Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineate fetelor si o zi plina de zambet pe chipurile voastre. eu cred ca nu e de ajuns sa se tina canonul dat de pr. Iustin Parvu ci e necesara si o credinta mare din partea ambilor soti. spun asta deoarece in familia noastra s-a mai tinut o randuiala cu niste boabe de struguri de la Muntele Athos, dar parintele meu nu a reusit in sa tina cu strictete acest canon. de aceasta data insa e mai hotarat ca mine si asta imi mareste credinta ca va fi bine.
maria08 si jujuka trebuie sa nu ne lasam invinse de ispite si sa reusim sa implinim canonul. nu ar trebui sa privim cu pesimims cele 7 saptamani, mai ales la cum zboara timpul azi....[/red citesc pe perioada postului mai multe acatiste: acatistul Maicii Domnului grabnic ajutatoare, ac, Sf. Stelian, Sf. Nectarie, al Sf. Parinti Ioachim si Ana etc. mi-a recomandat asta pr duhovnic. sa cerem ajutor la mai multi sfinti.
depsre mine nu va pot spune prea multe ci doar ca timp de 3 ani am mers la mai multi medici ce ma incurajau ca totul e ok. parintele Iustin Parvu m-a mustrat parinteste si mi-a zis sa nu mai merg la medici pt nu ei au rezolvarea mea.
mai vreau sa mentionez ceva pt toate fetele: v-am citit cu interes gandurile si am observat ca aveti mare elavie la Sfantul Nectarie. si tot citind cuvintele voastre am observat ca se aminteste doar de biserica din bucuresti cu mostele sfantului. sa stiti ca avem si in iasi o bucatica din mana sfantului si mare minuni se fac in biserica unde sunt puse spre inchinare sf moaste. cunosc personal cateva cazuri de fete ce au ramas insarcinate pt ca s-au rugat cu multa credinta la sf nectarie. poate celor din oras li se pare interesant si fac o vizita sfantului. se face si liturghie zilnic, si de 3 ori sf maslu pe saptamana.
va imbratisez pe toate si priviti jumatatea plina a paharului.[red]

Mergi la inceput

imi cer iertare pt greseluta mea pt ca am vrut sa selectez un sigur cuvintel cu rosu....asta din lipsa experientei mele aici. iertare din nou.sper ca nu v-am plictisit cu amanuntele din viata mea.
maria 08 legat de canon sunt si eu un pic confuza. pe hartie scrie sa se faca la sfarsit un ceai tare si sa se consume de catre soti. Parintele Iustin insa a taiat cu foarfecele in fata mea in 3 frunzulitele si a zis sa fac ceai de 3 ori sa beaue o dilema pt mine...duhovnicul mi-a zis sa urmez cuvantul parintelui. va intreb si pe voi cum sa procedez mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

oanka80- scuza-ma ca te intreb, esti cumva preoteasa? Am vazut ca tot vorbesti de parintele tau si nu de sot. Ai mare dreptate, ca cea care face diferenta in orice canon este credinta.

Doamne ajuta!
5+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!

Mergi la inceput

sunt intr-adevar preoteasa si tin sa va spun ca e o menire grea pt ca sunt multe greutati pe umerii mei, dar vom avea rasplata mare de sus.

Mergi la inceput

oanka80 - ma bucur sa aud de inca o preoteasa printre noi. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa ne dai vestea frumoasa cat mai curand.

Doamne ajuta!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuci spune:

mamieea, cum ai reusit sa tii post in sarcina? pt ca as incerca si eu, dar mi-e teama sa nu-i fac rau lui bb. ai vorbit cu un preot, cu doctorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

"La multi ani,parintelui nostru drag,maree suflet si maree OM!!!"L-am vazut recent pe parintele Teofil pe Trinitas tv.si tare mi-a umplut sufletul cu bucuria sa...poate mai dau in reluare reportajul,seara dupa 10,urmariti,ca au fost si parintele Papacioc si parintele Teofil de la Slanic,ziditori de sufelete,prin cuvantul si credinta lor.

"La multi ani si voua,fetelor,o primavara frumoasa,plina de bucurie,lumina,pace si dragoste!!!De abia acum apucam sa va uram,ca noi dupa cele 3 zile de febra se pare ca am facut rubeola,insa cu ajutorul lui Dumnezeu,Maicutei bune si Sfintilor am trecut cu bine.De asemenea,post usor si binecuvantat cu roadele credintei,ca asa cum zicea Noceeste vremea sa ne cerem iertare daca v-am suparat cu ceva,sa facem mai multa rugaciune si mai putina vorba ,cel putin la mine,care am muuuulta vorbarie fara rost...insa cu voi nu pot sa nu vorbesc,o sa incerc sa apar mai rar...dar nu pot lipsi de tot,sa ma ierte Dumnezeu!!!

Fetelor,eu stiam ca Elevit se ia doar dupa luna a5a,mie doar asa mi-a dat voie sa iau,bineeee,aveam deja ceva kg pe mine si nu mai era cazul...insa contine si calciu si nu e voie,sa nu se osifice prea devreme scheletul,plus ca provoaca si contractii uterine calciul.No-spa la durere si utrogestan,unul dimineata si unul seara am luat pana in luna a5a si daca mai apar dureri ca la menstruatie,la nevoie sa suplimenteaza doza.Eu nu am fost foarte incantata de utrogestan,am luat 25 de kg toata sarcina(muuuult),insa este papica bebelului,nu avem ce face,trebuie luat in lipsa hormonului.Apoi,nu uitati de concediile medicale!!!vi le puteti lua oricand,cu 85% sau 75%din salariu,nu mai conteaza banii,important este sa fiti bine voi si bebeii.Plus ca veti avea foarte mult timp pt voi,odihna,papa cand trebuie,rugaciune.Chiar in perioada postului mare eu am intrat in concediu medical si ce bineee mi-a prins,ca nu m-am mai dus,am avut timp sa ajung si laSf.Maslu,nu uitati nici de el,ca face minuni,ma duceam cu dureri de spate si plecam zburand,dupa ce ingenunchiam la cele 6 Sf.Evanghelii.Despre post am mai scris,cum zice siMamieea,mult este rasplatit,cu un bebe deosebit,dar asta dupa putinta si dupa cum zice parintele duhovnic.Mai voiam sa va spun,ma gandeam intr-o zi ca"trenuletul"acesta a aparut parca dintr-o data "plin"si dupa ce Cipicaha ajuns cu pomelnicul nostru,la parintele Iustin Parvu(parca,sper sa nu gresesc),asa ca sa ne rugam,sa rasplateasca bunul Dumnezeu milostenia lor si sa le trimita pruncut sanatos!!!

Bun venit noilor fete la rugaciune!!!.Cu credinta,post si rugaciune,orice este posibil,o trompa sau doua,boli de nevindecat,toate sunt cu putinta la Dumnezeu,ca de asta a zis si parintele Iustin sa nu ne mai punem nadejdea in doctori,ci in vindecarea sufletului,iar la doctori sa mergem tot cu rugaciune si credinta in Dumnezeu.

Pogonici,pune tu rugaciune la Maicuta Domnului,sa vezi cum tine sotul tau tot postul si chiar canonul,ca nu mancarea ne da noua forta...si bineinteles postul trupesc.Si eu aveam discutii cu sotul,ca la dr nu vreau,posturile le tinem,deci, cum sa facem noi copii???Si totdeauna ii spuneam ca daca vrea Dumnezeu,o sa facem si asa...deci roaga-te pt el,sa vezi cum se schimba lucrurile!!!

In rest,multi ,as vorbi cu fiecare,insa ne batem pe taste,sper sa aveti mult spooor in tot ce faceti,drum lin si plin de ajutor(ca tot Dumnezeu ne ajuta si sa tinem canoane,sa postim,sa ne rugam),iar la marea sarbatoare sa ne intalnim pline de burtici,de bucurie,cu sufletul mai usor si curatit de pacate.Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Dragele mele , eu sunt incercata in aceasta perioada , speram sa va dau o veste buna dar din pacate totul a luat o alta turnura.
Rezultat Papanicolau ...C3.
Stiu cat sunteti de minunate si stiu ca va veti ruga si pentru mine.Va imbratises cu drag.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

red]Luca[/red],nu deznadajdui,nu e atat de grav si apoi trebuie repetat testul!!!Sunt multe modificari hormonale care pot influenta tstul,deci cred ca depinde si de perioada in care-l faci si de cine ti-l face.Repeta-l daca se poate intr-un centru universitar.Doamne ajuta sa nu fie nimic!!!

Mergi la inceput

Luca2008 - ce veste trista . Pune nadejdea ta la cel de sus si pe langa tratamentul ce-l vei primi neaparat dubleaza cu post, rugaciune si purtarea panglicutei de la Sf.Brau al Maicii Domnului. Toata nadejdea la Domnul si ne rugam pt. tin sa fie totul bine.
ainigriv - ce frumos ai vorbit. Se vede lumina si pacea din sufletul tau.
Post usor, fetelor si o imbratisare larga pt. toate

Doamne ajuta!
5+

Mergi la inceput