CUM V-ATI CUNOSCUT SOTII?
Raspunsuri - Pagina 8
Amina_Marina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kristinutza ce povesti frumoase! mi-a facut placere sa le itesc. eu l-am agatat in parc, in Cismigiu . Cristina, mama Radului (3 ani) |
Asta-i cea mai tare!
kristinutza.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
crisdima spune:
Noi ne-am cunoscut in 1999 prin "anunturi matrimoniale" din Romania Libera. Al meu viitor sot postase un anunt destul de indraznet din care reiesea clar ca nu vrea relatii serioase si colegii mei de apartament, care nu mai suportau sa ma vada plangand dupa o despartire de cel pe care-l credeam iubirea vietii mele, au decis ca este exact ceea ce imi trebuie ca sa uit. Si au sunat de pe tel. meu, dandu-se drept eu, au stabilit intalnirea si prietena mea m-a tarat in fata la magazinul Unirea, macar sa-l vedem cum arata, fara sa ne oprim.
Am trecut noi pe langa el, l-am privit cu coada ochiului (si, recunosc, mi-a placut ce am vazut) dar am mers mai departe. Eh, si dupa aceea vreo saptamana m-a tot sunat (pe vremea aceea nu apareau numerele pe tel mobil si eu raspundeam ca deh, ma mai sunau ai mei din Cta sa vada cum ii merge fetei la facultate) incercand sa ma convinga sa ne intalnim totusi, desi eu ii spusesem ca a fost o gluma proasta a colegilor si ca nu ma intereseaza, sa ma lase in pace... dar a fost atat de insistent ca am acceptat si ne-am intalnit tot in fata la Unirea ,unde am stat de vorba juma de ora si am stabilit clar ca nici unul din noi nu vrea o relatie serioasa ci doar sa ne "vedem" din cand in cand .
Dar dupa o saptamana in care ma tinea cu orele la tel in fiecare seara mi-a spus ca vrea sa se insoare cu mine, ca a simtit din prima clipa ca eu sunt THE ONE si nu mai conteaza ce am stabilit initial...si ca sa n-o mai lungesc, i-au trebuit cateva luni bune sa ma convinga sa-l cred / sa accept sa-i fiu sotie marelui Don Juan de pana atunci si din 2001 suntem casatoriti iar din 2002 avem un copil minunat si suntem pe zi ce trece mai fericiti si mai uniti.
Ar mai fi multe peripetii de povestit de pe atunci, dar deja m-am lungit....singurul regret pe care il am e ca nu am pastrat Romania Libera din 27/28 Mai 1999 sa pun in rama anuntul respectiv.
P.S. Foaarte putini stiu adevarata poveste de inceput a noastra (in afara celor implicati atunci si cativa close friends)asa ca....sssshhhh, keep the secret!
Cristinuk si Alexutzu
Tinteste spre luna, chiar daca nu reusesti macar vei fi printre stele.
samira33 spune:
ce m-a amuzat subiectul asta!!!!
noi.....ne-am cunoscut la o nunta.....dupa 3 saptamani ne-am mutat impreuna....iar dupa alte 3 saptamani am fost la restaurant si am dat avansul pentru nunta
de atunci au trecut 5 ani....si ne place din ce in ce mai mult ce ni se intampla
danutz spune:
Pe primul sot l-am cunoscut pe o banca in fata caminului studentesc unde locuiam eu. El venise la o prietena de-a mea, amica de-a lui, care-l rugase sa o insoteasca la gara sa ridice un pachet greu trimis de acasa. Eu aveam drum tot inspre gara si m-am oprit langa banca unde el o astepta pe amica comuna, ca sa-i cer o tigara. Din vorba in vorba, am mers impreuna sa ridicam pachetul, ne-am petrecut seara plimbandu-ne prin Kiseleff (cu tot cu pachet), iar a 2-a zi ne-am mutat impreuna(fara pachet). Dupa 1 an ne-am casatorit, iar dupa inca 10 am divortat.
Pe actualul sot l-am gasit pe net, pe un site de dating, unde sora-sa ii facuse un profil, in ideea sa-i gaseasca o tipa care sa-l scape din relatia in care era atunci. Ne-am conversat ceva vreme (de fapt ma conversam cu sora-sa) pana cand am schimbat id-ul de mes, iar sora-sa l-a dat pe al lui. Iar eu l-am apelat pe mes, iar el habar nu avea cine sunt si ce voiam asa ca m-a ignorat. Eu nu am mai insistat, natural, dar m-am pomenit apelata intr-o seara, cand ma pregateam sa ies cu niste amici intr-un club. El trist ca pusese punct relatiei de atunci. Ca sa scap repede de el, i-am zis in ce club merg iar el, de curiozitate a venit acolo. Asa ne-am cunoscut, am mai avut dupa aceea seara cateva date-uri, pana am reusit sa mergem impreuna la o petrecere nebuna, care s-a terminat cu o noapte si mai nebuna
Am ramas insarcinata, a fost un copil extrem de dorit de amandoi, cand a vazut ca mi-e rau si ca duc greu sarcina,s-a mutat la mine, mi-a fost alaturi, am nascut, mi-a spus ca l-am facut cel mai fericit barbat din lume si dupa 2 ani si jumatate m-am lasat induplecata sa-l iau de sot.