Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)
Raspunsuri - Pagina 17
maria08 spune:
Caciantoni: Ai fost la parintele Teofil? Ceea ce l-am intrebat pe Cipicah, de fapt am vrut sa te intreb pe tine.....poti sa-mi dai un pm? Tare as vrea sa stiu cum se procedeaza exact.....si daca primeste pe oricine? Multumesc!
Oanka: Si eu am aceeasi dilema, dar poate ne va lamuri Anaomaria joi.
Luca:Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine!
magdita spune:
Luca
, repeta testul iubita,insa la alt laborator, poate nu mai iese c3. Au mai fost cazuri de teste gresite. Si roaga-te mult, asa cum vom face si noi pentru tine. Pana acum cum iti iesea, ca banuiesc ca l-ai mai facut ? Te asteptam cu vesti.
Post usor fetele mele si Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla 
![]()
!
georgia_c spune:
housepoket480multa sanatate lui matei ..Doamne ajuta sa fie bine
luca2008.. offff mei micuta ..repete neaparat PAP
..trebuie sa fie bine
cipicah...multumim pt tot.. parintele arsenie boca ..datorita carticelelor dansului ( diverse invataturi si poveste) io cred ca am ajuns sa ma spovedesc
mara,DD sa o aiba in grija pe nasicusa ta
bun venit urez si io fetelor celor noute , sa urce intrenuletul de gravidute cat mai repede
pupaciosi la toate fetele 
va doresc post usor 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ANITA75 spune:
Buna fetelor ,eu n-am mai scris de mult dar va citesc mereu imi da-ti o gura de aer proaspat cind citesc ce se intimpla de bine aici ,am si eu o intrebare -am o cunostiinta barbat care a tinut postul Craciunului si a inceput si postul Pastelui sa-l tina cu strictete dar fumeazaaaa voi ce crede-ti, este post cu adevarat sau nu.Sa aveti o primavara frumoasa si mult asteptatul copilas pt fiecare ,va rog sa -mi trece-ti in continuare numele la acatist (ioana)eu fiind ortodoxa va multumesc
Theiuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luca2008 Dragele mele , eu sunt incercata in aceasta perioada , speram sa va dau o veste buna dar din pacate totul a luat o alta turnura. Rezultat Papanicolau ...C3. Stiu cat sunteti de minunate si stiu ca va veti ruga si pentru mine. Va imbratises cu drag. Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.Norman Vincent Peale Doamne ajuta! |
[red]Luca2008[red]...nu te nelinisti draga mea, in 1997 eu am avut o infectie cu HPV si mi-a iesit C3. Am facut tratament si s-a normalizat situatia. De atunci am C2.
C3 inseamna o diviziune anormala (displazie) de celule ale colului. Poate avea diverse etiologii (cauze): inflamatii, infectii, rani...
Ce a zis dr? Ce tratament ti-a prescris?

In rest
toate fetele. Voiam sa va zic si voua o minune a sfintului Nectarie (nu stiu daca v-am mai scris de ea): mama mea se confrunta de vreo 3 ani cu dureri PERMANENTE de cap. Dr. au zis ca e spondiloza cervicala, ba ca e nevralgie Arnold...la RMN nu s-a vazut nimic, in fiecare zi antiinflamatorii, plus ca nu o data s-a confruntat cu datul din umeri al doctorilor...ca eu nu stiau ce sa ii mai faca. A facut saraca si depresie.Ei, din postul Craciunului si pina in ziua de azi a citit zilnic acatistul Sfintului Nectarie.L-am citit si eu cu ea.Vreau sa va zic ca treptat, pe nesimtite, a inceput sa reduca numarul de pastilute...sunt zile intregi de cind nu a mai durut-o capul.Asta este realitatea.Multumesc Sfintului Nectarie ca a mijlocit pe linga Bunul Isus!

Este o minune mica, dar traita pe pielea mea.Cu drag, Theiuta
Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!
mamieea spune:
ANITA75 imi pare rau sa spun dar postul cunostintei tale e aproape nul daca nu renunta la fumat care e o patima,ptr ca acesta e si rolul postului inlocuirea patimilor cu virtuti..plus ca din cate stiu fumatorii nu pot fi impartasiti pana ce nu se lasa ..post inseamna sa renunti la ceva de care cu greu te-ai dezlipi..si mie imi plac enrm dulciurile insa in post incerc pe cat de mult sa le scot din meniu...intr-adevar faptul ca a tinut un post e incurajator dar sa nu fie vreo ispita de la vrajmas care sa-l orbeasca,facandu-l sa posteasca numai de bucate nu si de pacate...sper ca nu t-eam suparat cu mesajul meu...
cipicah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Caciantoni: Ai fost la parintele Teofil? Ceea ce l-am intrebat pe Cipicah, de fapt am vrut sa te intreb pe tine.....poti sa-mi dai un pm? Tare as vrea sa stiu cum se procedeaza exact.....si daca primeste pe oricine? Multumesc! Oanka: Si eu am aceeasi dilema, dar poate ne va lamuri Anaomaria joi. Luca:Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine! |
Doamne ajuta,Maria!
De ce ma intrebi de parintele Teofil de la Sf.Man.Sambata? Imi cer iertare,dar personal nu am o parere prea stralucita despre sfintia sa.
Parintele Arsenie Boca, ca staret al Sf.Man.Sambata de Sus, i-a dat atunci o povata,dar pr. Teofil nu a facut ascultare, spunand peste ani ca a luat o decizie buna neascultand de "Sfantul Ardealului".
Acelasi pr. Teofil spune azi pentru cei din strainatate, in special,ca "se pot cumineca si la catolici daca nu gasesc biserica ortodoxa". O simpla curiozitate : de ce credeti ca pr. Teofil apare des pe Trinitas TV si parintele Iustin Parvu,sau Pr. Arsenie Papacioc,niciodata? Stiti ca pr. Pantelimon,de la Sf.Man.Ghighiu, ultimul ucenic al pr. Arsenie Boca,nu mai are voie sa slujeasca?
Toate se leaga. In acest puzzle intra si interzicerea expozitiei de fotografii ale marturisitorilor din perioada comunista : pr. Arsenie Boca,Valeriu Gafencu,pr. Daniil Sandu Tudor, Pr. Arsenie Papacioc, Pr.Iustin Parvu.
Imi cer iertare cu smerenie din nou,daca spusele mele sunt prilej de sminteala.Dar traim vremurile din urma,cand vor cadea si dintre cei alesi, iar noi trebuie sa urmam sfatul pr. Iustin :"Deosebiti duhurile,fratilor!".
Iertati!
Maria08,daca ai dorit sa ma intrebi de pr.Iustin de la Sf.Man. Petru Voda,sfintia sa primeste pe oricine,dar ca sa poti intra trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Nu stiu daca se sfarseste vreodata randul la intrarea in chilie!
gigelica20 spune:
Dragele mele,
Mi-am amintit cu placere ca a fost o vreme cand acest forum era singura alinare si speranta mea intr-o minune!
Ii multumesc din suflet initiatoarei si nu mai spun decat atat: CREDETI CU TARIE SI DUMNEZEU VA VA ASCULTA RUGACIUNEA SUFLETULUI!!!
Sunt in saptamana 35 si voi naste un baietel. El e dovada ca minunile exista.
Va pup pe toate si ma rog pentru voi! Dumnezeu sa va binecuvinteze casa si sufletul cu bebelici sanatosi
.
Gigelica
+35
laurraa spune:
Buna fetele dragi!
O primavara frumoasa si un martisor plin cu urari de bine pentru voi
Bun venit fetelor noi!
oanka80 si eu ziceam de biserica din Iasi cu moastele Sf Nectarie. Inainte de a merge la dr, alerg mereu la El sa imi aline durerile si sa ma linisteasca. Si cand am avut contractii si eram sa pierd sarcina la El am fost, am plans si l-am implorat sa nu ma paraseasca. Ma ajuta mereu
Livsy, chiar ma gandeam si eu odata ce frumos ar fi ca fetele de aici sa mergem intr-un perelinaj.....Superb!Eu astept sa mi se nasca bebitza si apoi plec la drum inarmata cu pomelnice de multumire peste tot
va pup pe toate, vroiam sa mai zic cate ceva, dar imi amintesc eu repejor
27 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
marijan90 spune:
Buna fetelor, nu am mai intrat demult pe aici, deoarece saptamana trecuta pe 25 februarie a fost ziua mea (am implinit 32 ani)
si incepusem sa ma gandesc ca am imbatranit si intrasem un pic in depresie. Vineri mi-a fost un pic rau si duminica seara mi-am facut un test de sarcina(trebuia sa imi vina pe 26 feb) si ce sa vezi minune doua liniute
. Nu mi-a venit sa cred. Nu am putut sa dorm toata noaptea, m-am rugat sa fie adevarat, sa fie bine si a doua zi de dimineata mi-am mai cumparat un test si l-am facut. Pozitiiiiiv!
. L-am sunat pedr si am fost la control. La ecograf am vazut doar un punct mic negru, au zis ca este prea mic(2 saptamani) ca sa se vada ceva. Oricum eu va zic sa credeti, eu nu aveam nici o sansa decat IA sau FIV si am tinut canonul care l-a postat sandaa pe forum, am fost in fiecare vineri la sf. maslu si uitati-ma cu un mic
in burtica chiar inainte de post. Ma si gandeam ca acum pana pe 19 aprilie intrerupem actiunea bebe, dar uite ca nu a mai fost nevoie.
Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru minunea care a facut-o si va urez un post usor, fara tentatii si cu rugaciuni multe.
Vapup si va multumesc ca existati. Daca nu va descopeream nu ma rugam atat de des si atat de intens. Am inceput sa inteleg altfel credinta dupa ce v-am citit. Aceasta sarcina v-o datorez si voua. Va multumesc