alexandra
+
Radu
!

Sa fiti sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti!!

Cat despre toalele cupiilor, eu n-am nici o problema sa iau de la talcioc cu 2-3 euro bucata, ma duc duminica si ma voi intoarce cu 2-3 pungi pe care voi da maximum 50 de euro, sa-i ajunga toata vara si toata toamna... si voi continua sa procedez asa, plus hainute imprumutate de la Jamie... Jucarii nu i-am luat pana acum nici una, are vreo 20 primite sau mostenite de la alti bebei, eu zic ca e suficient. Zici tu bine, timpul pe care li-l dedicam, iubirea si tandretea si atentia pe care li le dam sunt mult mai importante decat obiectele... asa ca te rog lasa remuscarile alea sa se duca pe pustii... Eu dau 100 de euro la coafor pentru suvite si tuns si nu ma mustra constiinta, ca dupa aia ma simt de o mie de ori mai bine in pielea mea si voi radia buna dispozitie si multumire si atunci are si cupilu meu de castigat...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Participam si noi la concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=17" target="_blank">Clipe de viata 2008 - mis1 si mis2

Nici macar o jucarie...una mica, o zdranganitoare ceva, un animal de plus??? Sincer mi se pare incredibil... poate glumesti..
Ma scuzati fetelor ca dau buzna dupa atita timp..mai citesc uneori sa vad cum mai sunteti toate, dar de data asta chiar nu m-am putut abtine sa intru...
vad ca vorbiti despre criza si economii...eu una n-as da banii pe terapii, unde sa invat ca un copil n-are nevoie de prea multa stimulare, ca nu-i face bine...Eu de banii aia as intra in primul magazin sa iau ceva dragut pentru copil... o spun cu toata sinceritatea, ca mama veterana deja, bucuria de pe chipul unui copil care primeste ceva iti aduce mai multa liniste suflesteasca si multumire decit orice bla-bla-uri de terapii.
In rest, numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Ylari, scumpa, dar Iuby ce are de nu poate sta cateva ore cu Eva? Are trânci (vorba bunica-mii)? Eu il las pe David cu Bogdan aproape in fiecare sambata cate 6 ore, cand ma duc la Frankfurt la terapie, iar sambata asta ma duc cu prietena mea cea mai buna tot la Frankfurt la cinema, sa vedem „He’s just not that into you“ (ca acolo ruleaza in original, n-am chef sa-l vad in germana). Auzi, ia baga repede la mine pe mail (sper ca mai ai adresa) o poza frumoasa cu bebeluna, ca-ti fac eu rapid acelasi Martisor pe care l-am facut cu David si ti-l trimit ca .jpg pe mail. Si sa-mi zici cum le cheama pe cele care urmeaza sa-l primeasca. Eu am scris asa: „Draga tanti X, iti ofer astazi in dar primul meu martisor, Sa-ti aduca mult noroc si un an infloritor!“ – Tu spune-mi ce text vrei, ca felicitarea e deja facuta, nu mai trebuie decat sa inlocuiesc poza si textul, e chestie de minute

Fetelor, uitati aici pozele cu pielicica lui David, laba piciorului si spatele genunchiului. Care cunoasteti, care aveti o parere? Acum e mai bine, sa speram ca nu va mai avea eczeme asa nasoale...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

TE IUBESC ATAT DE MULT!!!!!!

Iti raspund si ce are Iuby dar acu tre sa fug (sa daram portarul) ca am bagaje de facut si cumparaturi de facut ca vine Iuby si daca nu sunt gataaaaaa, ma cearta ca ce am facut atata, si nu pot sa-i spun ca l-am barfit pe forum!!!!

Vine meilul

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

am fost prin oras. asa ne-am obisnuit. dupa masa de pranz, mergem putin in parc si apoi la piata. i-am mai luat niste portocale. i-am luat si o gulie s-o scobesc si sa pun zahar sa se topeasca in ea sa-i dau fetii cate o lingurita dimineata, ca mie asa-mi dadea mama cat eram mica si al naibii daca am racit. n-am vazut asa ceva cat de sensibila e fie-mea frate..

Alysh, Alysh, draga mea. ofof ce nasol si voi la cina romantica v-ati apucat sa vb despre copil? e nasoala parerea sotului el crede ca asa va deveni barbat? poate, da, trebuie sa il lasi sa-si rezolve singur problemele, dar asta cand deja constientizeaza, nu acum cat e mic si nu intelege ce i se intampla. el poate sa interpreteze in multe feluri comportamentul violent al lui varu-so fiind mic poate sa se sperie, sau poate sa ajunga sa creada ca e "ok sa ma las sa ma stranga de gat" sau poate sa-l raneasca, el e bebelus si e firav...bine faci ca nu permiti asa ceva! pai eu sincer, i-as rupe mainile pustiului.

hai ca tipa fata, n-am apucat sa citesc decat mesajul lui alysh. intru dupa ce potolesc dizoza

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh nu cred ca gasesti alta parere pe aici, suntem d-ale tale. Ce-au mai tatii astia de baieti? ii vor macho man de la cateva luni...

Miss ma bucur ca ti-a placut poezioara, pana ai scris tu nu am stiu ca-i poezioara! Nu-mi palc deloc eczemele alea, da? Noi aveam asa o zona rosie (asemanatoare cu poza ta) la ureche si am incercat tot felul de creme si in final a trecut cu baneocin (da, are nitel antib) apoi - pt ca revenea - am intretinut pielea aia cu unguent cu echinacea, bine povestesc ca fapt divers asa. Pup Daviducu si hai sa treaca. Uleiul de masline nu merge?

Ylari cand e plecarea? Vazut poze blondina frumoasa!

Adriana de papat leutzul ala, de papat, nu alta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

ylari, cleo, gabitza, multumesc frumos
n-am apucat sa citesc din urma, acum ma duc. tocmai ce am venit de la dentist; mi-am facut o extractie ... deja trece efectul anesteziei si simt ca ma urc pe pereti

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput