Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
oanka80.. pe prima pagina a topicului este o istorioara a deschiderii topicului..
culmea e ca si io ma gandesc de ceva vreme la cleo
, care din pacate nu a mai scris nimik pe aici.. oare sa fie de la discutia cu apartenenta religioasa?... offf , tare mi-ar place sa ne mai scrie , sa intre sa ne povesteasca de piticuti, ca uite nu mai e mult si fac anul
si ma mai gandesc la syris , poate virginia sa ne mai dea o veste despre ea
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
cipicah spune:
Iata un indemn al parintelui Iustin la post si rugaciune :
http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/02/parintele-iustin-parvu-rugaciunea-de-dezlegare-pentru-postul-mare-2009/
gigelica20 spune:
Theiuta, povestea mea cred ca e pe undeva pe aici, dar voi incerca sa o mai spun o data:
Timp de 2 ani si jumatate ne-am straduit sa devenim parinti, la inceput in mod natural, firesc. Cand am vazut ca nu se intampla am inceput investigatiile. Eu aveam fibrom, dar nu era o problema, caci pana la urma fertilizarea in vitro s-a facut peste un fibrom mic aflat in interiorul uterului. Sotul meu avea insa astenoteratospermie, adica erau de slaba calitate, bolnavi si lenesi. Am aprofundat analizele si am descoperit ca avea infectie in sperma. A facut tratament si dupa 6 luni calitatea s-a imbunatatit vizibil si analizele au iesit ok. Eu am continuat intre timp sa imi rezolv din micile probleme. Am facut histerosalpingografie, apoi laparoscopie ( unde mi-au scos 2 fibroame de pe uter - de unul stiam , de altul, destul de maricel, nu stiam; mi-au decorticat si ovarele de chistulete), trompele le-am avut mereu perfecte si permeabile. Am facut 3 inseminari, toate nereusite.
Am trecut prin toate starile sufletesti.
In momentul in care am regasit puterea de a ma ruga m-am linistit si am stiu ca voi ramane insarcinata.
Am fortat mana medicilor si pe un esec al procedurii de fertilizare in vitro am ramas insarcinata cu o floricica ( caci embrionul implantat avea doar 5 celule).
A fost o minune pentru care nu voi avea niciodata suficienta vreme ca sa multumesc lui Dumnezeu si Maicutei sale, dar mai ales celor 2 Sfinti Parinti Ioachim si Ana care m-au ajutat in tot acest timp.
Aveti credinta sincera si minunea se va intampla!
Gigelica
+35
Victor-Andrei
gigelica20 spune:
As mai vrea sa mai adaug cate ceva:
- am mers la biserica Sfantul Spiridon cel Vechi din Bucuresti si am primit de la preot un canon...pe care nu l-am dus la bun sfarsit ( postul nu l-am tinut pana la capt caci am plecat din tara pentru 2 saptamani si...); dar rugaciunile mi le-am respectati si facut mereu;
- nu sunt chiar habotnica, dar cred si o fac cu sinceritate;
- nu am facut nimic foarte strict, dar rugaciunile mi le-am citit mereu cu lumina in suflet;
- am avut norocul cu multe persoane apropiata foarte credincioase care s-au rugat pentru noi; sunt convinsa ca rugaciunea lor ne-au fost de folos;
- chiar inainte sa incepem procedura de FIV mama soacra mi-a adus un snur care e de fapt simbolul "Braul Maicii Domnului"; e de la o manastire, dar sincera sa fiu nu am prea multe detalii; de atunci am purtat-o incontinuu, fara sa ma despart de el;
- am reusit sa ma si spovedesc si sa ma impartasesc pe parcursul sarcinii.
Va doresc mult succes si Dumnezeu sa fie cu voi toate!
Gigelica
+35
Victor-Andrei
sissica spune:

mi-ati facut o bucurie mare,prin faptul ca m-ati primit intre voi,sunt de religie ortodoxa,dar, din pacate nu prea practicanta.am 35 de ani,de 10 sunt casatorita si tot de 10 ani incerc sa am un copil.as dori sa aflu mai multe despre cele ce au trecut prin situatii asemanatoare,despre felul in care au reusit sa devina mame.multumesc.

maria simona

maria08 spune:
Gigelica: Iti doresc o nastere usoara si un bb sanatos!!
Marijan: Felicitari!!! Sa dea Bunul Dumnezeu sa ai o sarcina fara probleme si la termen! Poate ne dai detalii despre canon, nu stiu unde a postat Sanda despre acest subiect.
Cipicah: Iarta-ma, am gresit, nu pe tine voiam sa te intreb.....Noi tocmai ce am fost la parintele Iustin -sambata trecuta.
Fetelor, as vrea sa stiu, voi de fiecare data cand va duceti la Sf. Maslu duceti ulei si faina? Poate ma ajuta dragele noastre preotese!
Doamne Ajuta!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
maria - eu personal nu am fost la parintele Teofil... am citit diverse articole scrise de dansul si l-am auzit pe Trinitas TV....sunt seara niste emisiuni (cred ca in jurul orei 23,00) unde l-am vazut pe parintele Teofil, pe Parintele Arsenie Papacioc...raspund unor intrebari si dau sfaturi.... mie mi-au placut f. mult....
cipicah - eu nu aveam cunostinta despre ceea ce spui tu....te rog sa ma ierti, nu am vrut sa creez discutii....va rog inca o data sa ma iertati....
caciantoni spune:
Dragutelor.... sinaxarul de azi...
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie04.htm
anadomnica spune:
marijan90 -FELICITARI!!

Felicitari din toata inima - ma bucur ca ai primit si tu "darul" chiar in preajma zilei de nastere. Mare minune si mare ajutor de la Sfinti.
gigelica20 - bine ai mai trecut pe la noi sa ne impartasesti minunatele experiente ale sarcinii. Si eu citesc acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si tare cred ca sunt de mare ajutor. Dar... pentru nastere usoara si fara complicatii iti recomand cu caldura sa citesti spre sfarsitul sarcinii (cum esti tu) acatistul Sf.Nectarie. Caci pe multe femei a ajutat Sfantul sa nasca usor si fara mari dureri, probleme sau complicatii. Ai mare incredere. Sarcina si nastere usoara iti doresc 
Fetelor, eu azi la 13:45 sunt programata la medic sa-mi vad bucuria din burtica. Sunt asa emotionata ca deja jumate de noapte n-am putut dormi
.
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
anadomnica spune:
Fetelor, am vazut ca s-a discutat mult despre canoane in urma. Vreau sa va spun un lucru: chiar cat de slabe va credeti pe voi sau pe sotii vostri, incercati sa tineti cum puteti mai bine intreg canonul primit - fie ca imediat ce-l primiti, fie mai tarziu. Si sa va spovediti la duhovnici de partile ce nu le-ati putut tine cu strictete - ca sa primiti ajutorul Domnului si sa nu va fie spre osanda. Un canon odata primit trebuie "dus" chiar cu intreruperi, cu caderi, dupa putinta. Dar va rog frumos nu-l lasati deoparte de tot. ... si aici, pogonici
cu sotul sa stii ca te inteleg foarte, foarte bine, ca si sotul meu ... a fost mai greu de urnit, dar pana la urma sunt doar 40 de zile, nu e o viata, timpul trece atat de repede. Eu ... cand sotul meu nu voia sa posteasca la inceput , am refuzat sa-i gatesc de frupt. Trebuia sa-si gateasca singur si manca si el un ochi, un salam si altele de cele mai multe ori reci. Iar papica de post era calda si inmiresmata si buna... si eu "rea" ii aminteam mereu ca-mi face pofta cand el mananca de frupt, ca nu-i frumos, sa mearga sa manance singur. Dupa un astfel de tratament a facut primul pas: acasa manca doar de post. In deplasari, sau cand era in oras... nu cred ca postea. Acum e mult mai receptiv si are cateva posturi bune tinute integral. Asa ca... curaj la toata lumea. Si "indrazniti" daca vreti sa reusiti.
Domnul sa va mangaie si post usor in continuare la toata lumea! 
Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!