Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor, multumesc mult pentru felicitari, stiu ca sunt sincere si ca vin din suflet.
Povestea mea este urmatoarea: De la 21-22 ani am fost diagnosticata cu PCOS si mi s-au prescris anticonceptionale. Cred ca le-am luat 6 ani doar cu cateva luni intrerupere, deoarece cand le intrerupeam ma umpleam de acnee si chisturi pe ovare si imi dadeau iar tratament sa le iau. In august 2007 le-am intrerupt deoarece vroiam sa ma pregatesc pentru un bebe. de cand le-am intrerupt ciclul meu a venit numai la 30-40 zile si erau anovulatorii. Am inceput sa ma duc la doctor in fiecare luna si de fiecare data imi spuneau ca ovarelele mele sunt un "dezastru", pline de chisturi si sa iau 3 luni AC. Eu nu am mai vrut sa iau si in august 2008 am fost la o doctorita si i-am spus ca nu mai vreau AC si sa imi prescrie altceva daca exista pentru tratarea PCOS. Mi-a prescris metformin care este un medicament pentru diabetici si care este bun si pt PCOS. Din septembrie l-am luat pana cand am aflat ca sunt insarcinata. Dr mi-a spus ca daca nu imi trec chisturile nici cu acest metformin nu am sansa decat cu IA sau FIV deoarece eu nici nu ovulam si nici sotul nu statea prea bine. Avea astenospermie (adica ii avea prea lenesi). In februarie 2008 au hotarat sa imi faca histerosalpingografie si mi-au descoperit ca aveam trompele obturate dar ca s-au mai desfundat un pic dupa aceasta analiza si mi-au spus ca dupa ce imi vine urmatoarea menstruatie sa ma duc sa fac laparoscopie. Nu a mai fost cazul deoarece am aflat ca sunt .
In acest timp m-am rugat incontinuu la bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa nu ma lase sa aiba mila de mine si sa imi daruiasca si mie un . V-am descoperit pe voi anul trecut in ocombrie-noiembrie si de atunci v-am citit si m-am rugat in fiecare seara la sfantul Nectarie. La inceputul lui ianuarie am citit la sandaa ca are un canon si am hotarat sa il tin si am inceput chiar pe 5 ianuarie: in fiecare luni, timp de 9 ori se tine post negru pana la apusul soarelui si se citesc urmatoarele acatiste:
Prima luni: Acatistul Bunei Vestiri si Acatistul sfintilor arhangheli Mihail si Gavril
A II a luni: Acatistul Sf.acoperamant al Maicii Dumnului si Acatistul sfintilor arhangheli Mihail si Gavril
A III a luni: Acatistul Maicii Domnului-bucuria tuturor celor necajiti si Acatistul sfintilor arhangheli Mihail si Gavril
A IV a luni: Acatistul Bunei Vestiri si Acatistul sfintilor arhangheli Mihail si Gavril si dupa aceea se reiau iar astea 4 luni pana ajungem la 9. In afara de aceste acatiste eu mai citeam si acatistul SF. Nectarie pe care il citesc si acum si ma duceam in fiecare saptamana la sf.Maslu si duminica la slujba. Ma rugam incontinuu sa imi dea si mie copilasul mult dorit si uite ca DD mi-a ascultat ruga. Acum sper sa fie totul bine si sa duc sarcina pana la capat. Ma scuzati ca am scris atat de mult si ca am ocupat atata spatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Fetelor am uitat sa va mai zic ca eu am tinut acest canon singura deoarece sotul meu nu poate sa tina post negru. El nici nu stia ca eu tin post negru lunea. Asa ca daca e puteti sa tineti si singure important e sa il tineti si posturile la fel. El nu tinea decat ultima saptamana din post.
Si inca un lucru am uitat sa specific: ii multumesc din suflet georgiei pentru braul Maicii Domnului pe care mi l-a trimis si de cand l-am primit nu l-am mai dat jos decat noaptea si cand am fost la CM in rest stateam tot timpul cu el si uite ca mi-a purtat noroc. Si acum il port tot timpul. Multumesc inca o data Georgia te pup si iti doresc din suflet sa se intample cat mai curand si la tine minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragutele mele,

Georgia, multumesc de gandul bun
Anadomnica, tinem pumnii azi la dr.
Luca, Doamne ajuta sa nu fie grav, asculta sfatul fetelor cu experienta si repeta testul.
Caciantoni pt toate vorbele frumoase.

Marijan, felicitari si sarcina usoara.

La mine nu a fost sa fie nici de aceasta data dar sunt convinsa ca Dumnezeu stie mai bine cand sa primim si noi darul minunat.

Va pup si va imbratisez pe toate,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

marijan felicitari pentru samburel. ce bine... ce bine... sa ai o sarcina usoara si sa nu ne uiti, acum ca mergi la odisee... Dumnezeu sa iti ajute in continuare!

ai dreptate despre rugaciune si despre grup, si eu de cand am venit aici, alaturi de voi, am invatat multe si acum sunt alta persoana... va multumesc.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Mara - imi pare rau ca nu a fost sa fie acum. Iti doresc post usor si sarcina usoara sa vina cu binecuvantare dupa acest post.
Fetele, avem capitol nou aici: Post usor!

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

BUNA FETELOR!
AM NEVOIE DE UN SFAT,
SUNT PROGRAMATA LUNA ASTA PENTRU FIV,CREDETI CA E BINE SA O FAC SAU SA REPROGRAMEZ,DIN CAUZA POSTULUI.APROPO DE POST,CUM SE TINE IN MOD CORECT UN POST?
LE DORESC SARCINA USOARA VIITOARELOR MAMICI,
MA ROG IMPREUNA CU CELE E AU NEVOIE DE AJUTOR IN RUGACIUNE
LE DORESC MULT CURAJ SI CREDINTA CELOR CE TREC PRIN
PERIOADE DIFICILE
LE FELICIT DIN TOT SUFLETUL PE CELE CARE DEJA AU DAT VIATA
UNEI MINUNI,
MARIA SIMONA

Mergi la inceput